עבור לתוכן

איזה מחשב למשחקים ובכללי יותר טוב משני הדגמים האלה

Featured Replies

פורסם

השני כולל כרטיס מסך בסיסי למדי ולכן זה ממש לא מחשב שכדאי להסתכל עליו כשמחפשים מחשב למשחקים, והראשון הוא מחשב חזק אבל ממש לא משתלם כשלMSI יש דגמים עם מעבד וכרטיס מסך חזקים אף יותר שעולים עד 2500 שקל פחות ממנו.

פורסם
  • מחבר

אתה יכל לשלוח לי בבקשה לינקים

פורסם
  • מחבר

מה רע בא

פורסם
  • מחבר

אני חושב אתם טועים הDELL לא רואה אותם בביצועים ובמחיר

תסתכלו על המפרט

פורסם

חבר יקר, אם אתה חושב שמחשב נייד שמיועד למשחקים יסתדר יותר טוב עם GT525 מאשר עם GTX570 (בMSI) או GTX560 (בטושיבה), יש לך בעיה מאוד, מאוד קשה. ואם נתעלם לרגע מכרטיס המסך, הרי ששאר החומרה בMSI הקשורה לביצועים (מעבד וזכרון) זהה לגמרי לזו שבDELL שאתה כל-כך מתלהב ממנו.

אם הMSI יקר לך (או כבד לך, או שאתה רוצה בנייה קצת יותר איכותית), יש כמה פשרות שקרובות במחירן לDELL הזה ועדיין עדיפות עליו בהרבה - מחשבים כמו הN55 של אסוס (כ5200 שקל), או ה6040 של HP (טיפה פחות ביצועים מאשר האסוס) בכ4600. במשחקים, שני המחשבים הללו ישאירו לDELL הזה אבק... עדיין, הMSI חזק משמעותית גם מהם.

פורסם
  • מחבר

OK אתה צודק

אבל בא ניקח משחק כמו battlefield 3

שניהם יריצו אותו בצורה מעולה על מקסימום גרפיקה?

פלוס מינוס אותה גרפיקה?

פורסם

שטות מוחלטת. הנה הביצועים של הGTX570M (גלול למטה בשביל ביצועים במשחקים):

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-570M.56635.0.html

לפי בדיקה זו BF3 יעבוד בצורה טובה בהגדרות "גבוהות" (הצבע על ההגדות כדי לראות למה הכוונה), אבל אפילו אז לא מקסימליות.

לעומתו, הביצועים של הGT555M:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html

כאן המשחק הזה כבר יעבוד רק עד הגדרות "בינוניות". בהגדרות "גבוהות" הוא כבר יגמגם.

לעומתם, הביצועים של הGT525M:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-525M.43889.0.html

BF3 כלל לא נבדק, אך BFBC2 (הקודם ב"סדרה" המורחבת) דווקא כן. המשחק בקושי רץ בהגדרות "בינוניות" (על חלק מהמחשבים שנבדקו הוא קרטע גם אז), לעומת ריצה חלקה על הגדרות "גבוהות" עם הGT555M והגדרות מקסימום עם הGTX570.

בקיצור, מאיפה לכל הרוחות הבאת את הקביעה שהבאת?

פורסם
  • מחבר

אז קח דוגמא למשל פה Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m]

הסרטון הזה מראה את המשחק

Battlefield 3על המחשב הזה DELL Inspiron N5110 Core i7-2670QM 2.20Ghz על הכרטיס הזה Nvidia GT525mהוא מראה איך הוא עובד מההגדרות הכי נמוכות ועד הכי גבוהות מראים איך הוא מחליף כל דקה הגדרות שהכל עבוד חלק

פורסם

דבר ראשון, נחמד שאתה משווה טענה של בחור אלמוני ביוטיוב לאתר חומרה מוביל.

דבר שני, הסצינה על הגג רחוקה מלהיות הסצינה הכי תובענית במשחק מבחינה גראפית.

דבר שלישי, על איזו חלקות אתה מדבר? כשהוא העביר לHIGH המשחק התחיל לגמגם בטירוף (עזוב שהחלקת התמונה גורמת לזה להראות חלק - תאמין לי שלכוון לא באמת תצליח ככה).

דבר רביעי, גם בהגדרות "גבוהות" הוא נשאר ברזולוציה נמוכה מאוד אם לא שמת לב.

בנוסף לאמור, יש עוד דבר אחד קטן שאתה כנראה לא מבין: כשאתה צופה בהקלטה, אתה לא מצפה מהתמונה להגיב למעשיך בשום צורה. אי אפשר להעביר תחושה של "תגובה איטית" בסרט... כשאני מריץ את המשחק הזה על המחשב השולחני שלי, עם כרטיס מסך שווה ערך לGTX570M מבחינת ביצועים (HD4890) ועל מסך FHD, אני עדיין לא יכול להריץ אותו על הגדרות אולטרה - כי האיטיות הזו בתגובות נהיית מאוד, מאוד מורגשת. זה כמו לנסות לנהוג כשאני שיכור...

פורסם

הוא פחות איכותי מהאסוס שהזכרתי (N55) ועם זאת יקר יותר, עבור אותה החומרה העיקרית. למה לך? את הביצועים במשחקים של כרטיס המסך הזה אתה מוזמן לראות בקישור אחת מהודעותי הקודמות (GT555M).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים