עבור לתוכן

התייעצות בקשר לשדרוג פלאפון

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי בזמן הקרוב וחשבתי על Samsung 932 אבל בפורום אחר אמרו לי שהוא לא מכשיר נוח

והשימוש בו מסורבל.

מה אתם יכולים להגיד בנדון ואולי מישהו יוכל להמליץ על מכשיר אחר (עדיף רשת סלקום)

או שבכלל שווה לחכות קצת (חודש שתיים) ולראות מה יצא בקרוב. ???

פורסם

הוא נראה יחסית גדול אבל תנסה למצוא מישהו שיש לו תפלאפון

לשחק איתו קצת ולהחליט בעצמך.

מה שכן אתה תמיד יכול ללכת על ה 824 שכולם קונים אותו עכשיו .

פורסם

יש לי אותו כבר כמה חודשים והוא דווקא לא רע, הגודל שלו הוא היתרון הכי בולט שלו.

לגבי חוסר נוחות בשימוש, תצטרך להיות יותר ספציפי כי באופן כללי לא מצאתי בו שום דבר שהוא לא נוח (מלבד אולי הוספת סמלים בהודעת SMS)..

פורסם
  • מחבר

מינימייזר , אתה אומר שיש לך את ה 932?

לגבי הגודל שלו בוא דיי קטן לא?

והנה התגובות שקיבלתי על המכשיר בפורום אחר: http://www.pocket.co.il/community/philboard_read.asp?id=19028&forumid=5

ולגבי ה 824 , המכשיר גדול לדעתי.

פורסם

ל 824 ישנה בעיה של צלצול חלש יחסית ברמה הכי גבוהה שלו, כמו כן גם לו וגם ל932 כמו לכל המכשירים הצבעוניים יש את בעית המסך באור שמש (נראה רע ולא ברור) חוץ מזה שניהם מכשירים מעולים עם פונקציות מגוונות והשימוש שלהם די נוח ואינטואיטיבי (פחות מנוקיה אך שנות אור ממכשירים של מוטורולה למשל שהם מסורבלים להחריד). ה932 יותר מתקדם ויש לו איכות צליל גבוהה יותר (יותר פולי לא זוכר בדיוק כמה כל אחד מהם). אך אני למשל חובב מושבע של נוקיה אם המחיר לא משחק תפקיד ואיכות הצליל גם לא אז אני ממליץ כל נוקיה 6100, איכות צליל יותר נמוכה משני הסמסומגים אך נוח יותר לתפעול, בעל טריפל בנד (ניתן להשתמש בכל העולם ברשתות GSM) וכל הפיצ'רים המעולים של נוקיה.

פורסם
  • מחבר

ה 6100 היה בהחלט אופציה ששקלתי אך הוא מושך אותי רק בגלל הגודל שלו . המסך שלו בעל 4K צבעים , ויש לו 4 פולי (נדמה לי)

הוא מכשיר נוח לשימוש (ה 6100) אבל לא מספק מבחינת האופציות.

לגבי המסכים הציבעוניים בשמש , אני מודע לבעיה אך כרגע אין משכשיר שאין לו את הבעיה הזאת ככה שאין מה לעשות.

עריכה: ועוד דבר , ראיתי את הסרטונים ב 932 , והם זזים בפריים לשניה (סתם לדוגמה) האם זה באמת ככה?

פורסם

לאור נסיוני עם ה932, ה824, וה6100

אני ממליץ 6100!

בגלל שהוא נוקיה (זאת אומרת- תפריטים נוחים ומהירים, אפשרויות מגוונות ולא בסיסיות כמו בסמסונגים, ובכלל עוד דברים קטנים שקשה להיזכר בהם, אבל הם משפיעים בהחלט)

יש לו gprs java ו-HSCSD

סוללה שמחזיקה פי כמה יותר מהסמסונגים (שבממוצע הייתי מטעין אותם פעם ביום)

בכלל זה פלאפון הרבה יותר חכם ונוח לתפעול מרוב הסמסונגים שנמכרים בארץ. (דגש על נמכרים, זאת אומרת באחת הרשתות)

אם כל מה שמושך אותך לסמסונג הוא ה16\32 פולי , אז אתה עושה טעות, כי הצלצולים נשמעים גרוע ב932, וב824 הם סבירים אבל מאוד חלשים. ה4 פולי שיש ב6100 נשמעים הרבה (!!!) יותר טוב מה32 פולי הצורם או 16 החלש שיש בשני הסמסונגים שהזכרתי.

קח דוגמא לאי נוחות בסמסונג- בהודעות טקסט לדוגמא, כשאתה רושם אות שיש לה גם אות סופית, אז אוטומטית הפלאפון רושם אותה סופית, ורק אם אתה מוסיף עוד אות אחריה היא הופכת לרגילה.

תנסה לרשום ככה הודעה קצרה נראה אם אתה לא על סף שבירה של הפלאפון.

בשביל להיכנס לזיכרון- אתה צריך ללכת לספר טלפונים, אחרי זה לחיפוש ואז רק מגיע לרשימה

בנוקיה אתה פשוט לוחץ על הלחצן למעלה או למטה..

ויש עוד כל כך הרבה דוגמאות

אם אתה עסקי בסלקום אז אתה מקבל את ה6100 וה932 באותו מחיר, קח ת'6100, לא תצטער!

עריכה-http://www.esato.com/phones/index.php?phone=56&cp=81

פורסם

יש פלא חדש לנוקיה שמוכרים אותו בסלקום ובאורנג' מכשיר שמנגן MP3 לחבר שלי יש אותו ראשון בארץ כבר הספקתי להכיר את הפלאפון הזה.....

הוא אדיייייר וכיף לשמוע בו מוזיקה ושומעים אחלהה.... גםאפשר לשמוע רדיו ויש משחקים יפים.. וחיי הבטריה ארוכים ביותר

פורסם

יש פלא חדש לנוקיה שמוכרים אותו בסלקום ובאורנג' מכשיר שמנגן MP3 לחבר שלי יש אותו ראשון בארץ כבר הספקתי להכיר את הפלאפון הזה.....

הוא אדיייייר וכיף לשמוע בו מוזיקה ושומעים אחלהה.... גםאפשר לשמוע רדיו ויש משחקים יפים.. וחיי הבטריה ארוכים ביותר

3300

מכשיר עם תכונות דומות ל6100

רק שיש לו מקום לכרטיס זיכרון (כרגע שכחתי איזה סוג) ואפשר לשמוע שירים ב-MP3

ואין אותו בסלקום, רק ביורוקום ואורנג'

פורסם
  • מחבר

3300 לא פונקציה בשבילי.

אולי עוד מישהו יכול להגיד משהו על ה 932?

אני מצאתי המון ביקורות על הנוקיה אך אני לא מוצא את הסמסונג בזום מקום באינטרנט? זה דגם שמופץ אך ורק בארץ???

פורסם

לא, אבל רק בארץ הוא נקרא 932; בשאר העולם הוא נקרא T400/T410.

לגבי הסרטונים, הם אכן זזים בפריים לשניה כך שזה גימיק די מיותר אבל איכות המסך (65K צבעים) היא מהגבוהות שתמצא (וזה הבדל של שמיים וארץ לעומת 824) ואיכות הצלצולים היא מעולה גם כן, אם כי הם קצת חלשים כי הרמקול נמצא בתוך האוזניה שמקופלת רוב הזמן.

חסרון נוסף הוא העובדה שמשום מה סמסונג לא חשבו לנכון לאפשר שילוב של רטט ומנגינה ביחד והאפשרות הכי קרובה לכך היא שהמכשיר רוטט שלוש פעמים ורק אחרי זה מתחיל לצלצל.

פורסם
  • מחבר

או קיי , וכמה שאלות אחרונות (קראתי כמה ביקורות על המכשיר):

1. האם זה נכון שאי אפשר להוריד משחקים , חוץ מה 3 שכבר יש במכשיר?

2. בגלל שבמכשיר אין : אינפרה אדום, בלוטות' , MMS האם יש דרך כל שהיא לשלוח תמונות מהמכשיר (E-MAIL אולי)

3. האם הוא יכול לקבל תמונות? (חוץ מדרך חיבור למחשב).

פורסם

אם אני לא טועה הסמסונג הזה גם לא תומך בג'אווה...

בכל אופן, בתור בעליו של ה-6100, אני די נהנה ממנו, הוא נוקיה - כבר יתרון, התפריטים שלו נוחים ונגישים במהירות, כמו כל

הפלאפונים שלהם, החסרונות הבולטים שלו אולי זה שהמסך שלו תומך רק ב-4096 צבעים, ו-4 פולי בצלצולים, אבל חוץ

מזה והא מכשיר נהדר, בנוסף אפשר לקנות לו כבל ולהוריד לו שלל של דברים למחשב (בין אם חוקי ובין אם לא :-X), שזה לדעתי

אחד היתרונות הגדולים ביותר בנוקיה, הם תומכים בהכל.

קצת פרטים על המכשיר.

פורסם

יצא לי לשחק עם ה 6100 קצת אתמול של חבר .

הוא נראה נחמד מאד וקטן ובעל פונקציות מרובות.

אבל בכל זאת הייתי הולך על ה 932 שאמרת כי על ה דגם הישן יותר

אתה לא רוצה ללכת.

פורסם

הפונקציות של ה932 הם אפסיות לעומת ה6100.

הדבר היחיד שיותר טוב בסמסונג הוא איכות המסך, אבל זה לא עד כדי כך נורא.

בכל השאר, הסמסונג הוא סתם חתיכת פלסטיק כסופה וטיפשה לעומת ה6100.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים