עבור לתוכן

מחפש סמארטפון קטן +אבל שובב, בלי כל מיני בעיות של זמן סוללה וכו'. נמצא בארה"ב.

Featured Replies

פורסם

למכר שלי יש תDEFY הישן ואני חייב להגיד שזה אחלה פלאפון! משרת אותו לכל דבר שהוא צריך כמו אסאמאסים סרטים מוזיקה טלפון אחלה קליטה הטאצ' חלק לחלוטין (לא הכי טוב שיש אבל בהחלט יש איכות) והוא משתמש במכשיר בקרוב שנה והמכשיר עדיין זורם חלק.

הסיבה שהמכשיר מקבל ציונים נמוכים זה בגלל שאנשים אוטומטית משווים כל מכשיר לאייפון 4S ולגלקסי נקסוס ששניהם לא ברמה של המכשיר ואפשר לראות את זה בבירור במחיר.

אז אם כל מה שאתה צריך זה GPS רמקול ברור ומכשיר שעובד חלק אז אל תחשוב פעמיים כי אין מכשיר שמגיע לרמה של הDEFY בטווח מחירים הזה :xyxthumbs:

• תגובות 46
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למכר שלי יש תDEFY הישן ואני חייב להגיד שזה אחלה פלאפון! משרת אותו לכל דבר שהוא צריך כמו אסאמאסים סרטים מוזיקה טלפון אחלה קליטה הטאצ' חלק לחלוטין (לא הכי טוב שיש אבל בהחלט יש איכות) והוא משתמש במכשיר בקרוב שנה והמכשיר עדיין זורם חלק.

הסיבה שהמכשיר מקבל ציונים נמוכים זה בגלל שאנשים אוטומטית משווים כל מכשיר לאייפון 4S ולגלקסי נקסוס ששניהם לא ברמה של המכשיר ואפשר לראות את זה בבירור במחיר.

אז אם כל מה שאתה צריך זה GPS רמקול ברור ומכשיר שעובד חלק אז אל תחשוב פעמיים כי אין מכשיר שמגיע לרמה של הDEFY בטווח מחירים הזה :xyxthumbs:

סבבה אחי, אני צריך טלפון לא מטורף. האמת שהמחיר שלו גם לא כזה זול. 270$. יש סמארטפונים יותר זולים.

אבל בכל מקרה, עדיין...הפלאפון חמוד ונחמד ומגניב...אבל כל מי שנותן דוגמא ל DEFY הזה פה הוא כנראה לקוח אורנג' שרכש ת'מכשיר בארץ. אני צריל להבין האם זה בכלל יעבוד לי בארץ !? זו השאלה הגדולה.

הנה שתי הצעות מאמאזון.

1.אחת מתוארת כ DEFY UNLOCKED

http://tinyurl.com/7tlmx67

2.השניה מתוארת כ DEFY UNLOCKED INTERNATIONAL

http://tinyurl.com/7b7qxct

לא יודע עדיין מה זה מה, והאם בכלל האנדרואיד 2.2 הזה פריץ ויתאים לעברית...כי זה לא ג'ינג'רברד או גרסה חדשה אחרת ממש..

וחוצמזה, אתה אומר שהציון שהמכשיר הזה מקבל הוא נמוך בגלל שכולם משווים לאייפון...אבל מדובר פה בביקורות של אנשים שהם בעלים של המכשיר הזה! לא סתם חבר'ה שיש להם אייפון ולועגים ל DEFY. יש פה אנשים שיש ברשותם ת'מכשיר ועל סמך נסיונים הם אומרים שהוא לא ממש טוב. אז איך אתה רוצה שאתווכח עם זה?

פורסם
  • מחבר

ומה קורה אם אין לי מושג וחצי בפריצות של המכשירים האלה?

אני צריך להשיג חבר שכן יודע?

יש מקומות שאפשר לעשות פריצה שכזו?

אלו אנשים שחרשו ת'פורומים ולמדו שבועות את הדבר הזה...

פורסם

תסתכל בפורום שנתתי לך - כל ילד גיק יעשה לך את זה ה-100-150 ש"ח.

פורסם

מה שאתה אומר זה סך הכל מכון בקשר לתגובות אבל תשים לב שרוב התגובות שמה הם תלונות על זה שמכשיר נפל למים והפסיק לעבוד או שמכשיר נפל מגובה מסוים והמסך התפוצץ לגמרי, לא משנה כמה המכשיר משוריין עדיין יש מקרים בהם המכשיר יפגע . זב בסך הכל פלאפון זזה לא לבנת חבלה אז אפ אתה לא משחק איתו טניס (שהפלאפון הוא הכדור) או שאתה יוצא לשנורקלים איתו סך הכל הפלא יהיה בסדר גמור.

והעובדה שהם בעלים של הפלא לא משנה תעובדה שהם משווים אותו לאייפון כי זה מה שכולם עושים אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

תסתכל בפורום שנתתי לך - כל ילד גיק יעשה לך את זה ה-100-150 ש"ח.

הקטע הוא באמת למצוא מישהו באמת בשטח, ולשדל אותו לעשות את זה :)

אגב, כשעושים את ה ROOT או איזה תהליך שזה יהיה בכדי לסדר ת'עברית והכל למכשיר כמו ה DEFY, אז האם אפשר להשאיר את המכשיר עם נטו מערכת הפעלה של אנדרואיד ל-ל-א אותה תוכנה מיוחדת של מוטורולה?

לדעתי הם קוראים לזה Motorola Blur, ואני קורא שהדבר הזה גורם למכשיר להיות יותר עמוס ו Laggy..

פורסם

חפש cm7 לפלאפון, אחרי שפורצים אותו קל יחסית להתקין עליו רום חדש וסיאנוגן מוד (cm) זה רום מעולה ישירות מהקוד של גוגל (בלי שום מוטובלעכט).

אותו גיק שיפרוץ תבקש ממנו...

פורסם
  • מחבר

חפש cm7 לפלאפון, אחרי שפורצים אותו קל יחסית להתקין עליו רום חדש וסיאנוגן מוד (cm) זה רום מעולה ישירות מהקוד של גוגל (בלי שום מוטובלעכט).

אותו גיק שיפרוץ תבקש ממנו...

סורי, אחי, אבל לא הבנתי מילה ממה שאמרת. לא מבין בזה כלום.

האם אתה מתכוון שאני צריך למצוא מכשיר שיהיו לו את הפרטים שרשמת? או האם אתה מתכוון שלאחר רכישת המכשיר-צריך לבקש מהילד בן 14 שפורץ לי- שיתקין ת'דברים הללו? האם אתה מדבר ספציפית במקרה הזה על טיפים במיוחד בשביל ה DEFY?

פורסם

אנדרואיד הי אמערכת הפעלה מבית גוגל. כל חברה לוקחת את חומר הגלם האנדרואידי ומתאימה אותו למכשיר שלה, הן מבחינת ממשק מיוחד והן מבחינת דרייברים והתאמה לחומרה. כל גרסא כזו (למכשירים שונים או סתם גרסא שונה) נקראת רום.

יש גם אנשיים פרטיים שמפתחים רומים, ברמה כזו או אחרת.

CM הוא רום שקיים להרבה מכשירים, שמבוסס על קוד המקור של אנדרואיד, ללא התוספות של החברות.

יש לציין שלפעמים גם החברות הסלולריות מתקינות על המכשירים רום משלהן, ופעמים רבות הוא גרוע ומאט את המכשיר.

מה ש-koko0 התכוון להגיד הוא שכדאי לך לבקש מהגיק שיפרוץ לך את המכשיר גם להתקין רום מסוג CM.

אין קשר למכשיר ספציפי או למפרט.

פורסם
  • מחבר

אנדרואיד הי אמערכת הפעלה מבית גוגל. כל חברה לוקחת את חומר הגלם האנדרואידי ומתאימה אותו למכשיר שלה, הן מבחינת ממשק מיוחד והן מבחינת דרייברים והתאמה לחומרה. כל גרסא כזו (למכשירים שונים או סתם גרסא שונה) נקראת רום.

יש גם אנשיים פרטיים שמפתחים רומים, ברמה כזו או אחרת.

CM הוא רום שקיים להרבה מכשירים, שמבוסס על קוד המקור של אנדרואיד, ללא התוספות של החברות.

יש לציין שלפעמים גם החברות הסלולריות מתקינות על המכשירים רום משלהן, ופעמים רבות הוא גרוע ומאט את המכשיר.

מה ש-koko0 התכוון להגיד הוא שכדאי לך לבקש מהגיק שיפרוץ לך את המכשיר גם להתקין רום מסוג CM.

אין קשר למכשיר ספציפי או למפרט.

תודה רבה לך, איש יקר, על ההסבר הברור מאוד בנושא!

1. אז אני מבין שאפשר יהיה להתקין ROM נקי של אנדרואיד בלי התוכנה\דרייברים הנוספים של מוטורולה- והכל יעבוד וגם יהיה פחות Laggy?

מקווה שבאמת לא תהיה בעיה למצוא את הבנאדם שיוכל לעזור לכשאחזור לארץ. בתשלום, אין לי בעיה.

2. אז אני יכול ללכת בשקט על המכשיר הזה?

http://www.phonearena.com/phones/Motorola-DEFY_id4875

הוא בסדר?

הוא כנראה עולה 270$ וה DEFY+ עולה 370$.

מה כבר יעזור לי השדרוג הזה אם אבחר? יש פיצ'רים או תכונות ל Plus ששוות את האקסטרה 100$?

פורסם

כבר אמרו לך עשרים פעם בערך, ה-+defy זהה ל-defy פרט למעבד וסוללה קצת יותר חזקים.

חוץ מזה +defy מגיע עם אנדרויד 2.3 (לא ישודרג באופן רשמי ל-4), וה-defy רק עם 2.2, אבל זה לא משנה אם אתה מתכנן להתקין רום חלופי.

אם אתה הולך על +defy, לא עדיף כבר לשלם עוד 150 ש"ח ולקנות אותו בארץ? יחסוך לך כאב ראש מבחינת אחריות וכאלה.

פורסם

1. אז אני מבין שאפשר יהיה להתקין ROM נקי של אנדרואיד בלי התוכנה\דרייברים הנוספים של מוטורולה- והכל יעבוד וגם יהיה פחות Laggy?

מקווה שבאמת לא תהיה בעיה למצוא את הבנאדם שיוכל לעזור לכשאחזור לארץ. בתשלום, אין לי בעיה.

כן, פיתוח עצמאי, יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה ה DEFY הרגיל בארץ?

ו"פיתוח עצמאי"? למה הכוונה? כלומר התקנה נקייה של אנדרואיד עדיפה?

פורסם

פיתוח עצמאי זה לא מהיצרנית.

CM זה עצמאי.

ושוב, כן- עצמאי עדיף הרבה פעמים מרשמי.

ולגבי המחיר-

זאפ?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791114

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים