פורסם 2002 במרץ 1823 שנים למה לך לקנות את ה-PCLINK הזה?עדיף להשתמש בכבל אודיו פשוט שאתה מחבר ליציאה הלבנה במינידיסק, ואת הצד השני מחבר ליציאה של כרטיס הקול שלך...
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים הAN1 לא שווה כלום אבל הDG2 הוא דיגיטלי שלא כמו היציאה של הכרטיס קול.אם יש לך כרטיס קול עם יציאה אופטית אז אתה יכול להקליט דיגטלית אם יש לך כבל אופטי כבר.
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים למה לך לקנות את ה-PCLINK הזה?עדיף להשתמש בכבל אודיו פשוט שאתה מחבר ליציאה הלבנה במינידיסק, ואת הצד השני מחבר ליציאה של כרטיס הקול שלך...כי אולי הוא מעביר את השירים כמן MP3 ולא צריך להקליט
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים אין לי יציאה אופטית בגלל זה אני צריך את זהאתה לא צריך יציאה אופטית בשביל זה,למעשה הדרך היחידה שאני מקליט למינידיסק הזה היא הדרך שתיארתי לעיל,וממש אין לי יציאה אופטית...
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים נכון, ואתה גם לא צריך מיני דיסק, אתה יכול להסתפק בווקמן.תלוי כמה אתה מתפשר על איכות, הPcLink נותן לך יציאה אופטית בלי שום קשר לכרטיס קול, וככה ההקלטה יוצאת באיכות מקסימלית.
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים אבל הקלטה זו היא לא מסונכרנת וירודה באיכותמנסיון, אתה לא תרגיש בהבדל.תנסה אם אתה לא מאמין לי.וד"א, ה-PCLINK אמור לבוא עם המינידיסק ביחד.לא קיבלת אחד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.