פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים היי ברשותי כונן קשיח חיצוני שנפל לרצפה בטעות, אז בעקבות הנפילה שלו הוא לא עובד כמו שצריך.אז החלטתי לפרק את הכונן חיצוני ולהוציא ממנו את כונן קשיח פנימי ולחבר אותו בחיבור רגיל למחשב, ועדיין אותה בעיה. הכונן אינו מגיב ויש בו תקלה בחיבור וניתוק כל פעם.השאלה שלי האם יש דרך שאוכל לגשת למידע שנמצא על הכונן ולשחזר אותו באופן ידני?תודה!
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים התשובה הפשוטה לשאלתך היא כן.במקרה הקיצוני ישנן חברות שמסוגלות לקרוא את המידע ישירות מהדיסקות אם צריך. יחד עם זאת זה שירות יקר מאוד.בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים מחבר הוא אינו מזוהה, בקיצר צריך לעשות משהו בנוגע לזה. שלום לך הדיסק מזוהה בביוס ?
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים מחבר אתה יכול להפנות אותי לחברה מעולה, שמציעה שירות שחזור מידע? זה חשוב לי.התשובה הפשוטה לשאלתך היא כן.במקרה הקיצוני ישנן חברות שמסוגלות לקרוא את המידע ישירות מהדיסקות אם צריך. יחד עם זאת זה שירות יקר מאוד.בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים כמעט בכל סרטון ביוטויב קופצת הודעה של אחת מהחברות. גם גיגול ברשת של " שיחזור מידע " ייתן לך מלא אפשרויות. להמליץ לך על אחת ספציפית , זה כמו להגיד איזה בנק עדיף לאזרח הפשוט , כולם .... אם כי יכול להיות צדיק ( יחסי ) בסדום, רק אני אישית לא מכיר אחד כזה.
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים http://www.mitsy.com/השתמשתי בשירותים שלהם בעבר - מאוד מקצועיים ולענייןאישית - מאז שלמדתי בדרך הכואבת - דואג לגיבוי.קח בחשבון שסיפור זול זה לא.בהצלחה,גבריאל
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים http://www.tictac.co.il/נסה את החברה, היא דיי ידועה בתחום בארץ. ראיתי כתבה עליה לפני שבוע. אבל תגיד לנו אחרי זה, איך היה אחרי שהעניין טופל, אני אשמח לשמוע חוות דעת ואיך פתרת את הבעיה.בהצלחה!אתה יכול להפנות אותי לחברה מעולה, שמציעה שירות שחזור מידע? זה חשוב לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.