עבור לתוכן

המלצה לעכבר גיימינג/עבודה לחובב Palm Grip עם ידיים גדולות

Featured Replies

פורסם

עכבר לא רע אבל לא ברמה של הMAMBA\G700

פורסם

יש לך גם אלחוטי מעולה שהרבה יותר קל להחליף בו סוללות במקרה והיעא נגמרת -

cyborg R.A.T 9.

עכבר ליד גדולה וניתן לשנות כל דבר בערך בו. לדעתי הרבה יותר איכותי מהממבה שהוא בעיקר גימיקי ויש לו בעיות בחיישנים (תקרא תלונות בגוגל).

פורסם

לממבה אין בעיות בחיישנים יותר מהסיבורג

בעוד של TWINEYE של הממבה יש בעיה של Z-AXIS אבל עקיבה מושלמת כל עוד לא מרימים ומורידים את העכבר ממש מהר וחזר.

לS9500של הRAT והG700 יש בעיות של skipping וpositive accel.

וקשה לי להאמין שאתה מדבר על ממבה כגימיקי לעומת הRAT שהוא העכבר הכי גימיקי בשוק

פורסם
  • מחבר

העפתי מבט על ה-RAT7. מפלצת של ממש.

הוא באמת טוב או שזה הכל גימיק?

פורסם

זה גימיק.

אני מכיר אנשים שכל יומיים משנים את הצורה של העכבר שלהם במחשבה שזה יעשה אותם גיימרים יותר טובים אבל האמת היא שפשוט צריך להתרגל ולתת ל Muscle memory לעשות את השאר

פורסם
  • מחבר

לא ממש אכפת לי גיימר יותר או פחות טוב.

חשוב לי עכבר אלחוטי גדול ונוח לעבודה ממושכת לידיים גדולות.

גיימר גדול כבר לא אהיה... :lol:

השאלה אם התפלץ הזה אכן מציע משהו מעבר והאם יכולת ההתאמה שלו מעשית ושימושית או שהיא סתם גימיק ובסוף הוא לא נוח כמו האחרים ומתחיל להתפרק ולחרוק בשימוש ממושך.

פורסם

יש לי את הRAT9 כבר כמעט שנה.

אני מאוד מרוצה ולטעמי אתה מסדר אותו פעם אחת איך שהוא נוח לך וממשיך. זה העכבר הכי נוח שיצא לי לעבוד איתו.

אם אתה משחק במשחקי FPS יש לך את הכפתור בצד שמוריד DPI כל עוד אתה לוחץ עליו - זה טוב למצב סנייפר במשחקים.

בעיה אחת בלבד - כל סוללה שלו מחזיקה בשימוש רציף 3-4 שעות וצריך להחליף. ההחלפה עצמה אורכת אולי 4 שניות והיא מאוד נוחה.

סהכ עכבר מעולה אבל לשאלה האם הוא שווה את המחיר? אני לא חושב שיש עכבר כלשהו ששווה מעל 400 שקל אבל זה מה שיש.

פורסם
  • מחבר

כל סוללה שלו מחזיקה בשימוש רציף 3-4 שעות וצריך להחליף.

לא הבנתי... לא ניתן לטעון אותו?

זה נשמע לי הזוי :nixweiss:

פורסם

הסללות נטענות במכשיר שמשמש גם כרסיבר. כל כמה שעות אתה שולף את הסוללה מהעכבר, שם את הסוללה האחרת במקומה וטוען את המשומשת.

החלפה שאורכת כמה שניות.

הוא לא יכול להיות חוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים