פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים שלום רב לכולכם,באחרונה רכשתי טלפונים של חברת YEALINK עבור בדיקה, רציתי לשמוע את דעתכם או האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאתכמו כן אני גם אשמח להמלצות עבור טלפונים אחרים.כרגע יש 5 טלפונים של חברת SNOM שעובדים פצצה אבל העלות קצת גבוהה מידיי.בתודה, והמשך יום נעים.
פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים Elastix זה בעצם לא יותר מהפצה של Asterisk.כל טלפון שתומך SIP היום עובד עם Asterisk מהקופסא. ישנם אפילו כאלו שיעבדו בIAX.אם אהבת את Snom (אני מניח שקנית 300/320) אז למה לא להמשיך איתם?מה זה UC:http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_communications
פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים מחבר יש לנו SNOM 300 באמת אחלה שלא טלפון. אבל העלות היא 460 ליחידהבגלל זה אני מעדיף להביא YEALINK בעלות של 350 שקל עם פונקציות דומות, בינתיים רכשתי דגם דומה לסנום ואחד דיי פשוט ללא ספיקר ומסךהתכנון בארגון להחליף את כל הטלפוניה הישנה לVOIP סדר גודל של 25-30 טלפונים ככה שמבחינת עלות זה קצת קריטי.
פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים Snom 300 אפשר גם לקנות ב90$ ליחידה אם אתה מגיעה בהזמנה גדולה.בסה"כ מדובר במכשיר דיי לא רע (provision שלא דורש כתיבת XML, יכול לבצע packet sniffing ישירות מהמכשיר, תמיכה בSIP over TLS וכד').לארגון של 30 שלוחות באמת עדיף ללכת על פתרון Asterisk. תיקח בחשבון שיהיה לך צורך גם לרכוש gateway שיתחבר לתשתית PSTN כגיבוי (FXO/ISDN BRI-PRI) אפילו אם יש לך אפשרות לצאת ב SIP trunk החוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.