פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים פתאום כשאני מנסה להכנס להרדיסק השני שלי, הוא אומר לי שהדיסק לא מפורמט ושואל אותי אם לפרמט עכשיו, למה זה?!? בדקתי חיבורים, אין מצב שאני עכשיו מפרמט אותו יש לי שם דברים כל-כך חשובים.הארדיסקים שלי מחוברים ככה:Master - WD 80 GB 7200 RPM 8 Mb BufferSlave - WD 120 GB 7200 RPM 8 Mb Bufferה 120 הוא הארדיסק שעושה את הבעיה, יש לציין שלא חילקתי את הארדיסק למחיצות והוא כרגע פועל בשלמותו ( 111 ג'יגה ), לעומתו ה 80 מחולק ל 3 מחיצות.תודה רבה לפוניםעריכה - שכחתי להוסיף את התמונה ;D
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים כנראה נדפק ה-[partition table או המערכת קבצים...תתחיל עם easy recocvery 6 ותנסה לשחזר את הדברים האלה..אם לא הולך, נסה את r-studio\ getdataback\ file scavenger.אם באמת לא עשית שומדבר מיוחד ואיזה וירוס לא הרס לך את הדיסק לחלוטין, יש סבירות גבוהה שתצליח לשחזר את רוב החומר, אם לא את כולו.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר תודה, אני אנסה :-\לא יכול להיות שזה משהו אחר?ניסיתי להתקין דרייברים מחדש וזה לא עזר, עוד הצעות?
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים קודם כל תבדוק אם ההרד דיסק עצמו תקין תוכל לבדוק את זה בעזרת התוכנה של WDhttp://support.wdc.com/download/windlg/windlg10.exeיש פה עוד כמה תוכנות של WD אולי יעזרו לךhttp://support.wdc.com/download/index.asp#windlg
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים לפני הכל....תוציא את ההארד דיסק ושים במחשב אחר ותנסה לגשת אליו (אם יש לך מחשב אחר נגיש).היה פה ת'רד בנושא אם אני אמצא אני אביא את הקישור.בכל אופן, זה עזר לי ולעוד אנשים במספר מקרים, אז לפני שאתה מתעסק עם ההארד דיסק ועושה נזק בלתי הפיך תנסה את זה.עריכה: מצאתי את הת'רדים הקודמים:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=30210;start=msg276698#msg276698http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=30282;start=0\תזכור, לפני שאתה עושה שינויים בהארד דיסק עצמו, תנסה לחבר למחשב אחר.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר אוקייתודה אנשים, כרגע עשיתי שלוש בדיקות בתוכנה שנתנו לי, אני יסיים את כל הבדיקות, אם זה יהיה בסדר אני יעביר את הארדיסק למחשב השני שלי ואבדוק מה איתו שם..אם יש עוד הצעות או הערות אני אשמח.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר עשיתי את כל הבדיקות בתוכנה שנתתם לי, לא היו אף בעיות.עוד היום אני יעביר את הדיסק למחשב השני שלי ויעדכן אתכם, תודה על התגובות
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר עוד לא חיברתי את הארדיסק למחשב השני, ויש לי סיבה מפגרת, האמיול מוריד לי מהר כבר שלושה ימים ואני לא רוצה להפסיק את זה ואז לחכות שוב שהמהירות תעלה. ;Dאני מקווה שמחר אני יעשה את זה, אל תדאגו אני יעדכן...
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר חיברתי את הארדיסק למחשב השני והוא עדיין נותן את אותה הבעיה, הוא שואל אם לפרמט אותו :'( :'( :'(מה האפשרות הבאה? :'(
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים עכשיו זו באמת בעיה...תנסה קודם כל לעלות בדוס, או דעיף\ אם יש לך את שני דיסקטי האיתחול של PARTION MAGIC 8 ואז לראות מה מצב הפרטישן האם הוא מוגדר כמו שצריך.אם כן, יש שתי אפשרויות, הראשונה תנסה לשחזר כמה שאתה יכול מהארד דיסק לתוך הדיסק של ה 80 ג'יגה (חשוב שלא תשחזר לאותו דיסק קשיח) באמצעות תוכנה כמו EASY REVOCVERY 6 .אגב, איזו מערכת קבצים הייתה לך FAT או NTFS ? זה יכול להיות משמעותי..האפשרות השנייה היא לנסות לשחזר את המערכת הקבצים מהעותק גיבוי שלה אבל זה כבר תלוי יותר במערכת הקבצים וטיפה יותר מסובך.תעדכן אותנו ולפי זה נמשיך..
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים שמע ילד מה מספר האיסיקיו שלך למה יש לך אמריקן ארצמי ולי יש גם אז בוא נשחק ביחד
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים שמע ילד מה מספר האיסיקיו שלך למה יש לך אמריקן ארצמי ולי יש גם אז בוא נשחק ביחדשמע ילד, נראה לי שאתה במקום הלא נכון...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר עכשיו זו באמת בעיה...תנסה קודם כל לעלות בדוס, או דעיף\ אם יש לך את שני דיסקטי האיתחול של PARTION MAGIC 8 ואז לראות מה מצב הפרטישן האם הוא מוגדר כמו שצריך.אם כן, יש שתי אפשרויות, הראשונה תנסה לשחזר כמה שאתה יכול מהארד דיסק לתוך הדיסק של ה 80 ג'יגה (חשוב שלא תשחזר לאותו דיסק קשיח) באמצעות תוכנה כמו EASY REVOCVERY 6 .אגב, איזו מערכת קבצים הייתה לך FAT או NTFS ? זה יכול להיות משמעותי..האפשרות השנייה היא לנסות לשחזר את המערכת הקבצים מהעותק גיבוי שלה אבל זה כבר תלוי יותר במערכת הקבצים וטיפה יותר מסובך.תעדכן אותנו ולפי זה נמשיך..?? לא הבנתי את המילה...שמע ילד מה מספר האיסיקיו שלך למה יש לך אמריקן ארצמי ולי יש גם אז בוא נשחק ביחד לא הבנתי מה אתה רוצה...ואני לא ילד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.