עבור לתוכן

מחשב לגיימינג עד 2500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' 16:10

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. SKYPC\ZIGZAG

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?מומלץ שיהיה אפשר לשדרג

אשמח אם המחשב יורכב באחד מהאתרים שציינתי,ואם יתאפשר גם להשאיר לי קישור שדרכו אוכל להזמין את המפרט

פורסם

במקסימום החריגה:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX, יחידות 1

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

ASROCK H61M-HVS , יחידות 1

Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 , יחידות 1

ANTEC NSK4450B Midi , יחידות 1

VP450 450Watt Black, יחידות 1

Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Tray, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪2700

ספציפית לא מדובר במשחק כבד מאד. מה שכן, מחיר הקשיחים שעדיין גבוה יותר מפי 2 ממה שהיה טרום השטפונות בתאילנד עדיין מונע את האפשרות לכלול מעבד מרובע חזק יותר - למיטב ידיעתי מדובר במשחק שכן יושב די חזק על המעבד. לעומת זאת לפי הבנצ'ים שאני מכיר, ירידה בכרטיס המסך כן תצריך כבר ירידה בהגדרות הגראפיות.

פורסם

זה המקסימום בתקציב. אני לא רואה איך I3 + 6850 לא מעיפים את SC2 על הגדרות גבוהות.

פורסם

לא שיחקתי בSTARCRAFT 2, אבל חברים שלי שכן משחקים מספרים שכאשר מספר היחידות מזנק, הביצועים צוללים.

אני אנסה לשאול מתישהו חבר שלי ששיחק על E6550 לפני כן ועבר לI5 2500K ונשאר עם הHD5770 שלו איך הייתה ההשפעה.

פורסם

ברור שלא. יש פה גם כמובן זינוק של מספר פרמטרים בין המעבדים שלו. ארכיטקטורה, תדר, כמות CACHE, תדר BUS, מספר ליבות...

ההשוואה היא שטחית מאד פה, האם בהינתן אותו כ.מסך הביצועים זינקו (בכלל, ואם כן, אז באיזה סדר גודל) במעבר ממעבד חלש ומיושן יחסית למעבד חדש וחזק.

ממש בגדר אומדן כללי לחשיבות המעבד במשחק.

פורסם
  • מחבר

עד היום שחקתי עם מעבד I7 דור ראשון של נייד, וRADEON 5650 גם לנייד. המשחק רץ די טוב אבל כשמגיאים למצבים שיש כ200 פריטים על המסך, המשחק נופל לכ15 FPS, אני מאמין באמת שיהיה שינוי משמאותי, כי אחרי הכל זה I3 דור שלישי וכרטיס מסך הרבה יותר חזק.

כמה שאלות:

מה ההבדל בין הדגמים של החברות בכרטיס המסך הספציפי שהמלצתה לי? ( לדוגמה מה ההבדל בין 6850 של SAPPHIRE לבין 6850 של POWERCOLOR)

האם יש הבדל בין Intel Core i3 2100 Tray ובין Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Tray?

האם יש הבדל בין ASROCK H61M-HVS ובין ASROCK H61M-VS

האם יש הבדל בין Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 ובין Arctic Alpine 11 Rev2

אשמח אם תוכל להוסיף קישור שבו המפרט מוכן לקנייה, באחד מהאתרים שהבאתי, או לפחות לפרט את המחירים מהאתר שבו הרכבתה את המחשב.

תודה רבה על כל העזרה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

הוא הרכיב את המפרט מ-RSM. אתה מוזמן להרכיב מפרט דומה בכל חנות שתרצה\קרובה לבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים