עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הXPERIA RAY??

Featured Replies

פורסם

אהלן, מחפש מכשיר אנדרואיד בתקציב נמוך אחרי שכבר חשבתי בעבר על הS2 והמחיר המוגזם שרק נוסק לו הוריד אותי מהעניין הזה.

חשבתי ללכת על מכשיר עד 1400 שקלים חדשים, זאת אומרת מכשיר יחסית חדש או מכשיר דגל מהדור הקודם (S1).

ראיתי את ה-ray של סוני והוא מצא חן בעיניי( ואפילו מאוד ;) ), הגודל מסך שלו מצוין בשבילי.

יש לו קרינה יחסית גבוה של 1.1, האם זה משהו שעליי לשים לב אליו אם אני מדבר לא הרבה דקות (עד 500 בחודש)?

תודה רבה

פורסם

MOTOROLA DEFY מומלץ בחום אם אתה מוכן להתפשר על מעבד מעט חלש יותר כדי לקבל מסך גדול משמעותית (3.7) באריזה קומפקטית וחסינה למים, אבק ומכות.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא מהם היתרונות של הדפי מול הray חוץ ממסך שגם ככה אני מאוד אהבתי.

התעסקתי עם המכשיר של סוני אצל חבר ואני ממש אוהב את הגודל שלו(של המכשיר כן? :nono: )

אני בחור די אחראי, שומר יפה על המכשירים שלי ולמילואים יש לי 2 סלולרים גיבוי ואחד מהם אפילו עם WIFI ככה שאני לא חושב שהשיקול של הדפי שלפי מה שהבנתי הוא כמו רנו מגאן, אם תיכנס בו עם מרכבה 4 , הוא ישרוד, הוא לא שיקול משמעותי בשבילי.

דווקא הגודל של המסך קצת מפריע לי, אני מחפש מכשיר קטן ונוח.

הקרינה של הדפי היא כמעט 1.5 ככה שהמכשיר מבחינת חששות של קרינה לא משפר את דאגותיי יותר מהRAY.

האם הדפי הוא האלטרנטיבה היחידה במחירים האלה לRAY?

פורסם

ה-defy בערך באותו גודל כמו ה-ray (קצת יותר רחב, נמוך ועבה), והמסך שלו קצת יותר גדול. אתה יכול להשוות בין הגדלים כאן:

http://www.phonearena.com/phones/Motorola-DEFY_id5728/size

שים לב שיש גם +defy שהוא יקר יותר בכ-300 ש"ח, אבל עם מעבד וסוללה יותר חזקים.

ואם אתה רוצה מכשיר ממש קטן, יש גם xperia mini (שים לב - לא xperia x10 mini, אלא רק מיני).

פורסם

ה-DEFY בהחלט לא מתחרה במימדים של ה-RAY, אבל הוא מ-א-ו-ד נוח לשימוש ועדיין קל וקטן משמעותית מרוב לבנות-החבלה שיש בשוק, ודאי בהשוואה למכשירים עם מסך בגודל הזה ואף פחות.

ה-RAY אמנם קטן וסקסי אבל גודל המסך הרבה פחות נוח לשימוש "מתוחכם" כפי שניתן לצפות מסמארטפון. הפונטים/איקונים קטנים יותר ולכן דיוק ההקלדה/הקלקה נמוך יותר ותזדקק לזום משמעותי יותר במסמכים/גלישה מה שאומר שבפועל יש לך פחות שטח צפיה והרבה גלילות/גרירות כדי לקרוא מה שמופיע במסך.

זה יכול לפגוע לך משמעותית בחוויית השימוש ולהיות גורם מאוד מתסכל אלא אם השימוש שלך מאוד פשוט ולא כולל גלישה של ממש או שימוש טקסט תכופים. אפילו חיפוש contacts או SMS פשוט יכול להפוך לחוויה מתסכלת.

גם אם עכשיו אתה לא חושב שזה יהיה השימוש שלך, ברגע שיש לך סמארטפון ואת כל האפשרויות כמעט בוודאות תתחיל להשתמש ביותר ויותר מהן וחבל להגביל את עצמך.

עדיין, ה-RAY מכשיר מצויין ונותן איזון מצויין לדעתי בין מחיר, גודל ומאפיינים.

לא יודע כמה הוא נוח לעבודה כי מעולם לא החזקתי אחד...

ה-DEFY באמת מאוד נוח וכמעט בגודל אידאלי לשימוש כסמארטפון לדעתי - כל השטח כמעט מנוצל למסך 3.7 אינטש והוא קל וקטן יחסית.

פורסם
  • מחבר

ומה אתם אומרים על ה-NEO?

הניאו כבר עם מסך זהה לדפי, ולפי מה שהבנתי אמור להיות משודרג ל-ICS עוד כחודש-חודש וחצי.

המצלמה שלו זהה לRAY והיא טובה משל הדפי.

אני פשוט לא מתלהב לקחת מכשיר מ-2010 בשנת 2012, נראה לי שזאת תהיה טעות, מצד שני אני לא רוצה ליפול על מכשיר חדש שעוד לא הוכיח את עצמו כמו הדפי שזוכה להמון תשבחות אבל כבר שנתיים בשוק.

פורסם

ה-NEO גדול וכבד יותר - קפיצה משמעותית בהשוואה ל-RAY

פורסם

ומה אתם אומרים על ה-NEO?

הניאו כבר עם מסך זהה לדפי, ולפי מה שהבנתי אמור להיות משודרג ל-ICS עוד כחודש-חודש וחצי.

המצלמה שלו זהה לRAY והיא טובה משל הדפי.

אני פשוט לא מתלהב לקחת מכשיר מ-2010 בשנת 2012, נראה לי שזאת תהיה טעות, מצד שני אני לא רוצה ליפול על מכשיר חדש שעוד לא הוכיח את עצמו כמו הדפי שזוכה להמון תשבחות אבל כבר שנתיים בשוק.

ה neo הכי טוב בתקציב הזה

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני מתחיל לפזול למסך גדול היא כי אני עד היום התעסקתי עם מכשירים טיפשים ואני לא מבין כל כך בגודל מסך לטובת משימות של סמארטפון, שוב, המכשיר הסלולרי הבא שלי ישמש אותי מידי פעם בלימודים למייל , קצת משחקים קלים להפגת השיעמום, וקצת אינטרנט.

יש לי לפטופ ושום סלולרי לא יחליף אותו ברוב הזמן ביממה, כך שאני מעדיף לקבל מהסלולר שלי ניידות ונוחות מאשר ביצועים שגם כך יש לי מכשיר צמוד שעונה לי על כל דרישה.

אני פשוט לא מבין למה המחיר של ה-RAY מתרסק בעוד שאר המכשירים עולים ואפילו המחיר של המכשיר הנוכחי שלי X3-02 עולה. ???

פורסם

ה-RAY מכשיר מצויין (ודאי למחירו) ואני אישית מאוד בעד המגמה של מזעור מכשירים (ראבאק - אני עוד משתמש ב-MODU הזעיר).

עדיין, לשימוש סמארטפוני אמיתי צריך מסך גדול ברזולוציה גבוהה ולדעתי ה-DEFY הוא הקטן והקומפקטי ביותר עם מסך בגודל ראוי לשמו.

פורסם
  • מחבר

אז ממה שאתה אומר , למישהו כמוני שיש מחשב נייד בשימוש יומיומי, ה-RAY כן תהיה בחירה טובה.

אין איזשהי בעיית אמינות(תקיעות,אי התאמת אנדרואיד למכשיר)?

ועניין הקרינה לא צריך לעניין אותי במיוחד לשימוש שלי...

פורסם

מניסיון, משימות שאתה בד"כ היית עושה על הנייד מהר מאוד יעברו לסמארטפון - זה נראה בזבוז זמן אטומי לפתוח מחשב כשיש לך הכל זמין ומיד בנייד:

* מיילים (שלא דורשים יותר מדי טקסט)

* צ'אט/סקייפ/GTALK

* חיפוש של מספרי טלפון/כתובות או מידע על הדרך

* השוואות מחירים ב-ZAP

* בירור זמני נסיעה/רכבת/פקקים

ועוד ועוד...

ה-RAY עושה את כל אלה אבל זה יותר נוח עם מסך גדול.

פורסם
  • מחבר

אל דאגה,המחשב ממילא פתוח רוב הזמן, רוב המשימות ינותבו לשעות שלו.המכשיר של החבר ברגע שיש לו משהו רציני לעשות איתו(מייל,אינטרנט), הוא פשוט הפך אותו על הצד,

זה נראה לא רע בכלל לדעתי.

אני חושב שאלך עליו.

תודה רבה על התגובות כאן ועל העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים