עבור לתוכן

לא מצליח לעשות BOOT מה CD

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לעזרתכם אני די מיואש לא מצליח לעשות BOOT מה CD למרות שכינפגתי את המחשב שיעלה מה CD/DVD ברגע שמעלה את המחשב מחדש מגיע להודעה שעל מנת לעלות מה CD יש ללחוץ על כל מקש אני עושה זאת והמחשב מתעלם וממשיך לעלות מהדיסק.

מערכת ההפעלה היא WIN XP נעזרתי גם באנשי מייקרוספוט אך הם אומרים שזה בעיה טכנית.

נכנסתי שוב לביוס ועשיתי DISABLE ל BOOT אוטומטי הגדרתי שוב את CD/DVD כראשון אך שוב ללא הצלחה.

ניסתי דרך F8 ואז אני מקבל במסך שבאמת למרות שקבעתי שיעלה מה CD ראשון בעצם הוא עולה לפי הרשימה מההרקד דיסק וה CD הוא במקום 3 ניסתי במסך זה לשנות אך המחשב לא מאפשר לא משנה מה אני עושה במסך F8 תמיד מופיע עליה מההרד דיסק.

מישהוא יכול לעזור אני זוכר בעבר שאמרו לי ללחוץ על F8 ומיד שמקבל מסך ללחוץ על עוד כפתורים לא זוכר איזה ואז ניתנת לי האפשרות לשנות הגדרות במסך זה והבעיה הכן נפתרה.

הצילו...

פורסם

באותו מקום תנסה לשנות אם PGUP או PGDN

יכול להיות אולי שהדיסק לא בBOOT או אולי העינית לא תקינה

תעדכן :xyxthumbs:

ואיזה לוח או מחשב זה??

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעשות PGUP PGDN אך זה לא משנה את הסידור .

המחשב הוא די ישן אך לא עשה בעיות עד היום בעקרון זה AMD

לוח אם לא זוכר.

בכל אופן הבעיה נשארת

פורסם

האם הצורב שלך מחובר בIDE? ואם כן, האם הוא הMASTER?

פורסם

תנסה להשתמש במקלדת PS2 בשביל ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

שלום,

ובכן לגבי ה DVD הוא לא מאסטר ההרד דיסק מאסטר.

שנית לגבי מקלדת היא PS2

שלישית כרגע המחשב עולה שוב אם הודעה ללחוץ על כל מקש על מנת לעלות מההרד דיסק אני מנסה שוב ואז נותן הודעה של NTLDR

האמת שדי התייאשתי מהבעיה .

שרון

פורסם

כעקרון ההודעה של "לחץ כדי לטעון הCD\DVD" הא הודעה של התקנת WINDOWS שנמצאת על הדיסק כך שיש גישה לדיסק. בד"כ חוסר היכולת להתקדם מעבר לכך היא שהמקלדת לא מזוהה ולכן הלחיצה להמשיך לא נקלטת. אתה בטוח שהמקלדת שלך היא PS2?

פורסם

על מנת לפסול בעיה של תקינות הכונן (יש להם אורך חיים ממוצע של בין שנתיים לשלוש)

יש לך כונן דיסקים אחר שאתה יכול לנסות לחבר במקום?

בברכה,

חגי חדד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים