עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ביומיים, שלושה האחרונים המעבד עובד כמעט ב-100% מאמץ , מה גורם לכך ?

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום .

אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי :

לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה .

כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל .

ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד .

אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר התמיכה הישראלי . אני לא יודע אם זה האנטיוירוס גורם לזה , באמת אין לי מושג :s05:

בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת , אולי תכוונו אותי מה אני צריך לעשות , אולי יש דרך אחרת ויותר פשוטה ויעילה חוץ מטאסק מנג'ר לבדוק מה גורם למאמץ המעבד .

תודה מראש לכל העוזרים .

פורסם

קודם כל ב Task Manager אתה יכול למיין את התהליכים לפי עומס מעבד (תלחץ על העמודה שרשום עליה CPU)

זה יכול לתת לך אינדיקציה לגבי מה מעיק על המעבד.

דבר שני - מבחינה לוגית, אם לפני יומיים שלושה התקנת אנטי-וירוס חדש ומאז המחשב עובד לאט, "התער של אוקאם" קובע שככל הנראה האנטי וירוס מעיק על המחשב (וזה יכול לקרות, גם ב NOD32 שנחשבת לקלה).

תנסה להסיר את האנטי וירוס (תנתק את המחשב מהרשת לפני כן).

בברכה,

חגי חדד

פורסם

שלום,

אני מסכים עם חגי, קודם כל תנסה לעבוד בלי אנטיוירוס.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות .

אני אנסה להסיר את האנטיוירוס ולעבוד קצת בלעדיו ולראות מה יקרה , הקטע הוא , שאם זה האנטיוירוס אז זה יהיה מאוד מוזר כי אני השתמשתי בכל השנים האלו רק באנטיוירוס הזה :s05:

טוב , מאז שפתחתי את הנושא הזה עבר זמן מה , בזמן הזה עקבתי אחרי התופעה הזאת אצלי עם המעבד , והיא כל הזמן קיימת וזה דיי מעצבן .

אני בדקתי בטאסק מנג'ר את התהליכים לפי מיון ה-CPU שמעמיסים על המעבד ומצאתי שם משהו שנקרא System Idle Process , שהתהליך הזה פועל כל הזמן ורק הוא לוקח לפעמים עד 75 , במספר , אני לא יודע אם זה האחוזים או משהו אחר אבל בהשוואה לשאר התהליך המספר הזה פשוט עצום , בתאור של התהליך הזה רשום הדבר הבא - Percentage of Time the Processor is Idle , ואין לי מושג מה זה בכלל אומר , מישהו מכם אולי יודע מה זה ויוכל להגיד לי ?

תודה.

פורסם

בתרגום חופשי זה אומר "האחוז של המעבד שלא נמצא בשימוש", כלומר, אם המעבד שלך ב25% שימוש, זה יהיה 75.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.