עבור לתוכן

מחשב לגיימינג ב-4500ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג בעיקר(90%) זה בנתיים המפרט שיש לי:

http://www.tms.co.il/preview/spec/q7ms9eun

1.אני מחפש רק כרטיס מסך לאותו מפרט^^ אז לא להציע לי מפרטים אחרים אלא רק כרטיס\מערך כרטיסים למפרט.

2.תודה לעוזרים :D

ד"א התקציב למערך הוא 1200(שני הכרטיסים) וכרטיס אחד גם 1200.

פורסם

אם אתה רק רוצה המלצה לכרטיס המסך, למה לכל הרוחות פתחת דיון ב"מפרטי מחשב" תחת הכותרת "מחשב לגיימינג ב-4500ש"ח" במקום לפתוח דיון ב"כרטיסי מסך" תחת הכותרת "כרטיס מסך לגיימינג ב-1200ש"ח"?

פורסם
  • מחבר

זה באמת משנה?

מישהו יכול לענות לי זה דיי דחוף,ותנו חוות דעת על המפרט עם הכרטיס הזה:

http://www.tms.co.il/preview/spec/q7ms9eun

כניראה אני הולך עליו!

יש לו בעיות?

פורסם

ברגע שאתה סגור על שארית המפרט ועל התקציב, אז התשובה לשאלתך היא שאין איך לשפר.

התשובה לשאלה האם זו ההחלטה החכמה? לא בהכרח.

אתה יכול לעשות מספר ויתורים שלא יורגשו בתכלס על מנת לחסוך כ350 ש"ח ואז כן תוכל לקחת זוג של 6850 במערך ולעלות בפועל בביצועי המשחקים, זה כמובן כולל ירידה למעבד I5 עם תדר נמוך יותר, שעדיין יספק את הביצועים ולא יהווה צוואר בקבוק, ירידה לקירור מעט זול יותר, כי תכלס אין ממש טעם באחד שבחרת, וירידה למארז תקציבי יותר. אם אתה מוכן לעשות את הויתורים הנ"ל תוכל לקבל את המפרט עם CF שייתן לך יותר ביצועים במשחקים, אחרת, הבחירה שלך במסגרת התקציב עם שאר המפרט הנתון הגיונית לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

ברגע שאתה סגור על שארית המפרט ועל התקציב, אז התשובה לשאלתך היא שאין איך לשפר.

התשובה לשאלה האם זו ההחלטה החכמה? לא בהכרח.

אתה יכול לעשות מספר ויתורים שלא יורגשו בתכלס על מנת לחסוך כ350 ש"ח ואז כן תוכל לקחת זוג של 6850 במערך ולעלות בפועל בביצועי המשחקים, זה כמובן כולל ירידה למעבד I5 עם תדר נמוך יותר, שעדיין יספק את הביצועים ולא יהווה צוואר בקבוק, ירידה לקירור מעט זול יותר, כי תכלס אין ממש טעם באחד שבחרת, וירידה למארז תקציבי יותר. אם אתה מוכן לעשות את הויתורים הנ"ל תוכל לקבל את המפרט עם CF שייתן לך יותר ביצועים במשחקים, אחרת, הבחירה שלך במסגרת התקציב עם שאר המפרט הנתון הגיונית לחלוטין.

בסוף אני לא לוקח אותו אני חושב אם לקחת מעבד i7 ואיזה כרטיס מסך יחיד אתה ממליץ?והאם בכלל כדאי לקחת i7?

התקציב הוא ב-tms של 4800 ש"ח כי אני קונה מספק הוא עושה לי מחיר זול יחסית.

אז המקסימום מחיר בtms שאני מוכן הוא 4800.

פורסם

עד שלא תענה על השאלון לא יהיה ניתן לעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים