עבור לתוכן

לוחות האם הטובים בעולם

Featured Replies

פורסם

מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם?

למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.

פורסם

KV8-MAX3 של Abit - אופציה ראשונה אצלי

P4P800 Deluxe של Asus

IC7 של Abit, יש עוד ועוד אבל אלו הבולטים שביניהם.

ד"א אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מתכוון ביציבות ויכולות אוברקלוינג בהיותך אומר "הטובים בעולם".

פורסם

What kind of a question is that?

There are a lot of brands and a lot of motherboards, and the price, performance and features vary very greatly, not to mention that there are several different platforms.

A question like that should be more focused, what do you want to find, best performance, overclocking, bundle, price...?

פורסם

לי יש את MAX 3 ואני ממש מרוצה

והלוח הזה נחשב לאחד הטובים

פורסם

Indead.

תשאל אותי אני הייתי הולך אישית על ה KV8 MAX3 הלוח פשוט מעולה, יציב ואפשרויות רבות בכדי לבצע אוברקלוק מוצלח.

כמו כן Abit מציע מספר תוכנות שבאות עם הלוחות (אני חושב שגם בלוח הנ"ל - כמעט בטוח) כמו תוכנה המאפשרת לבצע את האוברקלוק כולל שינויי מתחים וכדומה ד"א הווינדוס ואין צורך דרך הביוס ככה שזה קל ונוח, תוכנה לעדכון הביוס נוחה וקלה ולא צריך להסתבך ועוד תוכנה לשליטה במאוררים וכדומה...

אופציה שנייה שלי לאחר הלוח הנ"ל היא ה Asus P4P800 Delux גם כן לוח מעולה.

פורסם

You do know that the KV8-Max3 is an AMD socket 751 board, right?

Those CPUs are still too expensive to be worthwhile, and there are far better chipsets out now.

פורסם

You do know that the KV8-Max3 is an AMD socket 751 board, right?

Those CPUs are still too expensive to be worthwhile, and there are far better chipsets out now.

יצאתי בנקודת הנחה שמדובר ב AMD לפי שמות המותגים שהוא הזכיר - כאשר הבולטים ביניהם (לפחות לדעתי) מיוצרים לרוב למעבדי AMD ובעלי אפשרות לP4 (תלוי בלוח, במקרה של ה MAX3 רק AMD)

ואם אתה אומר שיש לוחות יותר טובים תביא שמות, לא שללתי אף אחד ולדעתי אלו הלוחות המוצלחים ביותר, יש לך דעה שונה - חופשי...

פורסם

אין דבר כזה חברות טובות... יש רק דגמים טובים, כל חברה יכולה לייצר משהו לא טוב מדיי פעם לא משנה כמה טובה היא.

ובכלל, הכי טוב תלוי בהמון דברים...

פורסם

אתה מצליח לנחש כמה v באמת מגיע לזיכרונות ???

דווקא ה max3 (לפחות עד ל rev החדש) ידוע כלוח לא מוצלח ל oc רק בגלל הבעיה הזו, המתח שהוא נותן לזיכרונות שלו לא מזכיר בכלל את הכתוב בביוס ב oc, אגב abit הוציאה פאטש ושירטוט אך וכיצד לחתוך ולהלחים את הלוח על מנת לפתור את הבעיה.

כמה חבל ללוח עם פוטנציאל ::)

פורסם

יצאתי בנקודת הנחה שמדובר ב AMD לפי שמות המותגים שהוא הזכיר - כאשר הבולטים ביניהם (לפחות לדעתי) מיוצרים לרוב למעבדי AMD ובעלי אפשרות לP4 (תלוי בלוח, במקרה של ה MAX3 רק AMD)

ואם אתה אומר שיש לוחות יותר טובים תביא שמות, לא שללתי אף אחד ולדעתי אלו הלוחות המוצלחים ביותר, יש לך דעה שונה - חופשי...

כל הלוחות שציינת מלבד ה-KV8 הינם למעבדי P4, כולל ה-IC7 MAX3.

פורסם

לא קיים לוח שניתן להרכיב עליו גם מעבד של אינטל וגם של AMD מאז הסוקט 7 שמת מתישהו בסביבות 1998.

כל הדיון הזה מופרך לחלוטין.

פורסם

כל הלוחות שציינת מלבד ה-KV8 הינם למעבדי P4, כולל ה-IC7 MAX3.

נכו, התכוונתי ל KV8-MAX3 ולא ה IC7....

פורסם

המלצת על עוד דגמים מלבד ה-KV8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים