עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע למפצל VGA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך:

Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1

כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays

ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם.

עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש)

קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני דברים בנוגע לזה אבל לא הסקתי מסקנה לגבי מה שאני צריך אז אנא ממכם עיזרו לי.

נ.ב בעוד לא הרבה זמן אני אקנה מחשב נייד בערך ב7000 ש"ח עם כרטיס מסך טוב מאוד

תודה רבה

פורסם

מפצל לא יעזור לך, הוא יכול רק לפצל ולא להרחיב, לא תוכל לראות 3 שטחים שונים עם מפצל.

תבדוק אם במחשב שלך יש עוד חיבור מלבד D-SUB (VGA) אולי DisplayPort או DVI, אם אין לך אפאחד מאלו אז לא תוכל להרחיב לעוד מסך.

תוכל לתת דגם של המחשב אם אתה לא יודע איך הפורטים האלו נראים ואנחנו כבר נגיד לך.

פורסם

ישנם היום מתאמי תצוגה שמתחברים לUSB, ונותנים יציאת DVI עם רזולוציה לא רעה בכלל (לדוג'- המוצר של EVGA, ניתן לראות באתר שלהם)

קטן מאוד, לא יקר, וזהו בגדול, זה אמור להספיק לצרכים בסיסיים.

פורסם
  • מחבר

כרגע המחשב הנייד שיש לי הוא: Hewlett-Packard HP Compaq 6730b אם המידע לא מספיק אז תגיד לי בדיוק לאן ללכת ואיזה מדיע להעתיק ואני אכתוב אותו פה (השתמשתי בתוכנה EVEREST )

כמו כן אתם יכולים לתת לי לינק לאיזה 2 -3 ספציפיים שאתם יודעים שהם סבבה בין 20 דולר ל 50 דולר (אחד זול אחד בינוני ואחד יקר ואולי איזה לינק לכזה שיש בארץ) כמו כן מה אני מחבר למה כלומר איזה כבל/ים נכנסים לשם ומאיפה ואיזה כבל/ים יוצאים משם ולאן?

תודה רבה

פורסם

בדקתי את החיבורים במחשב שלך, אין לך עוד יציאה מלבד הVGA, תצטרך לקנות מוצר כמו שarkadur המליץ

הוא דיבר על זה

http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=100-U2-UV19-TR&family=USB&sw=10

כתוב שם 70 דולר, כנראה שזה מחיר מומלץ, המחיר שוק יכול להיות נמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים לתת לי לינק אחד או שניים למוצר אותו אני צריך באתרים כגון amazon או ב ebay שיתאים בדיוק למה שביקשתי על מנת שאני לא אשלם סתם על מוצר שיגיע אליי ולא יתאים לצרכים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים