עבור לתוכן

מסך 23" שיוכל לשמש גם כטלויזיה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות מסך לחדר שלי....אני מחבר אליו את הלפטופ וגם את הממיר HD של HOT דרך HDMI, וכך בעצם אני משתמש במסך גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה. ככה לפחות עשיתי עם המסך הישן שלי עד שזה נהרס שבוע שעבר.

לשם כך אני צריך מסך עם:

א. כניסה דיגיטלית (HDMI או DVI), אני לא בטוח שזה עובד עם DVI....

2. יציאת אודיו ורצוי גם רמקולים פנימיים...

מבדיקה שעשיתי עלו מספר מועמדים:

1. LG IPS236V - 1190 ש"ח

2. AOC i2353fh

3. DELL 2312 לצערי לא אופציה כי ממה שראיתי אין לו יציאת קול..

בכל אופן אני פתוח להצעות נוספות ולחידודים לגבי הדגמים הנ"ל...התקציב גג שלי הוא 1200 ש"ח.

תודה!

פורסם

למה אתה רוצה להשתמש ברמקולים מובנים? :nixweiss:

בכל מקרה, מבין השניים הראשונים, ה-AOC זול יותר ומעוצב יותר (לטעמי).

פורסם
  • מחבר

בגללל שאני לא מסתפק רק בתמונה של הטלויזיה אלא מעונין גם לשמוע...ברגע שאני מחבר אותה לממיר היא משמשת אותי כטלויזיה לכל דבר

יצא למשהו לראות אותם אחת ליד השניה? אני תוהה למי איכות תמונה טובה יותר....יש מלא ביקורות משבחות AOC בעיקר המחיר הזול בחו"ל והתמורה למחיר...בארץ הפער הוא לא כזה משמעותי

פורסם

הביקורות מראות כי ה-AOC מציגה צבעים מדוייקים יותר מהקופסה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, הDELLים למיניהם מגיעים עם האופציה לSOUND BAR, כך שצריכה להיות יציאה אנלוגית לסאונד, אם זה יספק אותך, ויש לך רמקולים שאתה יכול לחבר - לדעתי כדאי לקחת את הDELL כאופציה.

פורסם

יציאה אנלוגית לסאונד תהיה רק אם המסך יכול לקבל סאונד מאיפשהו. למיטב הבנתי בU2312 (וברבים אחרים) זה לא המצב.

מה שיכול להיות זה יציאת מתח לsoundbar.

פורסם

שלום msimhon,

הי, לא מומלץ להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה. זה לא הייעוד שלו וזה לרוב לא ייתן לך את התוצאות שאתה מחפש. הפתרון המתאים ביותר עבורך הוא למצוא מסך דו שימושי MFM (Multi Function Monitor) אשר נועדו לשמש הן כמסך מחשב והן כטלוויזיה. מסכים אלו כוללים רמקולים פנימיים, חיבור HDMI, טיונר, שלט רחוק ועוד.

מקקוה שעזרתי,

אייל נציג קבוצת ח.י

פורסם

מי צריך טיונר ושלט רחוק כשמחברים את הממיר?

רמקולים מובנים זה חרא.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בטיונר וכל החיבורים, אני מעדיף מסך מחשב עם פנל IPS שעולה פחות ובאמצעות ממיר דיגיטלים יתן לי תוצאות עדיפות וזולות יותר,

השימוש שלי בטלויזיה הוא די בסיסי ומועט, אחרת מראש הייתי קונה טלויזיה בגודל נורמאלי, 23" לא באמת מספיק למשהו...ואם אני כבר רואה סרט אני מחבר את המחשב...

נראה לי שאני ילך על AOC, האיכות תמונה שלו הכי טובה משני האופציות שאני ראיתי( מול הLG) והוא גם זול יותר...לצערי אין לו AODIO OUT אלא רק רמקולים מובנים...

יש למשהו רעיון איך בכל זאת אני יכול לחבר את העסק הזה למגבר עם רמקולים נורמאליים??

פורסם

מהממיר - כבל HDMI למסך וכבל RCA לרסיבר.

פורסם
  • מחבר

וואלה?! אתה בטוח שהממיר מוציא סאונד גם דרך היציאת HDMI וגם לRCA בו זמנית??

אם כן...אליפות...אני קונה מחר!

פורסם

הממיר לא בורר, הוא מוציא אות מכל היציאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים