עבור לתוכן

אהלן - עזרה בבחירת סמארטפון לאשתי, (עד 2000 ש"ח לערך) עוד פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

עריכה נוספת (בהקשר לשאלה שנשאלה) - את המכשיר אני מתכוון לקנות בחנות פרטית בארץ.

שלום חברים, :)

אשמח לעזרה מהחברים המבינים פה בבחירת מכשיר לאשתי.

רקע - גם לי וגם לאשתי אין מכשיר "מתקדם", ולכן איני מבין בזה כל כך. כן יש לי חיבור למחשבים וטכנולוגיה במידה וצריך לשדרג\להתקין וכ"ד.

אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה. אבל בחלט אעדיף גם זול יותר.

אשתי לא משתשמשת הארדקור, זהו המכשיר הראשון שלה. בכל אופן אני מאמין שהיא תשתמש באפלקציות פשוטות יחסית, ואולי לשמוע מוסיקה.

חשוב לי שהמכשיר שאני קונה יהיה בעל שדרוג עתידי מבחינת מערכת ההפעלה, עדכונים וכ"ו. (אנדרואיד 4 ? יש חיה כזו ? חח )

כמו כן מדובר על מכשיר שיפעל ברשת של רמי לוי ( כלומר פאלפון ?) ולהבנתי יש מכשירים שטיפה בעייתיים בנושא. כמו כן שהבטרייה והמצלמה יהיו סבירות +.

כרגע אני חושב על אלו :

Sony-Ericsson Xperia Neo

HTC Incredible S

HTC Desire HD \ HTC Desire S האם יש הבדל בין שני אלו ? לHD יש מצלמה 8 לעומת 5 ב S, אך הם באותו אותו מחיר לערך.

Motorala Defy Plus

פחות או יותר זה מה שחשבתי עליו.

אייפון לטעמי יקר מדי - אם כי וודאי שמספק טכנולוגיה גבוהה יותר. כמו גם הסמסונג גלקסי S2.

אשמח ממש לעזרה כי אני באמת לא בטוח מה לקנות.

תודה ע נ ק י ת מראש.

עידו

נ.ב

הבנתי שבמכשירי ה HTC יש לשדרג את העברית כך שהמכשיר יראה מספרים בצורה תקינה. ( אין לי בעייה פה עם התפריט והממשק באנגלית, רק שיקבל עברית ויכתוב עברית בצורה תקינה, כמו גם מספרים)

כמ כן, האם יש פרטים שפספסתי ? אם יש שאלות שיעזרו בבחירת המכשיר אשמח לענות.

פורסם

שים לב שבשביל לרמי לוי (פאלפון) רצוי שיהיה למכשיר תדר HSDPA 850 (בנוסף ל2100).

לרוב המכשירים שאתה שוקל יש 2 גרסאות, אחת עם 850 ואחת בלי. רוב החנויות מוכרות בלי. תברר עם החנות.

בנוסף תשקול את Sony Ericsson Xperia Arc S.

פורסם

Sony Ericsson Xperia Arc S.??

facepalm.gif

היתי הולך על משהוא אחר אם התקציב הוא עד 2000

פורסם

^^ אתה חושב לציין אפשרויות אחרות או רק לשלול ?

ומה כ"כ רע ב Arc S ?

פורסם

אני היתי הולך על הסנסיישן.

בכל מקרה.אם היא לא משתמשת הארדקור אז אפשר ללכת על מכשירים יותר זולים.כמו שציינת סדרת הDesire

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות עד כה :xyxthumbs:

אם כי אשמח לקצת יותר פרוט בהמלצה על מכשיר על פני מכשיר אחר.

האם כל המכשירים המצויינים פה יתמכו במערכת הפעלה חדשה של אנדרואיד באם תצא ?

פורסם

ל Sensation ול Desire S אין 850.

ה Desire HD סתם כבד.

האם כל המכשירים המצויינים פה יתמכו במערכת הפעלה חדשה של אנדרואיד באם תצא ?

אתה יכול לבדוק פרטים נוספים ב gsmarena. יש שם במפרט של המכשיר תחת planned upgrade to v4 :OS.

פורסם

שלום וברוך הבא :hi:.

בבקשה תערוך את הכותרת כך שתכיל את התקציב.

כדי לערוך את הכותרת לחץ על כפתור ה- modify.gif ושם מעל לשדה ההודעה יש שדה לכותרת.

א. לגבי תדרים:

רשת פלאפון (ורמי לוי שמשכיר תשתית מפלאפון) משתמשת בתדרים 850 ו-2100 בדור שלישי ואין לה רשת דור שני. מכשירים רבים לא תומכים בתדר 850 (ברוב הגרסאות לפחות) ולפיכך המכשיר נאלץ להשתמש בתדר אחד בלבד. יתרה על כך, לאורנג' וסלקום יש גיבויי של רשתות דור שני, ואילו לפלאפון אין.

בפועל, עקב כך שפלאפון לא סיימה את הפריסה של 2100, יתכנו בעיות קליטה במצבים הבאים- בתוך בניינים סגורים/מקלטים/מעליות (תדר 850 יעיל בהרבה מ-2100 בחדירה דרך קירות), מקומות בהם אין תשתית של 2100, רחוק ממרכזי ערים ובכל מיני מקומות פחות מרכזיים.

אנשים רבים חיים בלי 850, זה לא סוף העולם; פשוט משהו שכדאי לשים לב אליו.

ב. לגבי איכות המצלמה- אתה יכול להשוות באתר GSMArena

ג. עברית באנדרואיד: אנדרואיד תומכת בעברית מ"הקופסא", בקריאה וכתיבה (רק צריך להוריד מקלדת מהמרקט). תפריטים אולי יהיו באנדרואיד 4 (ICS), יש דיווחים סותרים. הבעיה היחידה שיש היא שלעיתים כותרות בהם מעורבות שפות שונות ומספרים מתהפכות (כותרת --> תרתוכ) בג'ימייל וביומן. לא קריטי ובר תיקון ע"י התקנת סקריפט (בכל המכשירים, לא רק HTC).

ה. SE Arc S הוא מכשיר ראויי בהחלט. מציב תחרות טובה למכשירים אחרים, במיוחד אם לא מדובר בטופ שבטופ.

ו. לא נשאלה השאלה- מאיפה אתה מתכנן לקנות? מחנות פרטית? מחו"ל?

ז. אני ממליץ לך ללכת על ה-HTC Sensation, מכשיר מעולה (ותומך בתדר 850). מחירו מתחיל מ-2030 ש"ח (Zap)

פורסם

אם אתה רוצה אפשרויות שידרוג קח בחשבון שרוב היצרניות די מתעלמות מהקיום של הטלפון בערך שבועיים אחרי שהוא יצא מהמפעל. אם אתה רוצה שידרוגים אתה נאלץ לסמוך על הקהילה, מה שאומר שמכשירים עם בוטלודר נעול ו\או לא פופולריים ישארו מאחור.

רוב ה-HTC-ים לא נעולים. נראה לי שלאחרונה הם התחילו לנעול. כל המוטורולות נעולים. כל הסמסונגים פתוחים, אאלט. הטלפונים של גוגל תמיד יהיו פתוחים ותמיד יקבלו את השידרוג הכי מהר.

פורסם

סוני אריקסון גם כן פתוחים, וספציפית הם גם דואגים לשדרג באופן רשמי (כל מכשיר מ-2011 אמור לקבל ICS בסביבות מרץ-אפריל).

פורסם

אשמח לעזרה מהחברים המבינים פה בבחירת מכשיר לאשתי.

לטעמי אתם מפספים את העובדה שמדובר באישה, שגם לאלמנט הויזואלי כנראה יש חשיבות. (some say)

הניידים של סוני, נראים לדעתי הרבה יותר מעוצבים מהמקבילים האחרים.

במידה ואתה באמת לא צריך נייד שהוא מכונת משחקים או הכי חזק בשוק, הייתי שוקל ללכת על ה-arc s או ה-arc הרגיל אפילו,

ולו רק בגלל שהם נראים טוב מכל הניידים המקבילים להם, חזקים מאוד - גם אם הם לא הכי חזקים בשוק, וכמו שאמרו - בגלל שסוני מעדכנת את הדגמים האלו רשמית ל-ICS

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

תודה על התגובות עד כה :) עם כי ככל הנראה התגובה המושקעת היחידה גרמה לי להחליט ללכת על ה HTC סנסיישן.

בכל אופן תודה גם למגיבים האחרים על המידע הנוסף.

מחר אני מזמין, תודה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי רק עכשיו את התגובה הנוספת על הארק S.

בהחלט נראה כמכשיר מעניין. אבל משום מה ה HTC יותר קורץ לי..

יום טוב

פורסם

רצוי שתדע שהסנסניישן כבד מאוד יחסית לטלפונים אחרים, ושוקל כ-150 גרם.

בהשוואה לארק S או לגלקסי 2 לדוגמה, ששוקלים שניהם כ-120 גרם.

אם אתה חושב שמדובר ב-"רק עוד 30 גרם", אני ממליץ מאוד שאשתך תלך לחנות ותרגיש את ההבדל ביד. אתה תופתע איזה השפעה יש לכך.

עוד פרמטר שאתה מפספס הוא זמן הדיבור. לארק S יש זמן דיבור בדור 3, שגבוה בשעה מהסנסיישן (7 וחצי מול 6 וחצי שעות)

וכ-60 שעות זמן המתנה יותר גבוה בדור 3 (460 שעות בארק, לעומת 400 בסנסיישן)

למשהו שלא מתכנן להריץ משחקים ולדחוף את הטלפון לקצה, ה-X פקטורים האלו - שבד"כ לא מושווים כשבודקים איזה טלפון "טוב יותר"

יכולים להיות פרמטרים שלאורך זמן ולפי אופי השימוש, עושים מכשיר שעל הנייד פחות חזק - להרבה יותר משתלם עבורך.

מעבד טוב מאוד ומסך מצויין, יש לשניהם. לסנסיישן יש מעבד חזק יותר - השאלה אם זה שווה מבחינתך ויתור על דברים אחרים?

פורסם
  • מחבר

תודה אקסס על המידע הנוסף :xyxthumbs:

הערב אני באמת כבר חייב להזמין את המכשיר. אקח לצומת ליבי את הנקודות שאמרת, ואתייעץ גם עם אשתי בעניין.

שוב תודה, וערב טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים