עבור לתוכן

המלצה להטסינק עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ויש לי דרישות רצחניות...

אני הול לעשות אוברקלוק רציני מאוד

פורסם

בהצלחה :)

דרך אגב

על מה החלטת ללכת בסוף?

פורסם
  • מחבר

S94

עם מאוור של enemax

אם אני אלך על amd64bit

לא החלטתי :0

פורסם

בכלל הסינקים האלה ניראים מפחידים. כמעט חצי קילו על התושבת זה לא יתלוש אותה בסוף.

נגיד תקח תמחשב על הגב איתך לדרך------- טיפוס הרים _-_-_- פתאום חגורה 1 משתחררת המחשב אף ווווווווש.......

הדבר הראשון שיתפרק זה התושבת של הסינק או התופסנים הקטנים. אחרי זה תדביק עם סלוטייפ תסינק

פורסם
  • מחבר

whatever....

פורסם

בכלל הסינקים האלה ניראים מפחידים. כמעט חצי קילו על התושבת זה לא יתלוש אותה בסוף.

נגיד תקח תמחשב על הגב איתך לדרך------- טיפוס הרים _-_-_- פתאום חגורה 1 משתחררת המחשב אף ווווווווש.......

הדבר הראשון שיתפרק זה התושבת של הסינק או התופסנים הקטנים. אחרי זה תדביק עם סלוטייפ תסינק

מה אתה........ סתום ?

פורסם

ממש דוגמא למופת.....בטח...כל שני וחמישי אני מטפס על הרים. במיוחד אני אוהב לקחת איתי את המחשב.. :-\

פורסם

כן אתה יודע הסינקים תפוסים לסוקט עם פינים קטנים קטנים כאלה מפלסטיק דק.. לא סליחה, מפלסטלינה

יש בכלל תופסנים? אולי זה סתם ככה מונח שם בלי כלום.....

הרי מכה הכי קטנה למחשב וכל הסינק מתפרק.. מה לא ידעת?!

פורסם

S94

הוא גם שניהם?

יש את ה-SP97 שזהה ל-SP94 רק שה-97 הוא ל-AMD וה-94 הוא לאינטל

פורסם
  • מחבר

סבבה

פורסם

זאת היתה בדיחה אנשים פחחחחחח מה יש לכם... :lol:

פורסם

בדיחה לא מוצלחת זה מה שיש לנו.. :-\

פורסם
  • מחבר

זאת היתה בדיחה אנשים פחחחחחח מה יש לכם... :lol:

שיהיה...

פורסם

האמת כשVATOS LOCOS הדגיש את דברי "הסינקים תפוסים לסוקט עם פינים קטנים קטנים כאלה מפלסטיק דק.. לא סליחה, מפלסטלינה" פה הצדק איתו. אתם מנסים לבדוק כמה קילו הפינים האלה יחזיקו. כי אם זה הדבר הראשון

שיתפרק מהמחשב כשהוא יפול מההר זה יצביע על חולשה בסוקט. וזה כן יתפרק ראשון. אני לא אומר שלא יחזיק ת SP97

אבל זה מקום חלש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים