עבור לתוכן

כבר כמה שבועות יש לי בעיה במחשב ואני לא מצליח להבין מאיפה...

Featured Replies

פורסם

ההצעה הכי טובה כבר קיבלת, ולא עשית עם זה כלום עדיין.

LIVE CD

עובד טוב ? זה לא חומרה.

פורסם
  • מחבר

אבדוק זאת.. תודה

פורסם

לפני בדיקת מערכת הפעלה דרך LIVECD,

בתוך ה LIVECD ישנה בדיקת זיכרון (memtest).

תריץ אותה בבקשה (לא לגעת במקלדת במהלך הבדיקה).

זוהי בדיקה ארוכה של מספר שעות.

אם תראה בתום הבדיקה איזהשהיא שורה של זיכרון פגומה (שזה דווקא החשד שלי), אני הייתי מחליף את הלוח.

בכל מקרה נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הלוח (תושבות סאטה דפוקות, תושבות זיכרון דפוקות ...).

בברכה,

חגי חדד

פורסם
  • מחבר

אז אני אוסיף את זה שאין לי סי די רום (יש פיזית אבל הוא לא מחובר בגלל הבעיה עם הסאטה :) )...האם אפשר לשים אותו על יו אס בי ולעשות בוט משם?..

ומאיפה אני יכול להוריד LIVECD שיתאים לי? אפשר לינק?

ואיזה בדיקות להפעיל שם? memtest, לראות שהוא לא קופא כמו בווינדוס..מה עוד?

המון תודה

וכן אני אלך בקרוב לקנות לוח אם חדש אבל אני קצת מתבאס שתושבת שלי נשארו רק לוחות אם פשוטים.. (‎G41MT-S2PT s775 1333Mhz, Intel G41, GYGABYTE DDRIII 1066, PCI-E, VGA)

פורסם
  • מחבר

מאז הפעם האחרונה שהתקנתי לינוקס שכחתי שזה כל כך פשוט...תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אהההההה זה לא עובד, הכנתי יו אס בי מהלפטופ, מהלפטופ אין לי בעיה להפעיל את הLIVECD, אבל מהנייח הוא לא עולה הוא נתקע בשורה של הDMI משהו..., ניסיתי את כל האפשרוית usb-fdd usb-cdrom usb-zip שיניתי את כל ההגדרות הקיימות בBIOS, ניתקתי את ההארד דיסקים..

HELP רעיונות?...

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה נפתר...ההארד דיסק 250 ג'יגה שלי שהיה עליו את מערכת ההפעלה כנראה נדפק..

התקנתי עליו ויינדוס שוב וזה היה עדיין קופא..אז התקנתי על ההארד דיסק טרה והכל עובד..אבל התקנתי את הדריבים 275.33 למקרה ו...

כמה שאלות נוספת..

1) כשהתקנתי את הווינדוס הוא מתישהו הפסיק באמצע, אז הפעלתי את ההתקנה שוב והוא התקין בסדר אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור בין הווינדוס 7, שאחד זה האחרון שהתקנתי והוא עובד תקין והשני דורש לעשות תיקון או להמשיך את ההתקנה..איך אני מעיף אותו? אני לא רוצה שיתקין לי עוד ווינדוס ואין לי את האפשרות לפרמט ולהתקין שוב כי עכשיו כל הדברים שלי נמצאים על C (טרה של חרא...)

2) בעת ההפעלה אחרי הבדיקת זיכרון הוא רושם לי שה CPU השתנה ואני צריך לסדר את זה ב BIOS וללחוץ F1 בשביל להמשיך...מה אני בידיוק צריך לשנות? ניסיתי הרבה דברים זה לא עוזר...נראה לי שזה התחיל אחרי שכיביתי את המחשב פעם אחת וניתקתי מהחשמל...

3) אני אחבר את ההרד דיסק ה 250 בשביל להעתיק ממנו דברים ולנסות לפרמט אותו...איך אני יכול לבדוק כמו שצריך שהבעיה הגיע ממנו והוא באמת דפוק? וזה לא נגיד הלוח אם שלא מצליח לעבוד עם 2 הארדיסקים או משהו כזה?

המון תודה... :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים