עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כמות זכרון מקסימלית של win-xp home

Featured Replies

פורסם

למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט).

רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)?

סליחה...

אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.

פורסם

לפי מה שניראה לי הגבול הוא 4GB.

פורסם
  • מחבר

זו המגבלה של פלטפורמת ה x86, זו גם המגבלה האמיתית של home edition?

פורסם

אני יודע על מקרים שמישהו עשה גיגה בייט.

מי צריך יותר מזה?.

פורסם

מי שמתעסק עם תוכנות כבדות בעיקר...

פורסם

מה פוטו שופ?,תוכנות לעריכת וידיאו?.

אפשר לעשות את זה גם עם פחות מ4 גיגה בייט זיכרון.

פורסם

4GB זאת ההגבלה של מעבדי 32 ביט ואי אפשר לעבור אותה (זאת גם ההגבלה של WINXP)

תכל'ס, בינינו אפילו אלה עם פוטושופ לא צריכים בינתיים כזאת כמו זיכרון, לעריכת וידאו גם לא, למרות שזה יעזור...

פורסם

זה לא לגמרי נכון שמעבד 32 ביט מוגבל ל 4GB, יש שיטות לשלוח את הכתובת בשני מחזורי שעון.

מעבדי XEON יכולים לגשת ל 32GB זיכרון.

ובתור הבעלים הגאים של 1GB RAM אני יכול לומר שיש לזה שימוש.

כשאימיול פועל, 5 חלונות של אקספלורר פתוחים ומשחקים ג'נרלז אפשר להרגיש את ההבדל לעומת 512MB.

לגבי פוטושופ, לומר ש 1GB זה מספיק זה פשוט שטות, בלי לדעת מה עושים אי אפשר לומר דברים כאלו.

אם מישהו מכין איזה פרוייקט כמו שלט פירסומת באיכות גבוהה שצריך לצאת במימדים של 2x4 מטר ברזולוציה של 50dpi למשל (פרוייקט הגיוני סה"כ) זה דורש 1.8GB זיכרון מינימום, שלא לדבר על מה שרצויי שיהיה בשביל להפעיל פילטרים ולשמור את כ UNDO ומספר שכבות וכו'.

יש לי תמונה ברזולוציה 24000x12000 של חצי מכדוה"א בהפרדה של 1 ק"מ.

למחשב שלי לוקח 5 דקות לפתוח אותה בפוטושופ ובסיום התהליך פוטושופ תופסת 700 מגה בזיכרון, תחשבו מה היה קורה אם הייתי רוצה לעשות איתה משהו חוץ מלצפות בה.

לעולם לא ניתן לומר שכמות זיכרון מסויימת מספיקה, הכל תלויי מה עושים עם המחשב.

פורסם

זה ברור שאין גבול למה שצריכים אבל אני חושב שדיברנו על משתמש ממוצע או אפילו כזה יותר מתקדם.

אפילו אם היה לי גיגה בייט זיכורן לא הייתי מפעיל משחק יחד עם כמה תוכנות ביחד.

אבל אני יודע מתי כן הייתי מפריז,יסלחו לי המנהלים אבל אני חושב שזה די מרשים:

תחשוב כמה חלונות אתה יכול לשים על הדבר הזה.

פורסם
  • מחבר

אנשים, אתם מפספסים את הנקודה העיקרית...

זו מסורת של מיקרוסופט לקבוע באופן דרקוני את כמות הראם אותה "המשתמש הביתי צריך" ולכן כדי להוסיף ערך לגרסאות "המיקצועיות" של ווינדוס, הם מגבילים בקרנל של המערכות "הבתיות" את כמות הראם בו המערכת שתשתמש כמו ב ווינדוס 95 בו כמות הראם הוגבלה ל 64 מגה בייט וכו...

זה שלבן אדם מסויים יש 512 מגה בייט של ראם לא אומר שווינדוס 98 se לא יעבוד אצלו או שתוכנות אבחון כמו sandra יגידו מספר אחר, אלא שהמערכת "תבחר" להשתמש רק ב 256 מגה בייט.

ואם זה לא מוצא חן בעיניו שיבור ל nt...

עכשיו, לגבי ההגבלה של xp home edition , אני לא יודע מהי ההגבלה אותה מייקרוספט שמה (אם בכלל יש כזו) ולכן שאלתי את השאלה בפורום, יש למישהו תשובות?

פורסם

אנשים, אתם מפספסים את הנקודה העיקרית...

זו מסורת של מיקרוסופט לקבוע באופן דרקוני את כמות הראם אותה "המשתמש הביתי צריך" ולכן כדי להוסיף ערך לגרסאות "המיקצועיות" של ווינדוס, הם מגבילים בקרנל של המערכות "הבתיות" את כמות הראם בו המערכת שתשתמש כמו ב ווינדוס 95 בו כמות הראם הוגבלה ל 64 מגה בייט וכו...

זה שלבן אדם מסויים יש 512 מגה בייט של ראם לא אומר שווינדוס 98 se לא יעבוד אצלו או שתוכנות אבחון כמו sandra יגידו מספר אחר, אלא שהמערכת "תבחר" להשתמש רק ב 256 מגה בייט.

ואם זה לא מוצא חן בעיניו שיבור ל nt...

עכשיו, לגבי ההגבלה של xp home edition , אני לא יודע מהי ההגבלה אותה מייקרוספט שמה (אם בכלל יש כזו) ולכן שאלתי את השאלה בפורום, יש למישהו תשובות?

סבירות נמוכה שיהיה מגבלה של זיכרון במערכת כזאת (אחד שיחסית גוזלת משאבים) אם יש מגבלה כל שהיא זה יהיה בן 1 ל 2 ג'יגה אחרי זה אין טעם שתגביל אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.