עבור לתוכן

צריך את עזרתכם...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הילד בן 15

לגבי הרזולוציה אני לא ממש יודע אבל הוא מחובר ב-HDTV ונראה לי שיש לו רזולוציה גבוהה

ואם יהיה צורך למסך איכותי יותר אנחנו נקנה... לא נשקיע באיכות המחשב והמסך יוריד מהאיכות

תודה,

פורסם

בבקשה - הנה דוגמא למפרט הכולל מעבד 2500K שמתאים ל-OC, כרטיס מסך GTX570 שחזק בהרבה ממה שהציעו לך, ספק איכותי של אנטק ו-8GB זיכרון:

מעבד:

[..] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪972

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-Z68P-DS3 ₪500

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪98

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] MANLI GTX570 1280MB GDDR5 - RETAIL - טירוף של מחיר לרוכשי מחשב חדש - זמין במלאי ₪1399

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪112

מארז:

[..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪289

ספק כוח:

[..] ANTEC VP550 ₪310

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 500GB SATA3 ₪439

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪82

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4504

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט..

אשמח אם תיתן מפרט נוסף ללא האפשרות לביצוע OC

פורסם

מפרט החלומות, בוא נגיד שהייתי מת שיהיה לי כזה בגיל 15... :yelclap:

*במחשבה שניה, אני כבר מזמן לא בן 15 ועדיין אין לי מפרט כזה :facepalm: ...

פורסם

ללא OC:

מעבד:

[..] INTEL 2400 : CORE I5, S1155, 3.1Ghz - TRAY ₪856

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪98

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] MANLI GTX570 1280MB GDDR5 - RETAIL - טירוף של מחיר לרוכשי מחשב חדש - זמין במלאי ₪1399

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪112

מארז:

[..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪289

ספק כוח:

[..] ANTEC VP550 ₪310

קרור למעבד:

[..] COOLERMASTER HYPER 101 ₪78

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 500GB SATA3 ₪439

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪82

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4157

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

אתה גדול מהחיים!

תודה על ההשקעה והנכונות לעזור....

אני חדש פה ולמען האמת - לא היו לי הרבה ציפיות... זה היה יותר בבחינת אם לא יועיל גם לא יזיק.

אבל גרמת לי להתבדות!

הלוואי שבפורומים אחרים ילמדו קצת איך פורום אמור להתנהל!

כבר בבוקר אלך לחנות לשנות את המפרט!

ושוב תודה :)

פורסם

מעולה. שים לב שחנויות כאלה ואנשי מכירות נוטים לנצל אנשים תמימים.

הדגש החשוב ביותר הוא מארז נורמאלי של חברה מוכרת וספק איכותי. כדאי להגיע מוכנים לחנות עם למשל רשימת כרטיסי מסך מומלצים ומחירים.

אם משהו לא נראה לך, אל תהסס לשאול בשנית.

פורסם

כבר בבוקר אלך לחנות לשנות את המפרט!

אם אני מבין נכון, אתה מתכוון לחזור לאייבורי בשביל לעדכן את המפרט, רק קח בחשבון שלפי המחירים שהם נתנו לך על המפרט המקורי, כנראה שהמפרט הזה יעלה פי 1.5, מדוע שלא תלך לאחת החנויות המומלצות פה? תקבל גם מחירים הוגנים וגם שירות עדיף.

בכל מקרה, אחלה של אבא! :xyxthumbs:

פורסם

האמת, אני מופתע מאייבורי. ידעתי מזמן מנסיון אישי שאין לצפות מהם למקצועיות יתרה ושכשקונים מהם מחשב כלשהו מעבר לבסיסי ביותר יש לצפות למחיר לא נמוך כלל, אבל בחיים לא ראיתי אצלם הפקעת מחירים שכזו. לדעתי או שהיתה שם אי הבנה כלשהי או שמדובר ביוזמה עצמאית של מוכר נוכל שמרוויח מכך אישית בדרך כלשהי.

לגבי המפרטים עצמם שהוצעו כאן, כמה הערות:

1. לא הייתי לוקח HDD של 500GB אלא אם התקציב ממש דוחק. HDD של 1000GB נותן כפליים שטח דיסק ועולה רק כשליש יותר, ולא מדובר בנפח הזוי במיוחד (לי יש מחשב דומה לזה הנידון במפרטים כאן עם HDD של 1000GB שכבר מלא עד אפס מקום).

2. לגבי הקירור שהומלץ במפרט ללא OC, חשוב לבדוק האם מדובר בגרסה עם בקרת מהירות או בגרסה בלעדיה. במקרה השני תקבל מאוורר שתמיד פועל על מהירות מירבית ולכן רועש למדי.

3. לא הייתי הולך על לוח H61 עם שני חריצי זכרון בלבד שייתפסו מיידית כשיש לוח H67 עם יותר פיצ'רים (יותר חריצי זכרון, יותר חריצי הרחבה, ביוס כפול בתוספת של כ50 שקל בלבד.

פורסם

1. מסכים ב-100% לגבי הקשיח. העובדה היא שגם לפני עליית המחירים, לא יכולת לקבל 500GB נוספים בכ-100 ש"ח.

2. לא בדקתי אבל אני מניח שגם אם המאוורר לא מגיע עם בקר, הוא יוכל להישלט ע"י הלוח.

3. השאלה היא אם יש טעם להוסיף 50 ש"ח. אני חושב ש-8GB זיכרון זה די והותר ואף אוברקיל. לרוב לוקחים 8GB רק בגלל המחיר...

פורסם

כשדיברתי על קירור עם בקר התכוונתי פשוט לקירור בחיבור 4 פינים. ישנם מאווררים למעבד עם חיבור 3 פינים, ואז אי אפשר לשלוט בהם דרך לוח האם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים