עבור לתוכן

בעיית התחממות של מעבד AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קניתי מחשב חדש שכולל לוח ג'יגה בייט דגם: 7NNXP ומעבד AMD 2800+ וגוף קירור של AERO COOL

מסדרת DEEP IMPACT ןהייתה לי בעיית חום רצינית ביותר בסביבות ה 90 95 מעלות!!! והמחשב היה נתקע לעיתים קרובות...

ואתמול החלפתי את הלוח לחדש והבעיה הסתדרה והטמפרטורה לא עברה את ה 50 מעלות...

ואז בדקתי וראיתי באתר של ג'יגה בייט שיש עדכון לביוס של הלוח ואחרי העדכון הטמפרטורה מראה לי פתאום בסביבות ה 65 מעלות.

מה יכולה להיות הסיבה מתי הלוח הראה את הטמפרטורה הנכונה עכשיו או לפני העדכון והאם הטמפרטורה הזאת סבירה ??

נ.ב

עשיתי OC למעבד ובמקום +2800 הוא עובד עכשיו על +3200.

פורסם

לפי מה שהבנתי מעבדי AMD נוטים בלוחות מסוימים להיתקע לפי מה שקורה אצל חבר שלי בלוח ELITEGROUP.

בכל אופן מה שאני בטוח בו זה ש-AMD מתחמם הרבה יותר ממעבד INTEL ולכן יש משחה מיוחדת למעבדים אם אתה מכיר שעולה

בין 40 ל-80 ש"ח, תמרח אותה על המעבד פעם אחת כמו שצריך ואם אתה לא גר במדבר סהרה לא צריכות להיות לך יותר בעיות.

;D

פורסם
  • מחבר

אחי אם לא הייתי שם משחה טרמית המעבד היה מגיע ל 100 מעלות בשנייה !!!

פורסם

מי אמר לך את זה

במעבדי אינטל שאני הורדתי לגמרי כל חומר טרמי הטמפרטורה עלתה ב3 מעלות, 4 גג!

אומרים שזה לא בריא וזה לא טוב לליבה, לא יודע.. אני בכל מקרה תמיד שם משחה\גריז טרמי

אבל אל תגידו שבלי שום חומר טרמי יעלה מעל 10 טמרפטורות כי זה שטות

פורסם

אחי אם לא הייתי שם משחה טרמית המעבד היה מגיע ל 100 מעלות בשנייה !!!

שטות דיברת

מישחה טרמית שמרוחה כמו שצריך מורידה עד 10 מעלות לעומת מעבד בלי משחה טרמית

לעומת זאת משחה טרמית שלא מרוחה כמו שצריך יכול לשרוף את המעבד תוך כמה שניות.

פורסם

איך המארז מאוורר?

פורסם
  • מחבר

וונטה מכניסה אויר אחת מוציאה אויר ואחד על הכרטיס מסך ( בנוסף למקורית ) שלושתם הוצאו מספקי כוח.

אבל אך אתם מסבירים שהטמפרטורה עלתה ב 13 מעלות אחרי שעשיתי עדכון לביוס ?? ןהאם 63-5 מעלות זה סביר ???

פורסם

הקריאה של הביוס השתנתה

יכול להיות שבביוס הקודם היתה קריאה שגויה ותיקנו את זה בעדכון החדש..

ראיתי את אותו המקרה בלוח של חברת ABIT

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos תודה על התשובה זה גם מה שאני תיארתי לעצמי...

אבל עוד פעם 65 מעלות ( במקסימום ) זה סביר או גבוהה מדיי ??

אני יזכיר שיש לי במחשב שני הארדיסקים SCSI שממש מתחממים וכנראה שהם מוסיפים לחום בתוך המארז...

פורסם

זה גבוה אבל המעבד לא ישרף לך עם הטמפ' הזאת.

פורסם

שלום לכולם קניתי מחשב חדש שכולל לוח ג'יגה בייט דגם: 7NNXP ומעבד AMD 2800+ וגוף קירור של AERO COOL

מסדרת DEEP IMPACT ןהייתה לי בעיית חום רצינית ביותר בסביבות ה 90 95 מעלות!!! והמחשב היה נתקע לעיתים קרובות...

ואתמול החלפתי את הלוח לחדש והבעיה הסתדרה והטמפרטורה לא עברה את ה 50 מעלות...

ואז בדקתי וראיתי באתר של ג'יגה בייט שיש עדכון לביוס של הלוח ואחרי העדכון הטמפרטורה מראה לי פתאום בסביבות ה 65 מעלות.

מה יכולה להיות הסיבה מתי הלוח הראה את הטמפרטורה הנכונה עכשיו או לפני העדכון והאם הטמפרטורה הזאת סבירה ??

נ.ב

[glow=red,2,300]עשיתי OC למעבד ובמקום +2800 הוא עובד עכשיו על +3200.[/glow]

זה מסביר למה הוא על 65 מעלות

אל תדאג זה סביר מאוד , למרות שאפשר לרדת קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים