עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטסי מסך sapphire 6950 2gb

Featured Replies

פורסם

היי.

בהמלצתכם רכשתי כ.מסך של sapphire 6950 2gb dual fan צריך להגיע אליי שבוע הבא.

1. איך אני יודע אם הגירסה הזו זה DUAL BIOS? האם כל הגירסות של sapphire 6950 2gb dual fan הם DUAL BIOS? באתר לא ראיתי יותר מידי דגמים.

2. במידה וזה כן dual bios,האם שימוש בכפתור + צריבת FRIMWARE פוגמת באחריות (זה בכלל נקרא אובר קלוק?) והאם זה מקצר את חיי הכרטיס?

פורסם

לכרטיסים שתומכים בשני ביוסים יש מתג מיוחד שאיתו אתה עובר בין ביוס אחד לשני ולאחרים שלא תומכים פשוט אין אותו.

לכרטיס שלקחת יש את המתג הזה וכל מה שאתה צריך כדי לפתוח את הכרטיס זה רק להזיז את המתג. הכרטיס עצמו כבר בא עם ביוס צרוב ככה שאתה לא צריך אפילו לצרוב לו ביוס.

אני לא יודע בוודאות אבל נראה לי שזה לא פוגע באחריות. חוץ מזה אין לך מה לדאוג כי אם יש איזושהי בעיה, אתה פשוט מזיז את המתג לביוס המקורי ואין שום דרך לדעת במקרים גרועים יותר ששמת ביוס שונה.

פורסם
  • מחבר

וואלה הפתעת אותי עכשיו :o

חשבתי שאני כבר צריך לעשות את כל המדריך ולקחת סיכון שהצריבה תכשל. רק להזיז את הכפתור?? :lol: עשו לי חיים קלים ספיר האלה.

אני רק מקווה שהם אמינים כי הם נותנים שנתיים אחריות והתלבטתי לג'יגהבייט שנותנים 3 שנים...

פורסם

קרוב לוודאי שבעוד שנתיים תגיד "מה זה הזבל הזה שיושב לי בחריץ ה PCI-E"... ;)

חוץ מזה הם אמינים.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו סחבתי עם ASUS 8800GTS הוצאתי לו את הנשמה(באמת יצאה לו הנשמה 3 פעמים והחייתי אותו אחרי baking בתנור)

נקווה שעם הספיר גם נסחב 5-6 שנים :P

פורסם

זה שאלו עם הDUAL BIOS באים עם מפסק, ידוע, זה שהם באים גם עם BIOS של 6970 צרוב על אחד מהם, חדש לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים