עבור לתוכן

סמארטפון עד 1500, Xperia Neo?

Featured Replies

פורסם

אהלן

מעוניין במכשיר חדש, ב1500 שקל בערך.

למשחקים/אפליקציות/GPS ושטויות של סמארטפון

מה אתם אומרים על הNEO? שווה? יש משהו יותר טוב במחיר?

פורסם

יש לך את ה- Xperia Ray (לינק לזאפ) או את ה- Motorola Defy+ (לינק לזאפ).

הדיפיי מוקשח- עמיד בפני נפילות, נוזלים ואבק אך הריי חזק יותר חומרתית.

תוכל להשוות מפרטים באתר GSMArena . כמו כן אתה מוזמן לקרוא את הביקורת על הריי שהתפרסמה כאן באתר- גלגל ההצלה של סוני אריקסון - ה-Xperia Ray

פורסם
  • מחבר

אני אישית ממש אוהב את העיצוב של הדפיי (מבחינת הגודל והמסך), אבל שמעתי שהוא לא משהו מבחינת חומרה

לRAY יש מסך קטן מידי לדעתי.

עוד אופציות במחיר?

ותנו בבקשה חוות דעת אישית על המכשירים.

תודה

פורסם

כמו שציינת, יש לך את ה-Xperia Neo (לא Neo V, למרות שהוא חדש יותר יש לו מצלמה נחותה יותר, מלבד זה הם זהים),

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791713

או את ה- Xperia PLAY אם אתה בקטע של משחקים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791260

באה בחשבון הזמנה מחו"ל או קניית מכשיר יד"ש?

כן, הדיםיי לא משהו מבחינת חומרה, ציינתי שה-Ray חזק ממנו. עם זאת, הוא גם לא כ"כ גרוע. אתה יכול לחפש סרטונים ולהתרשם ממנו. קח בחשבון שכל המכשירים פה הם לא High-End...

פורסם

האם ה-+defy באמת יותר חלש מה-ray? לשניהם יש מעבד 1ghz.... (אני יודע שיש להם מעבדים שונים, אבל אני לא ממש מבין בעסק כדי לדעת איזה מהם יותר טוב)

פורסם

כן.

פורסם

אני גם מחפש מכשיר בטווח מחירים הזה ויש גם את הגאלקסי אייס, ה-ray טוב ממנו משמעותית?

פורסם

ודאי - מעבד יותר חזק, יותר זכרון ורזולוציה יותר גבוהה.

פורסם
  • מחבר

הNEO והRAY נראים ממש טוב.. אהבתי ממש את המימדים של הRAY, אבל אני בכל זאת מתלבט בעניין המסך.

יש הNEO והRAY אותו דבר חוץ מהמסך? אם כן אני חושב שאני אוותר על הקומפקיטות ואלך על הNEO.

פורסם
  • מחבר

זה לא משהו שימושי במיוחד בשבילי.

נראה לכם ש3.3" יספיקו? או שזה יהרוס את חווית השימוש?

אני חושב שאני אלך על הRAY..

פורסם

קשה לומר... ל-Ray יש מסך יותר "צר" מהרגיל (יחס של 16:9 במקום 16:10 שיש ברוב המכשירים) מה שגורם לכך ששימוש במקלדת במצב אנכי לא ממש נוח, לפי הביקורות. אם אתה גר באיזור רמת גן, אתה יכול לקפוץ לשקם אלקטריק בקניון איילון ולבדוק את המכשיר בעצמך (יש להם אותו בתצוגה, יכול להיות שיש גם במקומות אחרים בארץ).

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, ואני כנראה בכל זאת אלך על הNEO. אם כבר סמארטפון אז שיהיה מסך גדול.

יש לי עוד כמה שאלות

האם הGPS אמור לעבוד ללא חיבור 3G?

האם משחקים ואפליקציות ירוצו חלק עליו?

מה היחס תצוגה שלו?

פורסם

א. עקרונית מקלט ה-GPS עובד ללא חיבור 3G. בפועל, תוכנת הניווט הפופולארית והמומלצת ביותר - Waze - צריכה חיבור 3G.

ב. תלויי מה, תלויי איך. אתה יכול לחפש ביקורות וסרטונים ברשת, אין תשובה כתובה שיכולה לענות לך..

ג. מה זאת אומרת "יחס תצוגה"? אם אתה מתכוון ל-Aspect Ratio, אז 16:9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים