עבור לתוכן

אפשר בבקשה לדעת מה זה בידיוק טאבלטים

Featured Replies

פורסם

ipad 2 נקרא טאבלט נכון? ואיזה עוד טאבלטים יש? ומה ההבדל ביניהם?

פורסם

טאבלט הוא סוג של מחשב, שמובנה בתוך מעטפת דקה. למחשב זה אין מקלדת או עכבר ויש לו רק מסך מגע גדול בחזית.

בעברית תקינה נקרא הטאבלט מחשב לוח.

אתה יכול לקרוא עוד בנושא בויקיפדיה.

iPad הוא אכן טאבלט.

עוד כמה טאבלטים נפוצים הם:

Motorola Xoom

Asus Transformer

Samsung Galaxy Tab

ויש עוד אינסוף דגמים.

הם נבדלים ביניהם במערכת ההפעלה (ווינדואוס, iOS במכשיריה של חברת אפל, אנדרואיד או מערכות אחרות), בגודל, במפרט הטכני (מה שיש מאחורי מכסה המנוע) ובעצם בהכל. כמו שיש מכוניות שונות שנבדלות ביניהן בדברים שונים או מחשבים רגילים.

אתה מחפש טאבלט?

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה על הפירוט, כן אני מחפש טאבלט, מה אתה אומר על

mag pad 9

ואם יש משהו יותר מומלץ במחיר טוב? ולאיזה טאבלט יש מערכת הפעלה וינדוס? אני חושב שזה הכי כדאי לא?[table] [tr] [td] [/td] [/tr] [/table]

פורסם

בטאבלטים אין בהכרח יתרון לחלונות על פני iOS או אנדרויד. לחלונות יש נתח שוק מאוד קטן כשמדובר בטאבלטים וסמארטפונים.

פורסם

וואי תודה רבה על הפירוט, כן אני מחפש טאבלט, מה אתה אומר על

mag pad 9

ואם יש משהו יותר מומלץ במחיר טוב? ולאיזה טאבלט יש מערכת הפעלה וינדוס? אני חושב שזה הכי כדאי לא?[table] [tr] [td] [/td] [/tr] [/table]

לרוב יש יחס ישיר בין המחיר לאיכות .. הMAG הוא דיי פשוט, השאלה מה אתה צריך וכמה אתה יכול להרשות לעצמך..

לגבי מערכות ההפעלה יש כמה טאבים עם ווינוס אבל הם לא משהו .. אולי עוד מעט שתצא המערכת החדשה ווינדוס 8 המצב ישתנה ..

נכון להיום הטאבים המובילים הם אייפד של אפל, האסוס נכנס חזק (יש אפשרות לחבר לו מקלדת מתאימה) והגלקסי טאב גם נחשב כסבבה ..

טאבלט טוב צריך לעלות בסביבות ה 2000 שח +-

פורסם

בוא נתחיל עם - למה אתה צריך טאבלט? מה הולכים להיות השימושים שלך? מה חשוב לך, משקל, גודל מסך, זמן סוללה... תקציב?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לנהל את העסק שלי דרך הטאבלט, בגדול אני צריך רק יומן דיגיטלי. לפי מה שאני יודע אייפד זה כמו אייפון רק שהוא יותר גדול ולא יכול לקבל\להוציא שיחות\הודעות. זה נכון?

פורסם

נכון. בשביל יומן דיגיטלי, אתה יכול להסתפק בסמארטפון פשוט (כזה שתוכל להחזיק בכיס).

פורסם

גם לא צריך סמארטפון!.מה רע במחברת משבצות?

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

סבבה בוא נסגור על מחברת שורות. אז לאילו שימושים משתמשים ב טאבלט? מהם השימושים הכי אופייניים למוצר?

פורסם

כל דבר שאתה עושה עם סמארטפון, אתה עושה עם טאבלט, פשוט על מסך יותר גדול

הדבר היחיד שאין להרבה טאבלטים, אבל קיים בחלקם הוא האפשרות לבצע שיחות טלפון דרכו

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה

פורסם

יש הרבה סקירות ברשת וב YT

זה יעזור לך יותר להחליט ולדעת מה אפשר לעשות איתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים