עבור לתוכן

התייעצות: Motorola defy או Samsung galaxy ace

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

בסוף החודש אני אמורים לקבל פלאפון מהחברה בה אבא שלי עובד.

ושתי האפשרויות הן: 1. Samsung galaxy ace

2. Motorola defy.

הדגשים שלי בפלאפון הם: משחקים, מוזיקה, סרטים, אפליקציות, תוכנות ומצלמה.

וגם מי פחות יתקע.

לפי המפרטים שאני קראתי ל-defy יש מפרט יותר טוב. אבל רציתי לראות מה יש לכם לכתוב על המכשירים.

מה עדיף לקחת..?

תודה רבה לעוזרים...=]

פורסם

ה DEFY לא זכה לעדכונים למערכת ההפעלה ובשביל לנצל אותו כמו שצריך צריך ROM צד שלישי. זה החיסרון היחיד שלו על ה ACE.

החומרה של ה ACE הרבה יותר חלשה והמסך שלו פחות טוב, גם האיכות בניה שלו לא מתקרבת אפילו לאיכות בניה של ה DEFY.

לסוני אריקסון גם יש כמה מכשירים מקבילים (במחיר) שמגיעים עם חומרה מעט טובה יותר וגם בניגוד לחברות האחרות סוני הודיעו שהם הולכים לעדכן את רוב המכשירים שלהם ל ICS (במארץ-מאי).

פורסם

תבדוק אם יש אופציה לקבל את ה-+defy (גרסה יותר חדשה של הדיפיי, עם מעבד וסוללה קצת יותר חזקים).

פורסם
  • מחבר

ה DEFY לא זכה לעדכונים למערכת ההפעלה ובשביל לנצל אותו כמו שצריך צריך ROM צד שלישי. זה החיסרון היחיד שלו על ה ACE.

החומרה של ה ACE הרבה יותר חלשה והמסך שלו פחות טוב, גם האיכות בניה שלו לא מתקרבת אפילו לאיכות בניה של ה DEFY.

לסוני אריקסון גם יש כמה מכשירים מקבילים (במחיר) שמגיעים עם חומרה מעט טובה יותר וגם בניגוד לחברות האחרות סוני הודיעו שהם הולכים לעדכן את רוב המכשירים שלהם ל ICS (במארץ-מאי).

וזאת בעיה גדולה לשים את ROM צד שלישי.? יש לי גם חבר שמבין בפלאפונים והתקנות וכו'.. זה יכול פגום בפלאפון?

פורסם

שלום וברוך הבא :hi:

בבקשה תחליף בכותרת את הסימן "|" במילת קישור (כגון "לגבי") או אפילו בנקודותיים. באמתרים אחרים נהוג להשתמש בסימן (ובסוג הדיון בהתחלה), כאן זה לא נהוג. כדי לשנות את הכותרת לחץ על הכפתור modify.gif ושם מעל לתיבת ההודעה יש תיבה לכותרת. תודה.

טכנית זה יכול לפגוע, בפועל כמעט ואין סיכון. לפרטים קרא בפורומים באתר www.iandroid.co.il או בפורומים של www.xda-developers.com (באנגלית).

פורסם

מוטורולה דיפיי הרבה יותר טוב, אם יש לך אפשרות לקבל את הדיפיי+ אז בכלל עדיף!

פורסם
  • מחבר

ביקשתי מאבא שלי שיבדוק אם אפשר להוסיף כמה מאות שקלים ולקבל Galaxy s זה שווה לא?

פורסם

מוכר בחנות v mobile טען שהם לא מחזיקים את ה-ACE מכיוון שהוא בעייתי ושלח אותי לחפש בפורומים.

אמנם לא חיפשתי ובכל זאת v mobile מוכרים כמעט את כל יתר דגמי samsung אז לא נראה לי שהוא ניסה למרוח אותי.

פורסם

ביקשתי מאבא שלי שיבדוק אם אפשר להוסיף כמה מאות שקלים ולקבל Galaxy s זה שווה לא?

כן.

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב, אפשר בסוף לקחת רק את הפלאפונים שהציעו. נראה לי שאני אקח את ה-defy הוא יותר טוב, רק שאלה, משחקים ירוצו על הליו? או שיתקעו ולא יהיה כיף לשחק..?

פורסם

אמורים לרוץ, ראיתי שגם דיי קל לעשות לו אוברקלוק אז בכל מקרה תוכל להגביר לו מעט את הביצועים על חשבון הסוללה.

פורסם

תלוי איזה משחקים...

נניח, על הדיפיי של חברה שלי רץ Angry Birds בלי בעיה, אבל בשביל Fruit Ninja צריך להוריד את איכות הגרפיקה, אחרת הוא נתקע כשיש הרבה פירות על המסך.

פורסם
  • מחבר

הגיע עדכון מהמפעל, מקבלים בסוף motorola defy +plus

מי יותר טוב הוא או ה- samsung galaxy s?

פורסם

galaxy s

פורסם

שים לב שאם מדובר ב- Defy Plus שנמכר ע"י אורנג', אז הקיסטום של הרום שהם עשו גורם למכשיר לקרטע+אין גישה למנהל היישומים, התוכנה קורסת כשמנסים. במחלקה הטכנית שלהם יודעים את זה, מודים שזה בעיה של כל המכשירים שנמכרים ע"י אורנג' ואין כרגע צפי לפתרון (וכמובן שהם ממשיכים למכור מכשיר מעולה עם רום תקול).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים