עבור לתוכן

התחלת מודינג - שאלות והתייעצות.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחר שדרוג המערכת שלי, אני רוצה להתחיל "לעצב" את המארז מחדש כדי שיראה טוב יותר וגם לקבל סירקולציית אוויר טובה יותר . כרגע במארז אני יכול לשים:

• מאורר 80~120 מ"מ קדמי.
  • מאורר 80 מ"מ אחורי.
  • מאורר 80~120 מ"מ בדלת המארז.

נתחיל עם הקדימה של המארז:

nmmrumwkl5mz.jpg

תיכנונים לקדימה:

במפרץ מתחת לצורב לשים שלושה כאלו:

2pcs,12V ON/OFF MARKING ROUND ROCKER SWITCH TOGGLE RED LED,2138 | eBay

ועוד מפסק ראשי אחד מצד ימין להם:

eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices

את רוב החלק האפור למטה להוציא ולשים במקומו רשת (יושב שם המאורר).

החלק העליון:

זה התכנון בגדול ( אין לי יותר מדיי אפשרויות כי הספק יושב למעלה.

Imageshack - img0274qe.jpg

צד המארז:

img0275.gif

חלון בצד המארז עם גומי U ואולי יהיה גם אפשרות לחריטה.

יש לי את כל הכלים שצריך(דרמל עם רוב החלקים, JIGSAW, מקדחה עם כוס וכו').

וזה הבפנים של המארז עם המערכת החדשה:

img0272z.jpg

מה אתם אומרים ?

כמובן, שכל הכבלים של הספק יהיו מוסלבים (לדוגמא הבל מתח שיוצא מהכרטיס מסך איזה גודל של שרינק אני צריך בשבילו?)

פתוח להצעות / רעיונות וכדומה!

פורסם

לדעתי :

מאווררים בדלת - בעיה. הם "מפוצצים" את המארז אם אויר שאין לו מאיפה לצאת, אז נכון שאתה יכול להוריד קצת את הטמפ' לייד הכרטיס מסך אבל זה כמעט לא יעיל

במקום זה תשים מאוורר 1 של 120 שמכניס בפאנל הקדמי, 1 של 120 שמוציא בפאנל האחורי (תחתוך את החור של ה 80 שיש שם ותשים מאוורר גדול אם רשת)

הרשת המרובעת שיש בדלת של המארז למטה היא טובה - היא יכולה לשמש למעבר אוויר חופשי (איזון) כשהיא ללא מאוורר. אז פשוט אל תוריד אותה אלא תעשה את החלון מעל או מעל+מימין אליה

אם המאוורר האחורי שמוציא + המאוורר של הספק מספיק חזקים, הם יתנו זרימת אוויר טובה באיזור של המעבד גם אם אין פתח בדלת מולו כמו שיש עכשו (אם זה מספיק - תלוי במעבד כמה הוא מתחמם, כנראה שלא הרבה אם יש לך כזה קירור חלש אל המעבד)

פורסם
  • מחבר

יש כך רעיון מאיפה אני יכול להביא רשת כזאת לקדימה?

ומה לגבי המאורר בגג?

הוא גם יוציא.

פורסם

רשת ממש דקה - רשת יתושים

רשת קצת יותר גדולה - לא יודע, אתה יכול לנסות בחומרי בניין שונים אם יש להם סוגים של רשת פלסטיק או מתכת בגלילים וכו' אוליי יש רשת פלסטיק כלשהיא לתיקון סדקים ודברים כאלה. ואז אתה יכול לצבוע אותה

רשת ענקית - הפלסטיק השחור הזה שמגיעים בו מציתים (תשאל בפיצוציה או משהוא)

"תריסים" - תיצור לבד אם פוליגל + סכין יפנית

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני מחפש רשת בסגנון ה cm690 שיש למאורר למטה או כמו שמגיע בכמה מהמארזים במפרץ של ה 5.25״.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים