עבור לתוכן

עזרה בתוכנת גיבוי BACKUP EXEC 2010

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אודה למי שמכיר ויוכל לעזור לי בתוכנה.

אני מנסה להגדיר שהגיבויים החודשיים והשבועיים ישמרו בעוד עותק של מדיה.

אודה למענה בנושא.

פורסם

לא ממש מובן, תסביר את מערך הגיבויים שלך וכמו כן את ה- media set שנתת לכל job ולפי זה עקרונית הגיבויים אמורים להתחלק ברמת הקלטות.

מה אתה מנסה להשיג ?

פורסם

למה דווקא זו?

יש טובות ושימושיות ממנה - אפילו חינמיות.

יש במדור התוכנה שלנו - EVACOPY

פורסם
  • מחבר

DarkMatter - אני רק עכשיו התחלתי לעבוד על התוכנה הזאת ולומד אותה. בעקרון המדיות שלנו הם כוננים קשיחים, הגיבוי המרכזי הוא 6 TB ויש עוד כונן חיצוני שאליו אני רוצה שיעבורו כל השינויים בנפח 2 TB. אם תוכל לתת לי קצת יותר הסבר אודה לך.tmpusr - זה מה שהארגון רכש עקב המלצות מחברות אחרות. המערכת מגבה מהשרת דואר, שרת קבצים , שרת PRIORITY ו- ERP, כמו כן שרת משכורות.

פורסם

ההתנסות שלי עם התוכנה בעיקר מול קלטות, אבל אני אנסה לכוון אותך בכלליות

עבור כל גיבוי שאתה רוצה רצוי שתיצור media set משלו בו אתה מגדיר כמה זמן העותק ישאר על הכונן עד שיהיה אפשר לכתוב על המדיה שוב,

לאחר מכן עבור כל job שרץ אתה מגדיר באיזה media set הוא חותם את הגיבוי וכך אם יש מקום באותו כונן כל הגיבויים מאותו ms

יכתבו לאותו כונן,

יכול להיות שזה יבלבל אותך מעט אבל תנסה לנוע תוך כדי התנסות,

פורסם

הרשה לי להבין אותך נכונה

מה שאתה רוצה זה לעשות גיבוי על מדיה אחת - ולאחר מכן שהגיבוי הזבה יועתק למדיה נוספת?

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH24544

כמה הערות:

1. גיבוי על דיסקים קשיחים לעולם יהיה נחות (אמינות ואורך חיי מדיה) לעומת גיבוי על קלטות (במיוחד עם הדורות האחרונים של LTO).

2. אני לא משתגע על PANIC MODE. יש לך גיבוי - אתה צריך מספיק לסמוך עליו כדי לא לעשות גיבוי כפול. זה נכון שזה בד"כ אינו מזיק - אבל זה נוהג נפסד.

3. קח בחשבון כי גיבוי של שרת דואל (אני יודע שלא שאלת אבל אני מנדב לך טיפ) - כדאי לעשות במתודת GRT - ככה אתה יכול לשחזר עד לרמת הפריט הבודד (רק כך בחשבון שאתה צריך הרבה נפח פנוי).

4.לדעתי אין טעם לגבות הכל - גבה מידע+SYSTEM ותו לא.

5. נסה להמנע ממתודת גיבוי תוספתית - ואם כבר תעדיף Diffrential על פני Incremental

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים