פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים היי יש לי בעיה מוזרה במחשב מותקנים 4 hdd כולם sata ואחד ide כאשר מחבר את כולם לחשמל ולכבל נתונים, המחשב איננו מזהה את כונן ה ide ואף המעבד מראה מאמץ יתר. אך, כאשר מתנתק את כבל החשמל מה dvd אז המחשב מזהה את כונן ה ide בדקתי הגדרות בלוח אם, בדקתי חיבורים, ניקיתי אבק. בקיצור, ה dvd ו הide לא " אוהבים" לעבוד יחדיו. המחשב הוא : asus p5q pro כוננים : 1 סיגייט , 2 wd וה ide של סמסונג. כונן dvd זכרון 4gb ספק די מעאפן ג'נרי g-pro p-4 500w מערכת הפעלה : win7 ubuntu 11.4 היכן הבעיה כיצד לפתור אותה? אולי בגלל שה dvd והן כונן הסמסונג הם בחיבור ide זה מהווה את הבעיה? תודה למי שמסייע בנידון.
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים יכול להיות שהבעיה בכלל נעוצה בספק הכח שאינו מסוגל לספק את כלל הצרכים של המערכתכמו כו הסתכלת במנהל הדיסקים כדי לראות שלא מדובר רק באות כונן חסרה?
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים תראה בהגדרות של הביוס צריך להיות שמה SATA+IDE או PATA משהו כזה אני לא זוכר בידיוק תבדוק את זהכי אפילו שהספק שלך ג'נרי לא צריכה להיות במקרה הזה בעיה
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים הניחוש הראשון שלי יהיה דווקא ג'מפריםאתה יכול לומר אם שני התקני ה IDE נמצאים על אותו כבל ואם כן, איך הם מג'ומפרים?בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים מחבר אופס.. רגע רגע.. אמנם הצליח, אבל כעת שאני בודק, מבין שלא בסדר וה dvd נותר לא מזוהה התבלבלתי כיוון שהוא מקבל חשמל, נסגר ונפתח, אך אינו מופיע " במחשב שלי" או בביוס.בעיניין הגאמפרים : יש כבל יחיד שיוצא מחיבור IDE בלוח אם. הכבל מפוצל חלק אחד הולך ל DVD והשני ל כונן הגאמפרים מכוונים בשני הדיסקים על CS תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.