עבור לתוכן

מסך חשוך

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר.

ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום.

מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה.

תודה רבה :)

פורסם

לפי ערכתי בעיה בכרטיס מסך. כרטיס המסך קובע את עוצמת האות שמשודר, נפוץ בעיקר בחיבור אנלוגי ואינו נפוץ בחיבור DVI. מה שמוזר שאתה אמרת שניסית את כול החיבורים ולמרות זאת עדיין התמונה היתה חלשה. בגדול הבעיה או במסך או בכרטיס המסך ההרגשה שלי כרטיס המסך שלך תקול

פורסם
  • מחבר

לפי ערכתי בעיה בכרטיס מסך. כרטיס המסך קובע את עוצמת האות שמשודר, נפוץ בעיקר בחיבור אנלוגי ואינו נפוץ בחיבור DVI. מה שמוזר שאתה אמרת שניסית את כול החיבורים ולמרות זאת עדיין התמונה היתה חלשה. בגדול הבעיה או במסך או בכרטיס המסך ההרגשה שלי כרטיס המסך שלך תקול

ניסיתי את הכרטיס מסך עם עוד 3 מסכים, אחד VGA יחסית ישן ושתיים (טלוויזיות) עם חיבור HDMI. בשלושת המקרים התמונה הייתה מעולה. בנוסף לקחתי את המחשב לטכנאי שבדק אם יש איזושהי בעיה בכרטיס מסך (חיבר למסך שלו דרך DVI) ולא מצא כלום.

מה שעוד יותר מוזר זה כשחיברתי את המסך למחשב אחר הכל היה בסדר גם, אבל כשאני מחבר אותו למחשב שלי הכל חשוך ועמום.

עוד משהו מוזר, כשאני מוריד לגמרי את הבהירות ל-0 אז כל המסך מתחיל להבהב.

פורסם

ערב טוב,

לפי הרגשה שלי מדובר בבעיה של מסך.

כנראה המסך שלך כבר מגסס .

פורסם
  • מחבר

ערב טוב,

לפי הרגשה שלי מדובר בבעיה של מסך.

כנראה המסך שלך כבר מגסס .

כולה בן שנתיים וכבר גוסס? מוזר. SAMSUNG אמורים להיות אמינים. שוב אני חוזר, ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל היה בסדר.

פורסם

בעיות הארקה או תדר ריענון אינו תקין.

הערכה שלי שהמחשב שלך לא מאורק , ועם המסך הזה הסיגנל נידפק עם חיבורו.

וד"א ראיתי הרבה מסכים של סמסונג תקולים. סמסנוג זה סיני וכול המסכים אותו הזבל ויש מצב שנידפק.

בקצרה או קצב ריענון שאינו ניתמך(אם באיתחול אין כתוביות בהירות) , או ספק כוח פנימי לא תקין או מקוצר עם חיבור כבל מסך

פורסם
  • מחבר

בעיות הארקה או תדר ריענון אינו תקין.

הערכה שלי שהמחשב שלך לא מאורק , ועם המסך הזה הסיגנל נידפק עם חיבורו.

וד"א ראיתי הרבה מסכים של סמסונג תקולים. סמסנוג זה סיני וכול המסכים אותו הזבל ויש מצב שנידפק.

בקצרה או קצב ריענון שאינו ניתמך(אם באיתחול אין כתוביות בהירות) , או ספק כוח פנימי לא תקין או מקוצר עם חיבור כבל מסך

כשאתה אומר לא מאורק, למה אתה מתכוון? יענו אין פין שלישי בחיבור חשמל?

פורסם

מאורק יכול להיות אין פין שלישי או שקע בקיר לא מאורק או המפצל ללא חיבור הארקה או כול המקרים הללו יחד.

אם הינך מרגיש חישמול קל בנגיעה במארז או ניצוץ בעת חיבור כבל מסך זאת בעיה הארקה

פורסם
  • מחבר

מאורק יכול להיות אין פין שלישי או שקע בקיר לא מאורק או המפצל ללא חיבור הארקה או כול המקרים הללו יחד.

אם הינך מרגיש חישמול קל בנגיעה במארז או ניצוץ בעת חיבור כבל מסך זאת בעיה הארקה

אה זה לא אחי, הכל מאורק כמו שצריך, יש פין שלישי אין ניצוצות או משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים