עבור לתוכן

מחשב למשחקים כבדים בבקשה אם אפשר לתת לי כיון או אפשרויות למחשב מתאים

Featured Replies

פורסם

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ

תקציב: 5000-6000

יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל

יד ראשונה\שניה: יד ראשונה

זמן אחריות רצוי: לא משנה

חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA

מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות

משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל.

גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו:

battlefield 3

PES 2012

שיריץ באיכות הכי טוב וברזלוציזה הכי גבוה .

**אני לא יודע אם תימצאו מחשב בתקציב הזה אני מקווה אבל אם יש משהו שיעלה על הדרישות אני מקווה ותודה על העזרה

ועוד משהו אם אפשר מהאתר הזה http://www.pc365.co.il/sub_cat.aspx?cat_id=53&p=main הסיבה כי אפשר לעשות פריסת תשלומים יותר נוכה אבל לא מחייב

פורסם

אני מציע לך לקנות מחשב נייד זול וקטן ומחשב נייח למשחקים, מחשבים ניידים למשחקים עולים הרבה מאד והתמורה לא תמיד כזאת טובה.(מניסיון)

פורסם

מחשב חזק!

אם הוא בתקציב.. סבבה

פורסם
  • מחבר

השאלה כמה חזק נגיד למשחקים כבדים הוא יעבוד כמו שצריך או מגבלות קטנות

פורסם

אין מחשב נייד שיריץ לך את BF3 בצורה טובה על ההגדרות הכי גבוהות, אני אציע לך שוב להפריד בין מחשב נייד למחשב נייח.

פורסם
  • מחבר

מחשב נייח לא משתלם לי כי אני הרוב לא בבית

יש לך מושג על איזה רמת הגדרות אפשר להגיע עם הנייד הזה

פורסם

אני בעד הפרדה :xyxthumbs: .

הניידים לא נועדו בשביל משחקים כך מחשב נייד רגיל

ומחשב PC למשחקים אפילו אם 2 כרטיסי מסך

*יתרון נוסף שתוכל תמיד לשדרג

אז תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אני מסכים שזה הפתרון המשתלם יותר, אבל אם הבחור אמר שהוא בד"כ לא בבית, למה להתעקש?

אגב, איתי, הנייד שהוצע לך אמנם מאוד חזק, אבל בעייתי מאוד לניידות: הוא עבה, כבד ומחזיק בקושי שעה וחצי על הסוללה בזמן מאמץ. אם אתה מתכוון להסחב עם המחשב הרבה, אני מציע לך לשקול מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים