פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר אוקי ומה לדעתכם כדאי לי לעשותלהשליך את הסמארטים הצידה ולקנות מאורר לדיםאו להשאר עם הסמארטים ?כי אולי איבדתי פרופורציותשתי הסמארטים שלי על 2500 סלדהספארק על 3000ג'נרי שקטהSPIRE סגור לגמרי...ועדיין אני שומע רעש מהמארז, שבשבילי זה רעש לא ממש ..... שקטיענטו זה לא הכי מציק בעולם ואפשר לחיות איתו אבל זה מציק לי...רעש בלתיייייי נסבלללללללהיה לי במארז עם 4 ג'נריים ומאורר מעבד של אינטל סוקט 370 אני פשוט השתגעתי ממנו!אולי אני פשוט יותר מידי רגיש לרעש? אולי אני בן אדם סביר שהמחשבים שלו מרעישים בטירוף?
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים תלוי מה אתה מחפש, איכות או יופי.. : יופי תזרוק, איכות תשאיר, או שתעשה אחד כזה אחד כזה, או משהו בסגנון.. והינה התמונות, לא לצחוק על הרזולוציה / איכות, זה מהפאלם.. 8) בכל מקרה קשה לצלם בגלל הריגשות של המאוורר שהוא זוהר, לא רואים את האפקט היפה בצילום.., חבל.. :-\ זה הרבה יותר יפה מהתמונות..
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר דדדדדדדדדדיייייייייייייי !!!!!!!!!!!!מההההההממממממממםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!נראה ליייייי שאניייייי יזמיןןןןןןןןאחד כזהההההה....ועוד אחד כתום\ירוק!!!!!ממממממממממדדדדדההההההיייייייםםםםםםםמההההההמממםםםםםםםםםםםאננננבבבלללללייייייייבבבבבבבללללל!!!
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים הרעש ממש ממש לא נוראי! בקושי שומעים, יש ממש קצת רעש, לי זה לא מציק.. 8) דחיפת אוויר מצויינת לפי דעתי, חזקה מאוד!
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר מה היה לך לפני זה ? מאורר ג'נרי? לפי מה אתה משווהאתה אומר שהרוח שלו יותר חזקה ממאורר ג'נרי טוב? והרעש שלו יחסית לג'נרי ?מה זה "ממש לא נוראי" זה שקטט או שזה סביל ?
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים זה לא שקט לגמרי.בעוצמה יחסית לג'נרי זה חזק מאוד! לעומת SF2 על עוצמה מלאה, זה נחשב כדחיפה חזקה יחסית..,בקשר לרעש, זה שקט כמעט (קצת יותר מרעיש..) כמו ג'נרי, רעש שאפשר לסבול, אם בכלל אפשר לקרוא לזה רעש.. 8)
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים ד"א למי שרוצה לדעת, המאווררים שבנצי קנה, הם עם לדים UV, ואם אתם רוצים לראות עובדות, תסתכלו בגלריה באתר, ב"פרוייקט" שלי...
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מוזר כי באתר רשום שאלה לדים צבעוניים.. : בכל מקרה אני לא רואה את זה משתווה לספקטרום.. אצלי רואים שהלדים לא מפיצים אור.., אולי רואים קצת סגול.., ורואים את כל המאוורר זוכר בצורה ממש יפה.., אצל בנצי רואים יותר אור של לדים רגילים.. : אבל אם אתה אומר..
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים חחח אמרתי לך שזה uvled fan!! אבל אתה מתווכח ! חוץ מזה רנצי אני לא רואה הרבה הבדל בין המאוורר שלך לשלי.. ממש ממש דומים רק ששלך קצת יותר חזק, ועושה גם קצת יותר רעש.. וכן הוא ממש יפה למרות שאני אוהב יותר את הככתום כחול שלך.. גם לי יש אחד כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.