עבור לתוכן

עזרה | התקנת הדרייברים ב-win7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..]

ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF.

הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת].

עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך?

בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך?

אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו.

האם יש משהו ספציפי שעליי לדעת במהלך השלבים?

כמו כן, המארז שלי הוא Tagan El Diablo ואיני מצליח להרכיב את הכונן דיסקים.

מישהו יודע איך לחבר אותו כדי שיהיה מקובע לצידי המסילה? אין במסילה מקום לברגים במקומות הנכונים.

מצטער על החפירה חח: )

תודה לכולם והמשך יום נעים.

פורסם

פרה פרה

קודם כל בקשר לכרטיסי מסך

שאתה מתקין את הווינדוס הוא משתמש בדרייברים בסיסיים שלו כדי לתקשר עם הכרטיס מסך בצורה הבסיסית (שידור תמונה למסך)

אחרי שאתה מסיים עם הווינדוס אתה יכול ללכת לאתר היצרן של הכרטיס מסך ולהוריד משם את הדרייבר הכי עדכני (לא צריך למחוק שום דבר)

בנוגע למשחה הטרמית

אם אתה קונה מעבד חדש אין צורה למרוח שום דבר

רוב המאווררים שבאים עם המעבדים כבר מודבקים עליהם שכבה של משחה טרמית.

אם אתה קונה רק מעבד (או מעבד עם קירור שהוא לא סטוק) אתה צריך גם לקנות משחה טרמית ולמרוח שכבה.

ממליץ על ARCTIC SILVER. יותר יקר מהפשוטות אבל בשביל עוד 5-6 שקלים שווה לקנות משהו נורמלי.

בקשר למארז אני לא מכיר את המארז הזה אבל זה נשמע כאילו הוא עושה שימוש במסילות ללא ברגים כלומר עם תופסנים כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים