עבור לתוכן

i5 2500k וקירור Arctic Freezer 7 Pro rev2?

Featured Replies

פורסם

בעקרון אם אני מעוניין באוברקלוק לא משמעותי של בואו נגיד לתדר 4.5Ghz. הקירור בכותרת יספיק?

ובאמת שניסיתי למצוא מידע בנושא בפורום ובאינטרנט ללא יותר מידי הצלחה לפני ששאלתי. אשמח לעזרה.

פורסם

אמור להספיק. אם ברשותך המחשב, פשוט תנסה ותראה לאן אתה מגיע עם טמפרטורה נורמאלית.

פורסם

קשה להגיד באופן חד משמעי מאחר ותנאי פיזור החום הם דבר שמשתנה לפי התצורה. כל גורם משפיע, מזרימת האוויר איפה שהמחשב יושב, דרך טמפרטורת החדר, המעבד הספציפי (לא דגם ממש המעבד עצמו) המארז וזרימת האוויר בו וכד'...

אבל ההצעה של GIL28 היא סבירה למדי, נסיון כזה לא אמור להיות מסוכן. תנטר טמפרטורות.

אגב, 4.5GHZ זה לא לא משמעותי. אל תסתכל ביחס לתדר בTURBO, אלא לתדר הבסיס, מדובר בתוספת של 1.2GHZ, זה לא משהו שאפשר להגדיר כלא משמעותי.

פורסם
  • מחבר

טוב יכול להיות שזאת אי הבנה שלי. הבנתי שבמעבדים החדשים כמו ה2500K אוברקלוק לתדר הנ"ל הוא משחק ילדים

של פשוט העלאת המכפלה. ויש אפילו לוחות אם של ASROCK שראיתי שיש איזשהו PRESET שמעלה לOC של 4.8 בלחיצת כפתור.

עכשיו המחשב עוד לא נקנה אז אני לא יכול לעשות את הבדיקה. יש קירור אחר שאתם ממליצים שיעשה בטוח את העבודה? (בטווח מחירים נגיד עד +50 שקלים)

הלוח אם אגב שיהיה הוא GIGABYTE Z68A-D3H-B3 והבנתי שהוא גם ככה לא ממש טוב לOC. (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

אם עוד לא קנית את המחשב (והמפרט עדיין פתוח) כדאי שתפתח הודעה בפורום מפרטי מחשב, שם נתייחס לעניין ה-OC.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להיות נודניק או משהו אבל אני מעדיף שנסגור את השאלה הזאת זריז פה :)

הקטע הוא שבחרתי בלוח אם הנ"ל כי אני מעוניין יותר בלהשאיר אפשרות לCF של 6950 בעתיד הלא כל כך רחוק.

ופחות מעניין אותי OC, והבנתי שניתן להגיע לתדר של 4.5 גם עם הלוח הנ"ל.

וגם הלוח אם הזה הוא הכי משתלם שמצאתי שתומך בכל רצונותיי (ולא מצאתי משהו אחר בKSP ואני קונה מהם בטוח).

אשמח אם תגידו לי אם אני טועה פה במשהו. ואם לא, אז זאת באמת רק שאלה של קירור למעבד.

פורסם

ל-4.5 תגיע כנראה עם כל לוח תומך. בעוד כמה עשרות שקלים יש לך את ה-yasya של scythe שאיתו תוכל להגיע גם גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה רבה.

פורסם

הFREEZER 7 אחלה קירור..מה שכן אני בספק אם יהיה לו נוח בתדר כזה עם המעבד הזה..

עדיף לך לעלות בקירור טיפה לכיוון הMUGEN 2/3 או הYASYA כמו שהציעו כבר :xyxthumbs:

פורסם

לא מבין למה אנשים ממליצים וקונים קירורים בינוניים ללא פלטה אחורית. (פתח לצרות)

ל2500K תקנה MUGEN 2 או YASYA או כל קירור ברמת המחיר/ביצועים שלהם שיש לו פלטה אחורית עם הברגה מסודרת.

פורסם

אתה קצת היסטרי חבר, חברות לא מוציאות סתם קירורים בלי פלטה, תהיה בטוח שהם בדקו את זה וזה בטוח, זה לא הדיון הראשון שזה עולה.

פורסם

זה הרבה יותר בטוח ויעיל בהברגה.

בקליפסים תמיד יש סיכוי שזה ישתחרר בעקבות התעסקות שגרתית בפנים המארז.

כמה פעמים נתקלנו בדיוק במקרה כזה ?

אז אם זה עדיף מבחינה בטיחותית, ויעיל יותר מבחינת קירור (בגלל לחץ חזק ויציב), אני בעד.

ובשביל כמה עשרות שקלים לא חוסכים וקונים קירור שמבחינת ביצועים לא פה ולא שם.

למעבדים איכותיים שמיועדים לOC וודאי שלא לוקחים קירור בינוני.

זאת הדעה שלי, אלו הנימוקים, ושכל אחד יחליט מה הוא חושב על העניין.

ואולי אני נשמע קצת מגזים אבל זה לא העניין, אני נחרץ! כי דעתי זו חזקה וברורה.

פורסם
  • מחבר

הכל בסדר חברים לא לריב, נסגרנו על הYASYA ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים