פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים שלום לכולם,אני וחבר מתכננים להשתמש באדרואינו כבקר לתאורה שפועלת עפ"י רעש וכד' ..רציתי לדעת מה אני צריך לקנות ואיזה תוכנות אני צריך להוריד כדי להתחיל ללמוד על האדרואינו ולהתחיל לעבוד על הפרויקט שלי ?
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים אתה צריך את התוכנה מפה: http://arduino.cc/hu/Main/Softwareלגבי החומרה, זה תלוי במה שאתה רוצה להשיג בדיוק, כל פרוייקט דורש דברים ספציפיים. תעשה מחקר, תנסה למצוא פרוייקטים דומים באינטרנט.יש מלא מידע על Arduino...
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים מחבר אני רוצה להתחיל לעבוד על הפרויקט AMBOLON (עם התאורה) בדיוק מה שחיפשתי .. אבל מעניין איך אני מפעיל את זה גם על מה שהולך בטלוויזיה עצמה ולא רק במחשב.
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים אני חושב שזה די בעייתי אם אין לך ידע ממש טוב באלקטרוניקה ותכנות הרי התוכנה שאתה מתקין על המחשב לוקחת את האות יציאה לכיוון המסך >> "מלבישה" לו תאורה לפי הקוד ואז שולחת את התוצאה בכבל USB לבקר עצמו.באופן כללי תצטרך תוכנה שיודעת לעבוד על הבקר של הTV שלך וחיבור USB מתאים שיצא מהTV אל הבקר..זה נשמע לי "קצת" בלתי אפשרי למי שאין לא יודע מאוד מתקדם בתחום.
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים מחבר כהתחלה אני יתחיל עם המחשב, אני יתחיל ב-32 ביט ואז יעבור ל64 .. לאחרי זה אני ינסה למצוא פיתרון (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.