עבור לתוכן

מחפש סמארטפון קטן +אבל שובב, בלי כל מיני בעיות של זמן סוללה וכו'. נמצא בארה"ב.

Featured Replies

פורסם

אגיד רק דבר אחד, רוב הסמארטפונים לא שורדים יום שלם ככה שאל תבנה שדווקא אתה כן תמצא אחד כזה.

בנוסף כל טלפון אנדרואיד שהוצא פה לרוב יהיה פריץ, אתה יכול פשוט לשאול פה אם הוא כן או לא במקום לחפש משהו שאתה מראש לא יודע מה זה.

• תגובות 46
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. כל טלפון עם גרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה תומך בעברית ללא כל צורך בפריצה.

2. מלבד דגמים איזוטריים כמעט כל אנדרואיד יעבוד בארץ ו"פריץ" - ודאי כל דגם שנמכר כאן.

רק תוודא שהוא SIMFREE/UNLOCKED ולא גרסת CDMA/LTE שמתאימה לארה"ב בעיקר.

פשוט תבדוק אם הדגם משווק בארץ...

3. קרא סקירות ב-GSMARENA וב-PHONEARENA. אלו האתרים האמינים והמקצועיים ביותר שאני מכיר ומהימנים בהרבה על YOUTUBE או ביקורות באתרי קניות. בארץ יש את קומבינטור שדי סביר ו-iandroid למשל.

כל הדגמים שנתתי לך הם מהמובילים בקטגוריה שמתאימה לצרכים שלך ויעבדו מצויין בארץ.

בלינק הזה אתה יכול לסנן את כל הדגמים שהיו, יש וצפויים להגיע לפי כמעט כל פרמטר אפשרי:

http://www.phonearena.com/phones

שים לב שמשמאל באמצע בערך יש לינק show full specs שלחיצה עליו חושפת עוד הרבה אפשרויות סינון.

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני יכול להגיד לכם זה תודה על עזרתכם. אני לא יכול לבקש מכם ספציפית יותר מזה..

אני אולי פשוט מנסה למצוא מקרה פרטי, מישהו שאשכרה היה פה בארה"ב בשנתיים האחרונות ורכש פלאפון, שהוא אשכרה משתמש בו בארץ. כשאוכל להיתקל בכזה סיפור- פשוט אקנה את אותו הדבר.

יש פה מלאאאאא דגמים מאוד מבלבלים. ובמיוחד הקטע הוא שהמכשירים מותאמים לארה"ב ולספקיות הסלולר פה. הן מבחינת תוכנה והן מבחינת קושחה לפעמים. דברים שאולי עשויים לגרום בעיות. אם הייתי באירופה ורוכש שם מכשיר, אז הייתי חושש פחות. לדעתי ארה"ב זה טיפה יותר טריקי ליפול פה.

עריכה: הנה, לפי פוסטים כאלה זה רק נראה סיפור מתוסבך אם אני לא יודע מה אני בדיוק קונה ולא עושה לעצמי קורס מקיף בפריצת אנדרויד והתקנת רומים וכו':

http://iandroid.co.il/forum/topic65775.html

קיצר, בגלל זה אני פשוט צריך לינקים לדגמים שבוודאות יעבדו בארץ בלי בלאגנים יותר מידי ובעיות בעברית.

פורסם

אני אישית משתמש ב-DEFY המון זמן - מכשיר קטן, מעולה ונוח מאוד, גם אם לא החזק ביותר בשוק.

אם יש לך תקציב, קח DEFY+ שזהה מלבד מעבד חזק יותר.

אין לו כמה דגמים - רק אחד ואי אפשר לטעות.

פורסם
  • מחבר

אני אישית משתמש ב-DEFY המון זמן - מכשיר קטן, מעולה ונוח מאוד, גם אם לא החזק ביותר בשוק.

אם יש לך תקציב, קח DEFY+ שזהה מלבד מעבד חזק יותר.

אין לו כמה דגמים - רק אחד ואי אפשר לטעות.

ביקורות מאכזבות של רק 3 כוכבים.ומשום מה המחיר שלו גם ירד מ 600$ ל 280$ ?

אני גם ממשיך לקרוא במקומות אחרים עליו...

http://www.amazon.com/Motorola-Defy-Unlocked-Cellphone-Warranty/dp/B00485CGHS

עריכה: עוד ביקרות שמצאתי:

"The phone came with 2.51.1 software release, which makes it almost unrootable. So, if you really want to own what you buy, buy something from another manufacturer. I am looking for another phone myself, but this could have been great. "

פורסם

אין חיה כזאת 2.5.

פורסם

ביקורות מאכזבות של רק 3 כוכבים.ומשום מה המחיר שלו גם ירד מ 600$ ל 280$ ?

אני גם ממשיך לקרוא במקומות אחרים עליו...

http://www.amazon.com/Motorola-Defy-Unlocked-Cellphone-Warranty/dp/B00485CGHS

שוב - לא מבין למה אתה מתעקש לקרוא ולסמוך על ביקורות גולשים (טוקבקים) באתרי קניות במקום על שני האתרים המקצועיים שנתתי לך :nixweiss:

ה-DEFY בהחלט לא שיא הטכנולוגיה וגם לא החזק, המהיר והאיכותי בשוק אבל למכלול הדרישות שלך פשוט אין לו מתחרים. נקודה.

פורסם
  • מחבר

כנראה בגלל שלעומת תחומים אחרים, כמו חומרת מחשבים וכו', פה בצד הפלאפונים אין לי הרבה ידע אז אני מרגיש שחובה להסתמך על עדות של בנאדם. על מקרה פרטי. מישהו שייבא מכשיר איתו ושהוא עובד לו.

למה האתרים האלה לא אומרים לי כלום בסופו של יום. הכל גיבוב של דברים טכניים שחלקם אינני מבין, או שחלקם אי אפשר בדיוק גם להבין מבלי לראות ת'פלאפון..להרגיש אותו ביד שלך וכו'.

אני לא אפגע אם תרצה לנעול ת'דיון.

כנראה שאצטרך למצוא בדרכים אחרות מישהו בשר ודם שעשה את זה ולשאול אותו. ואני מבין, לא קל להסביר דברים כאלה דרך פורומים.

עריכה:

אגב, שלא תחשוב שאני לא מקשיב לך. אני מאוד מכבד את דעתך ואת דעת כל מי שמגיב. ואני בודק בעצמי גם.

הנה, זהו לא אתר הקניות. מה זה אומר ציון 7?

http://www.phonearena.com/phones/Motorola-DEFY_id5728

כנראה שלא עפו על המכשיר. למרות שלדעתי נראה מכשיר נחמד ביותר! אבל מפרט טכני לא מספר לי מה הקטע של הטלפון הזה ולמה אנשים לא מרוצים ממנו ברמה של 8.5. מה הבעייתיות שבו?

פורסם

אני מצטער להגיד לך אבל אתה בן אדם קשה :2gunsfiring:

פורסם

לא משנה מה תחליט, אל תתקרב לשום מכשיר של סוני אריקסון אם כמו שכתבת ספיקר חזק זו אחת מהדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

לא משנה מה תחליט, אל תתקרב לשום מכשיר של סוני אריקסון אם כמו שכתבת ספיקר חזק זו אחת מהדרישות שלך.

תודה רבה על העצה הפרקטית, Milford! הנה, כבר עזרת לי לסנן איזה 50 מכשירים מהאופציות הרלוונטיות :)

ולבחור שאמר שאני קשה. אין לי בעיה עם זה. אני מעדיף להיות קשה, מאשר לעמוד מחוץ לחנות השירות של סלקום בארץ בתובנה שהמכשיר שבידי לא יעבוד כמו שצריך, ושזרקתי סתם 1000-1500 שקל, ושאף אחד גם לא יקנה אותו ממני :)

פורסם

הנה, זהו לא אתר הקניות. מה זה אומר ציון 7?

http://www.phonearena.com/phones/Motorola-DEFY_id5728

כנראה שלא עפו על המכשיר. למרות שלדעתי נראה מכשיר נחמד ביותר! אבל מפרט טכני לא מספר לי מה הקטע של הטלפון הזה ולמה אנשים לא מרוצים ממנו ברמה של 8.5. מה הבעייתיות שבו?

טרחת לקרוא את הביקורת כדי להבין למה הם נתנו ציון 7?

פורסם

יצא לי להתעסק עם המוטורולה defy + השבוע ואני רוצה לומר לך שזה מכשיר מעולה. מסך סבבה,מגיב מהר והסוללה שלו בסדר גמור מחזיקה יום + בשימוש ממוצע,מצלמה סבירה והוא חזק ועמיד.

פורסם
  • מחבר

האמת? נראה פלאפון מדליק לגמריי!

האם העובדה שהוא אנדרואיד 2.2 או 2.1 - תהווה בעיה בייבוא לארץ? גם שמעתי שמותקנת עליו תוכנה מיוחדת של מוטורולה שמסבכת קצת עניינים. צריך לפתוח חשבון במוטורולה כדי לתפעל ת'מכשיר וכו' וכו'. אז לא יודע אם ניתן להתקין אנדרואיד נקי עליו על עברית כמו שצריך.

זה משהו שקראתי עליו גם, למי ששאל:

The phone looks pretty and comes with some decent features, but in execution a lot of these break down.

Flaws:

- Google Maps crashes constantly.

- Google Talk is completely integrated into the phone's OS rather than as an installable app - it can't be updated and is severely limited compared to the later versions out there.

- Camera shutter button is on-screen only. With no *physical* button, taking pictures is tedious--taking self-pictures is almost impossible.

- Power button is tiny and sometimes doesn't work. It has to be pressed in a specific way for it to work.

- Motorola transfer software to PC is not user-friendly and crashes a lot.

- Gallery - looking at picture folder thumbnails often freezes and doesn't unfreeze until you rotate the phone 90 degrees so the orientation updates. This happens regularly.

- Adding app shortcuts to your home or other screen always takes 2 tries: the first time, it always stops responding.

I'm rating this phone a 2 because as a working phone it works; as a smartphone, it's horrible.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אשתדל להתעלם מביקורות כפי שאתם אומרים.

למרות שתמיד הסתמכתי עליהם, ותמיד זה הוכח לי אח"כ שזה היה רעיון טוב להקשיב לאותם חבר'ה באינטרנט. הרי זה לא מה שאנחנו גם די עושים פה כעת? כל אחד מייעץ לשני.

רק שההבדל הדק הוא, שפה אנשים רק אומרים "זה טוב, ממליץ לך..זה לא טוב, לא כדאי לך"

לעומת ביקורות שאני מחפש בעצמי מחוץ ל HWZONE- שאומרות ומפרטות "מה לא טוב בדיוק פה, ואיזה פיצ'ר חסר פה". לא רק בצורה של שחור לבן- "זה כן, זה לא". :nixweiss:

עכשיו נגיד אני הולך על ה DEFY באמת. סבבה, נגיד שזה ה-מכשיר.

מאיפה לי עכשיו לדעת אילו מכשולים טכניים אצטרך לעבור בכדי לעשות לו ברית מילה ולהמיר אותו לפלאפון יהודי ישראלי שבא עולה חדש מאמריקה? :s07:

הנה משהו שנתקלתי בו בפורומים של HWZONE, על ה DEFY שעוד נמכר פה בארץ ע"י אורנג'. לא מיובא:

"""שים לב שאם מדובר ב- Defy Plus שנמכר ע"י אורנג', אז הקיסטום של הרום שהם עשו גורם למכשיר לקרטע+אין גישה למנהל היישומים, התוכנה קורסת כשמנסים. במחלקה הטכנית שלהם יודעים את זה, מודים שזה בעיה של כל המכשירים שנמכרים ע"י אורנג' ואין כרגע צפי לפתרון (וכמובן שהם ממשיכים למכור מכשיר מעולה עם רום תקול)."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים