פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים בכלל הסינקים האלה ניראים מפחידים. כמעט חצי קילו על התושבת זה לא יתלוש אותה בסוף. נגיד תקח תמחשב על הגב איתך לדרך------- טיפוס הרים __- פתאום חגורה 1 משתחררת המחשב אף ווווווווש....... הדבר הראשון שיתפרק זה התושבת של הסינק או התופסנים הקטנים. אחרי זה תדביק עם סלוטייפ תסינק
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים בכלל הסינקים האלה ניראים מפחידים. כמעט חצי קילו על התושבת זה לא יתלוש אותה בסוף. נגיד תקח תמחשב על הגב איתך לדרך------- טיפוס הרים __- פתאום חגורה 1 משתחררת המחשב אף ווווווווש....... הדבר הראשון שיתפרק זה התושבת של הסינק או התופסנים הקטנים. אחרי זה תדביק עם סלוטייפ תסינק מה אתה........ סתום ?
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים בכלל הסינקים האלה ניראים מפחידים. כמעט חצי קילו על התושבת זה לא יתלוש אותה בסוף. נגיד תקח תמחשב על הגב איתך לדרך------- טיפוס הרים __- פתאום חגורה 1 משתחררת המחשב אף ווווווווש....... הדבר הראשון שיתפרק זה התושבת של הסינק או התופסנים הקטנים. אחרי זה תדביק עם סלוטייפ תסינק ממש דוגמא למופת.....בטח...כל שני וחמישי אני מטפס על הרים. במיוחד אני אוהב לקחת איתי את המחשב.. :-\
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים כן אתה יודע הסינקים תפוסים לסוקט עם פינים קטנים קטנים כאלה מפלסטיק דק.. לא סליחה, מפלסטלינהיש בכלל תופסנים? אולי זה סתם ככה מונח שם בלי כלום.....הרי מכה הכי קטנה למחשב וכל הסינק מתפרק.. מה לא ידעת?!
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים S94הוא גם שניהם?יש את ה-SP97 שזהה ל-SP94 רק שה-97 הוא ל-AMD וה-94 הוא לאינטל
פורסם 2004 בינואר 121 שנים האמת כשVATOS LOCOS הדגיש את דברי "הסינקים תפוסים לסוקט עם פינים קטנים קטנים כאלה מפלסטיק דק.. לא סליחה, מפלסטלינה" פה הצדק איתו. אתם מנסים לבדוק כמה קילו הפינים האלה יחזיקו. כי אם זה הדבר הראשוןשיתפרק מהמחשב כשהוא יפול מההר זה יצביע על חולשה בסוקט. וזה כן יתפרק ראשון. אני לא אומר שלא יחזיק ת SP97אבל זה מקום חלש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.