עבור לתוכן

HOT 12 מגבייט בזק בינלאומי בעיות גלישה

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בעיה מוזרה באינטרנט.החביור לרשת לא אקבי.מה זאת אומרת?

ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי.

כאשר משחק משחקי רשת פתאום זה עושה לי ניתוקים מהמשחקים או מעלה את הPING.

כמו כן לפעמים שאני מעלה אתרים מסוימים אז זה נותן לי עמוד שגיאה כמו כן בדקתי מהירות בספיד TEST זה מראה לי מהירות 12 מגבייט.

אני לא מצליח לאבחן מה בדיוק הבעיה.

לפי הבדיקה שלי לדוגמה ביטטורנט מוריד לי דווקה בצורה תקינה.

יש לי הוט בוקס על מצב ראוטר.(יש לי אם רוצה לחבר LINKSYS E1000)

פורסם

היי x-factor,

אשמח לבדוק את הנושא מול התמיכה שלנו.

אנא שלח לי את הפרטים הבאים בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה ליד המחשב.

לוטם

פורסם

היי x-factor,

אשמח לבדוק את הנושא מול התמיכה שלנו.

אנא שלח לי את הפרטים הבאים בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה ליד המחשב.

לוטם

קיימת בעיה גורפת ללקוחות 014 בחיבור חייגן כבלים- המוקד הטכני מודע לבעיה ושוחחתי עם מנהלים כמעט מדי יום- צפי לפתרון אין.

התקלה החלה לפחות לפני שבוע עם השקת המבצעים של הוט- בתחילה הייתי מקבל 50 אחוז מהחבילה- והיום אני מקבל 10 אחוז מהחבילה.

השאלה הגדולה -מדוע 014 לא יוצאים בהגינות עם הודעה על קיום תקלה? כמובן שכשאר אני מחובר בהוט נט אכן אני מקבל 100 מגה באתרי הבדיקות ותוצאות מרשימות למדי בשאר האתרים.

פורסם

שלום.

יש לי בעיה מוזרה באינטרנט.החביור לרשת לא אקבי.מה זאת אומרת?

כאשר משחק משחקי רשת פתאום זה עושה לי ניתוקים מהמשחקים או מעלה את הPING.

כמו כן לפעמים שאני מעלה אתרים מסוימים אז זה נותן לי עמוד שגיאה כמו כן בדקתי מהירות בספיד TEST זה מראה לי מהירות 12 מגבייט.

אני לא מצליח לאבחן מה בדיוק הבעיה.

לפי הבדיקה שלי לדוגמה ביטטורנט מוריד לי דווקה בצורה תקינה.

יש לי הוט בוקס על מצב ראוטר.(יש לי אם רוצה לחבר LINKSYS E1000)

לי יש את אותה בעיה אבל רק כאשר יוטורנט פועלת. כאשר אני מכבה את התוכנה, הכל חוזר לתקינות. אולי זו הסיבה אצלך?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אצלי המהירות דווקא בסדר, אבל כל הקטע עם הגלישה הלא עקבית הוא סופר בעייתי ואני גם לא יכול לגלוש מסמארטפונים בבית....

בגדול - זה בעיה עם ה-DNS שמוגדר. מסיבה כלשהי - האינטרנט לא מצליח למצוא את שרתי ה-DNS וזה אומר שבקשות לאתרים פשוט לא מגיעות ליעד.

זה אומר שבחיבור של המחשב יכולתי עוד להגדיר שרתי DNS ספציפיים, אבל לגבי סמארטפונים או סתם אנשים אחרים שבאים לבקר ורוצים לגלוש - יש איתם בעיה.

כשהתקשרתי לבזק ביןלאומי הציעו לי לקנות דרכם ראוטר שיפתור את הבעיה (להגיד את האמת - הייתי מצפה שיתנו את הראוטר בחינם או לפחות בחיוב-זיכוי במיוחד כשאני לקוח שלהם כבר שנים(! ות'כלס - אם לא הבעיה שיש לי כרגע - אין סיבה שזה לא ימשיך) והראוטר עולה פחות מ-150 שקל).

אני מודה שאני שוקל להתחיל ולבדוק אם התקלה קיימת גם בחברות אחרות ואם לא - בסופו של יום לעבור חברה.

למרות שהיה ממש נחמד וטוב בבזק ביןלאומי - עם כל הכבוד - ברגע שאני לא יכול לגלוש כמו שצריך ואני צריך להוסיף כסף על פיתרון - אז אם בחברות אחרות אני יכול לקבל את אותה מהירות גלישה + גלישה כמו שצריך מבלי להוסיף כסף - כנראה שזה מה שיקרה...

פורסם

קיימת בעיה גורפת ללקוחות 014 בחיבור חייגן כבלים- המוקד הטכני מודע לבעיה ושוחחתי עם מנהלים כמעט מדי יום- צפי לפתרון אין.

התקלה החלה לפחות לפני שבוע עם השקת המבצעים של הוט- בתחילה הייתי מקבל 50 אחוז מהחבילה- והיום אני מקבל 10 אחוז מהחבילה.

השאלה הגדולה -מדוע 014 לא יוצאים בהגינות עם הודעה על קיום תקלה? כמובן שכשאר אני מחובר בהוט נט אכן אני מקבל 100 מגה באתרי הבדיקות ותוצאות מרשימות למדי בשאר האתרים.

אני בדרך כלל לא מאמין לתיאוריות קונספירציה אבל גם אצלי לפני שבוע התחיל אותו הדבר, לפני זה הכל היה מושלם.

פורסם

אצלי המהירות דווקא בסדר, אבל כל הקטע עם הגלישה הלא עקבית הוא סופר בעייתי ואני גם לא יכול לגלוש מסמארטפונים בבית....

בגדול - זה בעיה עם ה-DNS שמוגדר. מסיבה כלשהי - האינטרנט לא מצליח למצוא את שרתי ה-DNS וזה אומר שבקשות לאתרים פשוט לא מגיעות ליעד.

זה אומר שבחיבור של המחשב יכולתי עוד להגדיר שרתי DNS ספציפיים, אבל לגבי סמארטפונים או סתם אנשים אחרים שבאים לבקר ורוצים לגלוש - יש איתם בעיה.

כשהתקשרתי לבזק ביןלאומי הציעו לי לקנות דרכם ראוטר שיפתור את הבעיה (להגיד את האמת - הייתי מצפה שיתנו את הראוטר בחינם או לפחות בחיוב-זיכוי במיוחד כשאני לקוח שלהם כבר שנים(! ות'כלס - אם לא הבעיה שיש לי כרגע - אין סיבה שזה לא ימשיך) והראוטר עולה פחות מ-150 שקל).

אני מודה שאני שוקל להתחיל ולבדוק אם התקלה קיימת גם בחברות אחרות ואם לא - בסופו של יום לעבור חברה.

למרות שהיה ממש נחמד וטוב בבזק ביןלאומי - עם כל הכבוד - ברגע שאני לא יכול לגלוש כמו שצריך ואני צריך להוסיף כסף על פיתרון - אז אם בחברות אחרות אני יכול לקבל את אותה מהירות גלישה + גלישה כמו שצריך מבלי להוסיף כסף - כנראה שזה מה שיקרה...

את מה שאתה מתאר אפשר לפתור בקלות...תגדיר בראוטר כתובות DNS ידניות.

פורסם

את מה שאתה מתאר אפשר לפתור בקלות...תגדיר בראוטר כתובות DNS ידניות.

זה בדיוק מה שחשבתי לעשות...

ואז הלכתי להגדרות של הראוטר של הוט וגיליתי שפשוט אין אופציה כזו בראוטר שלהם... (מגוכח ככל שזה נשמע...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים