עבור לתוכן

המלצה לטלוויזיה 32 אינץ' ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

טוב אז טכנית יש הגבלה של עד 10K ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות

צריך טלוויזיה 32 אינץ עם חיבורים לדיוידי ולממיר HD של הוט. רזולוציה וחדות צפיה גבוהה. כאשר הרצון הוא משהו של LG אבל כל דגם טוב מתאים, תודה!

עדכון חשוב: הצלחתי לשכנע את בעל החדר ללכת על 32 אינץ, אני מבקש מכם המלצה לטלוויזה 32 אינץ' טובה כאשר הדבר היחידי שחשוב זה שיחס עלות תועלת יהיה טוב אך מעבר לכך כל טלוויזיה טובה, מתאימה! מחכה להמלצות שלכם, תודה!

פורסם

בד"כ הטלוויזיות בגודל הזה נחותות מבחינת סוג הפאנל וכו'...לך על לפחות 32"

פורסם
  • מחבר

יש הגבלה מבחינת מקום, מקסימום 27 אינץ'

פורסם

יש כל מיני מתקני זרועות שמאפשרים פתרון של הבעיה. טלוויזיה עם פאנל TN זה לא ממש נחמד.

פורסם

האמת שזה באמת תלוי לאיזה גודל חדר אתה רוצה.

אישית לא הייתי הולך על פחות מFULLHD ולוקח מותג מוכר, שים לב לדוגמא שטלויזיות של LG באות או ממפעל בסין או ממפעל בקוריאה, ההבדל הוא בכמות ה פיצרים ואורך האחריות, גם שזה אותו דגם (כביכול)

פורסם
  • מחבר

מדובר על חדר לא כזה גדול, באמת שאני לא רואה סיבה ל-32 אינץ'

אני אדבר עם בעל החדר, אולי הוא ירצה 32 אבל באמת שזה גדול לחדר כזה

פורסם

ההמלצה על בחירת גודל המסך הינו לפי חישוב של 12-15 אינץ' בעבור כל מטר של מרחק צפייה. מכיוון וציינת שאתה רוצה טוללויזיה של LG, אני יכול להציע לך לבחון את המפרט של מסך LV251Y. הוא HD READY, עם 2 כניסות AV ו-2 כניסות HDMI שיתאימו בדיוק לשימושים שתיארת.

מקווה שערתי,

אייל נציג קבוצת ח.י.

פורסם
  • מחבר

עדכון חשוב: הצלחתי לשכנע את בעל החדר ללכת על 32 אינץ, אני מבקש מכם המלצה לטלוויזה 32 אינץ' טובה כאשר הדבר היחידי שחשוב זה שיחס עלות תועלת יהיה טוב אך מעבר לכך כל טלוויזיה טובה, מתאימה! מחכה להמלצות שלכם, תודה!

פורסם

המבחר של טלוויזיות 32" בארץ קטן ביותר. לך תראה את ה LG LK430Y וסמסונג D550.

פורסם
  • מחבר

הציעו לי את ה-32PFL5606H

של פיליפס.

איכות תמונה אדירה והכל, הבעיה שהמחיר הוא קצת בשמיים, 3100 כאשר שאר הטלוויזיות באלף פחות...

אני באמת לא יודע אם כדאי לרכוש (כסף יש, פשוט לא רוצה לבזבז סתם)

פורסם

רכשתי להורים לא מזמן את:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=810027

מדובר על דגם חדש, מסגרת דקה יחסית, פאנל IPS ו5 שנים אחריות של יורוקום.

מאוד מומלץ.

פורסם

C4 זה הדור שמחליף את הC3.

פורסם

הייתי ממליץ על זאת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794975

גם לד, גם של סמסונג (חברה איכותית) יש בה ALLSHARE לשיתוף קבצים וגם מחיר סביר בשבילך של 2500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים