עבור לתוכן

עזרה בנייד עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המחשב ירכש ככל הנראה בארץ בגלל שיש חברות כמו DELL שנותנות בחו"ל שנה אחת של אחריות ובארץ 3 בהפרש לא גדול במיוחד. אבל עדיין, אפשרי להביא מחשב מארה"ב אם זה ממש כדאי.

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים וקצת עבודה גרפית (מעבד I5 ומעלה עם זיכרון DDR3 רצוי של 8GB)

* גודל המסך? 13-15

* משקל רצוי? עד 3.5 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי מאוד שתהיה יציאה לטלויזיה, וגם USB3 לפחות יציאה אחת. כל השאר רגיל ואין צורך בקורא כרטיסים

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 במהירות 7200

* כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם המחשב מחו"ל אז כן

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה איכות בניה טובה ולא פלסטיק של שקל וחצי כדי להוריד 50 גרם מהמשקל של המחשב

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד המלצה לאיזה מחשב? או שאולי צריך לעלות בתקציב?

פורסם

מה הכוונה בעבודה גרפית?

תנסה לפרט בנוגע לשימושים עצמך ולא רק שם כללי

בנוסף, יש הבדל גדול מאוד בין מחשבי 13 אינצ' ו-15 אינצ'. לתת טווח כזה בלי העדפה לאחד הגדלים לא עוזר מאוד.

פורסם
  • מחבר

גרפיקה זה קצת פוטושופ ברמה ממש קלה

גודל מסך פחות קריטי מבחינתי, לכן נתתי טווח. יותר חשוב לי האיכות של השאר על פני הגודל הפיזי של המסך עצמו.

פורסם

"יותר חשוב לי האיכות של השאר" - אתה רוצה להסביר?

כמו שזה נראה, כל מחשב מסדרת הווסטרו עם כרטיס מסך 6630m יספק פה.

פורסם
  • מחבר

חשוב לי המפרט על פני גודל המסך

חשוב לי איכות הבניה על פני גודל המסך

חשוב לי שהיבואן יהיה אחד שעומד מאחורי האחריות, וגם כמובן שאין תקלות ידועות שלא תוקנו כמו בדגמי XPS.

כל אלה הרבה יותר חשובים לי מגודל המסך, ובגלל שאני מסתדל גם עם 13 וגם עם 15, זה נמצא בעדיפות נמוכה יותר ביחס לשאר.

אפשר הפניה לווסטרו ספציפי שמומלץ? יש לו הרבה דגמים.

האם יש תקלות ידועות בדגם? XPS Z סובלים למשל מבעיות בעכבר (סמן קופץ) וגם בעיות WIFI.

פורסם

תחפש דגם של ווסטרו - 3550 עם כרטיס מסך 6630m. גם חיפוש בפורום יעזור לך.

לא הייתי קונה XPS, בעיקר בגלל שהוא לא נותן לך שום יתרון ועולה הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

ראיתי גם את הדגם של ה-13 אינץ עם כרטיס מסך AMD Radeon HD 6490 וסוללה 8 תאים במקום 6 בדגם 15.

האם כדאי לקחת את הדגם 15 עם הכרטיס מסך חזק יותר וסוללה נחותה עם אפשרות לשידרוג בעתיד או שאפשרי (בהתאם לצרכים שלי) ללכת על הדגם 13 אינץ עם סוללה חזקה יותר וכרטיס מסך נחות יותר?

שאר הנתונים זהים מבחינת מעבד זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים