עבור לתוכן

למה נטבוקים נעלמו מהחודש האחרון?

Featured Replies

פורסם

לפני חודש הייתי באופיס דיפו ובאג והיה מגוון די גדול, עכשיו בבאג נגיד יש רק דגמים של HP ודי נעלמו גם הדגמים של דל וכו'.

אני לא מבין מה אמור להחליף אותם. הטאבלטים לא נוחים לעבודת הקלדה ממושכת, ובטח אי אפשר לסחוב איתך מקלדת. והאולטרהבוקים עדיין יקרים מאוד. מחשבים נידיים רגילים כבדים מדי.

מה אמור לעשות סטודנט שרוצה להקליד במהירות חומר במהלך שיעורים?

פורסם

הדור החדש של האטומים צריך להיכנס ממש עכשיו, הD2500 יהיה כפול ליבה ואמור להיות במחיר סביר. הייתי מחכה חודש עד שהנטבוקים החדשים יכנסו לשוק.

פורסם

הכל עניין של גודל שוק.

האולטרבוקים, הטבלטים ואפילו הסמארטפונים - כולם נגסו בשוק הנטבוקים.

פורסם

יש טאבלטים כמו הטרנפורמר פריים שמגיע עם מקלדת אופציונלית, נכון זה לא עם אופיס של חלונות אבל אפשר להקליד עליו אני מאמין ומקסימום אחכ להכין את זה להגשה במחשב רגיל..

פורסם
  • מחבר

מכיר את הרעיון. זה יכול להיות נחמד לבית או למשרד, אבל להטלטל לאוניברסיטה עם מקלדת וטאבלט בנפרד נראה לי ממש מפגר :)

פורסם
  • מחבר

מה שהתכוונתי זה שלמרות שיש טאבלטים עדיין לדעתי יש שוק ושימוש לנטבוקים קטנים. גם אולטרא בוקים לא בדיוק עונים על זה מבחינת הגודל והמחיר.

נקווה שיופיעו דגמים חדשים.

פורסם

אפשר כבר להשיג "כמעט אולטרה בוק" כמו DELL V131 ב3000 שקל, מצד שני לסתם גלישה יש טאבלטים, לסתם מחשב זול יש את כל הניידים 15.6 אינץ'... בקיצור הכל עדיף. היה לי נטבוק וזה לא היה נוח בסופו של דבר. הוא חלש וקטן מדיי...

לאנשים הבודדים שנטבוק כן עונה להם בול על הצרכים - מן הסתם הקטגוריה נשארה אבל הרבה יותר קטנה כי היא כבר לא רלוונטית לרוב האנשים.

פורסם
  • מחבר

שוב, אני חושב שהקטגוריה של סטודנטים למשל היא מאוד שימושית לנטבוק. ולקנות נטבוק ב 1300 שקל זה לא לקנות אולטראבוק של דל ב 3000 שקל. יש גם לפטופים יותר זולים, אבל אני עדיין חושב שזה עונה על נישה מסויימת.

בינתיים מצאתי דגם של ASUS נקווה שהטאיוואנים ימשיכו ליצר אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים