עבור לתוכן

שדרוג השילוש + כ. מסך עד 5K

Featured Replies

פורסם

משחקים גרועים יעבדו גרוע.

האם שווה לשדרג בשביל שניים-שלושה משחקים בעייתיים?

פורסם

רק שאבין משהו, אתה מביא דוגמא מסבירים לך שהדוגמא מוכיחה את ההפך

ואז אתה יוצא בטענה חדשה שהדוגמא אינה רלוונטית? אז למה העלאת אותך מלחתחילה

ממש לא. זה מה שאתה עושה.

אני מביא דוגמה להראות שהמעבד מהווה צוואר בקבוק למשחקים. אתה מסתכל על התוצאות ואומר שה FPS מספק אותך.

ואז אני מסביר לך שהמשחקים ישנים אז אל תתיחס ל FPS ואז אתה מגיע איך שהוא למסקנה שאני טוען שהדוגמה לא רלוונטית?

אני אסביר לך שוב: הדוגמאות שהבאתי מראות בבירור שהמעבד מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים. המשחקים ישנים, סביר להניח שהמעבד יהווה צוואר בקבוק גם במשחקים חדשים (כנראה שיגביל יותר...). המשחקים בדוגמה ישנים ובמשחקים חדשים ה FPS יהיה נמוך יותר ולא יספק.

איך הדוגמה מוכיחה ההיפך?

משחקים גרועים יעבדו גרוע.

האם שווה לשדרג בשביל שניים-שלושה משחקים בעייתיים?

זה נכון שבדרך כלל הפורטים הגרועים יעשו את הבעיות. אני משחק בערך 4-8 משחקים בשנה. לי אישית שווה לשדרג בשביל 2-3 משחקים בעיתיים אם הם ב short list שלי...

פורסם

בוודאי שיש להסתכל על FPSים זה הרי קובע את רמת המשחקיות, E8400 הוא מעבד מלפני שלושה דורות ברור שהוא לא יעמוד בקו אחד עם החדשים שבמעבדים ולכן הימצאותו של צוואר בקבוק מסויים אינה הפתעה, אבל הוא אינו גדול מספיק בכדי לפסול אותו כמעבד לגיימינג - השאלה היא האם הוא יאפשר הנאה במשחקים והתשובה לכך היא כן וזו "ההוכחה לההפך".

פורסם

ברור, אף אחד לא פסל אותו כמעבד לגיימינג. השאלה היתה האם הצוואר בקבוק יהיה גדול עד כדי כך שלא יאפשר לנו להנות מכרטיס מסך High End מהדור הנוכחי. אם אתה משקיע בכרטיס כמו 570GTX תרצה לקבל תמורה על ההשקעה. על השאלה הזאת shadow כבר ענה כי אין דבר יותר טוב מבאמת לבדוק איך המשחקים רצים.

כמו שציינתי, אני כנראה אשדרג את הכרטיס מסך בינתיים (במקום שילוש של 2500K) כי זה הוכיח את עצמו.

ודרך אגב, לא הכל זה FPS.

COD:BO ו DA2 קרטעו על דו ליבתיים למרות שה FPS היה מעל 60.

פורסם

קנית 570 ב1800 שקל ? ???

פורסם

ודרך אגב, לא הכל זה FPS.

COD:BO ו DA2 קרטעו על דו ליבתיים למרות שה FPS היה מעל 60.

שקר גס, קצב הריענון של המסך שלך לא מאפשר להציג יותר מ-60 פריימים בשנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים