פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים כמה שווה המחשב הנ"ל:Core I7 860Gigabyte GA-P55-UD3L2*2 GB 1333 MHZGigabyte HD 6870Antec True Power 750W (partially modualr and sleevedכל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש.ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים ~1650 ש"ח (עבור החלקים שציינת בלבד).לגבי השאלה השנייה שלך - מאחר שהוא ככל הנראה לא תומך ב - PHENOM II, אלא רק בפנומים הישנים יותר, אז הייתי אומר שהוא שווה 200 ש"ח (כי לא ניתן לבנות איתו מערכת חזקה, ה - PHENOMים של הדור הראשון די זוועתיים).
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים על מנת שניתן יהיה להעריך את עלות המחשב צריך לדעת את שאר הפרטים:כונניםקירור מעבדמארז.
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים מחבר קירור זלמן קטן וחביב.והתכוונתי למכור אותו בחלקים כי הדיסק קשיח שלי גרוע מאוד(40 GB IDE) והמארז הוא מארז ישן של אייבורי ככה שעדיף למכור בחלקיםכי אפחד לא ירצה תמארז הזה.
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים מחבר אני בסך הכל משחק משחקים וראיתי שאני לא עובר את ה40% בשימוש של המעבד וכשאני מעלה לרזולוציה ופרטים גבוהים זה מכאיב לי בעיניים אז אני במילא משחק על 1280X1024 על MEDIUM ובשביל זה אין לי צורך במחשב כזה. ועכשיו אני רוצה להוציא רשיון וחסר לי מזומן אז הכנסה קטנה לא תזיק בכלל.
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים לא תוכל לקנות מחשב אחר למשחקים עם מה שתקבל בעבורו. אולי יהיה לך עדיף להחליף אותו תמורת מחשב אחר + כסף.
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים מחבר אין לי כוונה לקנות מחשב אחר בזמן הקרוב,אני נכנס לתקופת בגרויות ומהחשב מעסיק אותי יותר מידי אז לא טוב שיהיה לי גירויים.אז בכמה אני יכול למכור את החלקים?? (מקסימום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.