פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים יש לי מכונת כביסה ישנה בבית, ופירקתי אותה ככה שנשארתי רק עם המנוע,למנוע עצמו מחוברים 5 חוטים (לפי השרטוט בתמונה)ולא הצלחתי להפעיל אותו עם שילוב של כל הקומבינציות האפשריות של 2 חוטים (כל פעם רק זוג מחובר לחשמל),אם מישהו יוכל לעזור לי להבין איזה חוטים צריכים להיות מחוברים על מנת שהמנוע יעבוד אני אשמח.בתודה,מתן.[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים סיכוי טוב שזה מנוע צעד(Stepper motor) ואי אפשר להפעיל אותו סתם ככה, צריך בקר מיוחד שידע להפעיל אותו.באופן כללי - צריך לשלוח זרם לכל חוט בתזמון מסויים כדי לגרום למנוע לפעול(כל פעם להפעיל מגנט אחר).
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מצאתי את הדיון הזה למטה בנושאים דומים:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517858.0
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים במכונה היו קבלים בנוסף למנוע. אתה חייב לחבר אותם כדיי שהמנוע יעבודמתוך ה 5 חוטים של המנוע יש 3 חוטים שהתפקידים שלהם הם X1, X2 ו Yאת X1 ו Y אתה מחבר לחשמלבין X1 ו X2 אתה מחבר את הקבל המתאים - קבל פוליאסטר (כלומר כזה שמתאים ל AC) של 400V וערכים של 10-20 uF בדרך כלל, הערך הנכון שונה בכל מנוע
פורסם 2012 בפברואר 1613 שנים שונה בכל מנוע. אם יש לך מולטימטר, תחפש אם יש "קבוצות" נפרדות של חוטים כלומר נניח 3 חוטים שהם קבוצה אחת (שיש ביניהם קשר כלשהוא בתוך המנוע) ו 2 חוטים שהם קבוצה שניה (שיש התנגדות רק ביניהם אבל אין חיבור ל 3 הראשונים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.