עבור לתוכן

תופעת המוזיקה הפיראטית!

Featured Replies

פורסם

שלום גולשים יקרים

מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט!

תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה?

לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת...

מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה?

ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח!

(ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)

פורסם

שמים הגנות (שנפרצות) על הדיסקים, מתחילים לרדוף משתפי מוזיקה בתוכנות שיתוף כגון קאזא ודומותיה, בישראל מתחילים בקמפיין מטומטם ביותר שגורם לאנשים לרצות להוריד יותר מוזיקה.

זהו בערך.

פורסם

פתחו כמה שירותים להורדת מוזיקה בתשלום. הגדול מבינהם הוא Apple I-tunes שאומרים שמצליח לא רע. הרעיון הוא לתת למשתמשים את אותה נוחיות במבחר השירים והנגישות אילהם במחיר שעומד על כ 99 סנט לשיר. אחד הטענות הגדולות של משתפי הקבצים היתה שצריך לקנות דיסק שלם בשביל שירים בודדים שרוצים ממנו. תוכנות השיתוף פותרות בעיה זו.

פורסם

יש המון חוקים נוקשים אבל באיי טונס,

לדוגמה: אם מורידים למשל אלבום של איזה להקה אפשר לצרוב אותו רק 3 פעמים ,

יותר מזה זה כבר לא חוקי.

וזאת עוד סיבה למה אנשים מעדיפים תוכנות שיתוף.

עריכה: ובעצם הבעייה העיקרית היא שזה בתשלום ::)

פורסם

חחחחחח הייתה תהגנה שפיתחו נגד העתקת דיסקים

ואיזה סטודנט גילה שאם לוחצים על

shift

ההגנה נפרצת

אוי איזה מצחיק זה היה

פורסם

חחחחחח הייתה תהגנה שפיתחו נגד העתקת דיסקים

ואיזה סטודנט גילה שאם לוחצים על

shift

ההגנה נפרצת

אוי איזה מצחיק זה היה

יופי, ויש גם את ההגנה הזאת של הטביעות אצבעות, כמו בסרטי מדע בידיוני, ואותה פרצו בעזרת סוכריות ג'לי.

so?

פורסם

יש המון חוקים נוקשים אבל באיי טונס,

לדוגמה: אם מורידים למשל אלבום של איזה להקה אפשר לצרוב אותו רק 3 פעמים ,

אני יודע שאם קונים דיסק מקורי מהחנות אז ניתן צרוב אותו כמה פעמים שאני רוצה לשימושי האישי כל עוד העותקים הצרובים לא מועברים לאנשים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים