עבור לתוכן

התייעצות: Motorola defy או Samsung galaxy ace

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הפתרון הוא להחליף רום??

ועוד משהו:

אני מבין שהפלאפון מגיע עם כרטיס מובנה של- 2GB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 16GB השאלות שלי הן:

1. צריך לקנות כרטיס רגיל?? כמו זה למשל?:

2. האם ה- Defy יכול להריץ סרטים באיכות 720p כי אני רוצה לראות..

3. אולי זאת שאלה מוגזמת מדי.. יש איזה נגן סרטים לפלאפון שמדביק תרגומים? כמו BSplayer למחשב?

4. האם כדאי להתקין בפלאפון הזה ICS? ואם כן מזה דורש? כי חבר שלי אמר לי שבשביל זה צריך להחליף איזה משהו שקוראים לו רוט וגם רום.. כדאי?

פורסם

1. כן. למיטב זכרוני הוא מגיע עם 1.1gb מובנה + כרטיס זכרון של 2gb.

2. למה? גם ככה הרזולוציה של המסך לא תתמוך בזה והוא קטן מדי בשביל שתשים לב להבדלים.

3. בהחלט, לדוגמה:

https://market.android.com/details?id=com.redirectin.rockplayer.android.unified.lite

ואני בטוח שזה לא היחיד.

פורסם

הפתרון הוא להחליף רום??

אפשר להחליף רום, אך אז תתבטל האחריות+לא יהיה ממשק בעברית. כרגע עוד לא ניתן להשיג את הרום של אורנג' בנט (כדי לצרוב אותו חזרה בשביל האחריות).

פורסם
  • מחבר

1. כן. למיטב זכרוני הוא מגיע עם 1.1gb מובנה + כרטיס זכרון של 2gb.

2. למה? גם ככה הרזולוציה של המסך לא תתמוך בזה והוא קטן מדי בשביל שתשים לב להבדלים.

3. בהחלט, לדוגמה:

https://market.android.com/details?id=com.redirectin.rockplayer.android.unified.lite

ואני בטוח שזה לא היחיד.

אז להוריד סרטים בגרסת DVD רגילה ? 700mb??

והכרטיס זיכרון שהבאתי מזאפ הוא טוב נכון?

לגבי הרום של אורנג' הוא הולך לצאת בקרוב?? ואם לא לפרוץ בכל זאת? זה שווה?

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה, אני לא מבין, מה ההבדל בין רומים שונים לבין Ice Cream Sandwich??

והאם Ice Cream Sandwich ירוץ חלק על ה- +defy ואם כן, אפשר מדריכים להתקנה של הרום וה- ICS?

אה, ועוד אחת, האם 8GB יספיק לי לסרטים ושירים וכו'.. או שעדיף להשקיע ב- 16GB.

לילה טוב ותודה...=]

פורסם
  • מחבר

הקפצה*

פורסם

יש לי שאלה, אני לא מבין, מה ההבדל בין רומים שונים לבין Ice Cream Sandwich??

ICS זה פשוט שם קוד לגרסת 4.0 של אנדרויד (לכל גרסה הם נותנים שם של מאכל מתוק כלשהו). כל רום צריך להיות מבוסס על גרסת אנדרויד כלשהי.

והאם Ice Cream Sandwich ירוץ חלק על ה- +defy ואם כן, אפשר מדריכים להתקנה של הרום וה- ICS?

סביר להניח שכן, אבל הכי פשוט זה לחפש בגוגל. google is your friend. כנ"ל לגבי מדריכים להתקנה.

אה, ועוד אחת, האם 8GB יספיק לי לסרטים ושירים וכו'.. או שעדיף להשקיע ב- 16GB.

שאלה מגוחכת, זה תלוי כמה שירים וסרטים יש לך. יש אנשים שיספיק להם 8gb, יש אנשים שגם 64 לא יספיקו להם.

פורסם
  • מחבר

חחחח, הצחקת אותי עם "שאלה מגוחכת" תודה רבה על העזרה..=]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים