פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים שלום לכולם קניתי מחשב חדש שכולל לוח ג'יגה בייט דגם: 7NNXP ומעבד AMD 2800+ וגוף קירור של AERO COOLמסדרת DEEP IMPACT ןהייתה לי בעיית חום רצינית ביותר בסביבות ה 90 95 מעלות!!! והמחשב היה נתקע לעיתים קרובות...ואתמול החלפתי את הלוח לחדש והבעיה הסתדרה והטמפרטורה לא עברה את ה 50 מעלות... ואז בדקתי וראיתי באתר של ג'יגה בייט שיש עדכון לביוס של הלוח ואחרי העדכון הטמפרטורה מראה לי פתאום בסביבות ה 65 מעלות.מה יכולה להיות הסיבה מתי הלוח הראה את הטמפרטורה הנכונה עכשיו או לפני העדכון והאם הטמפרטורה הזאת סבירה ??נ.בעשיתי OC למעבד ובמקום +2800 הוא עובד עכשיו על +3200.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים לפי מה שהבנתי מעבדי AMD נוטים בלוחות מסוימים להיתקע לפי מה שקורה אצל חבר שלי בלוח ELITEGROUP.בכל אופן מה שאני בטוח בו זה ש-AMD מתחמם הרבה יותר ממעבד INTEL ולכן יש משחה מיוחדת למעבדים אם אתה מכיר שעולהבין 40 ל-80 ש"ח, תמרח אותה על המעבד פעם אחת כמו שצריך ואם אתה לא גר במדבר סהרה לא צריכות להיות לך יותר בעיות. ;D
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מי אמר לך את זהבמעבדי אינטל שאני הורדתי לגמרי כל חומר טרמי הטמפרטורה עלתה ב3 מעלות, 4 גג!אומרים שזה לא בריא וזה לא טוב לליבה, לא יודע.. אני בכל מקרה תמיד שם משחה\גריז טרמיאבל אל תגידו שבלי שום חומר טרמי יעלה מעל 10 טמרפטורות כי זה שטות
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים אחי אם לא הייתי שם משחה טרמית המעבד היה מגיע ל 100 מעלות בשנייה !!!שטות דיברתמישחה טרמית שמרוחה כמו שצריך מורידה עד 10 מעלות לעומת מעבד בלי משחה טרמיתלעומת זאת משחה טרמית שלא מרוחה כמו שצריך יכול לשרוף את המעבד תוך כמה שניות.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר וונטה מכניסה אויר אחת מוציאה אויר ואחד על הכרטיס מסך ( בנוסף למקורית ) שלושתם הוצאו מספקי כוח.אבל אך אתם מסבירים שהטמפרטורה עלתה ב 13 מעלות אחרי שעשיתי עדכון לביוס ?? ןהאם 63-5 מעלות זה סביר ???
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים הקריאה של הביוס השתנתהיכול להיות שבביוס הקודם היתה קריאה שגויה ותיקנו את זה בעדכון החדש..ראיתי את אותו המקרה בלוח של חברת ABIT
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר Vatos-Locos תודה על התשובה זה גם מה שאני תיארתי לעצמי...אבל עוד פעם 65 מעלות ( במקסימום ) זה סביר או גבוהה מדיי ??אני יזכיר שיש לי במחשב שני הארדיסקים SCSI שממש מתחממים וכנראה שהם מוסיפים לחום בתוך המארז...
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים שלום לכולם קניתי מחשב חדש שכולל לוח ג'יגה בייט דגם: 7NNXP ומעבד AMD 2800+ וגוף קירור של AERO COOLמסדרת DEEP IMPACT ןהייתה לי בעיית חום רצינית ביותר בסביבות ה 90 95 מעלות!!! והמחשב היה נתקע לעיתים קרובות...ואתמול החלפתי את הלוח לחדש והבעיה הסתדרה והטמפרטורה לא עברה את ה 50 מעלות... ואז בדקתי וראיתי באתר של ג'יגה בייט שיש עדכון לביוס של הלוח ואחרי העדכון הטמפרטורה מראה לי פתאום בסביבות ה 65 מעלות.מה יכולה להיות הסיבה מתי הלוח הראה את הטמפרטורה הנכונה עכשיו או לפני העדכון והאם הטמפרטורה הזאת סבירה ??נ.ב[glow=red,2,300]עשיתי OC למעבד ובמקום +2800 הוא עובד עכשיו על +3200.[/glow]זה מסביר למה הוא על 65 מעלותאל תדאג זה סביר מאוד , למרות שאפשר לרדת קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.