עבור לתוכן

מעוניין ב UPS תקציב סביב 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

המערכת שלי : מעבד Phenom x6 1090 // כ.מסך Radeon HD4650 // לוח אם : גיגהבייט 990xa-ud3 // ספק hec 450vn ללא PFC

(http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v22/#vnrx)

מסך : LG575LM 15inch LCD // כולל חיבור מודם כבלים.

מעוניין באל פסק שיחזיק את המערכת(ללא OC) לפחות 3 דקות לפני shutdown .

(בדקתי שהמערכת שלי צורכת בסביבות ה 250watts)

תודה מראש למגיבים

פורסם

אחריי כל המכפלות המערכת שלך לוקחת דיי הרבה

מחשב : 250W

היעילות של הספק הזה מתחת ל 80% (הוא לא 80+). בדקתי פעם HEC 300AR-TF הוא היה באיזור של 65%. נקווה שהם שיפרו את זה ושהספק החדש הוא משהוא כמו 68-70%. כלומר X1.5 מקדם (הכרחי לגמרי כלומר : זה לא מקדם ביטחון אפילו) כדיי להכליל את הספק בחישוב. 375W

תוסיף מסך 40W. קיבלת 415W

הספק והמסך ללא PFC כלומר ב VA הם לוקחים X2 ממה שהם לוקחים ב W. קיבלת 830VA

ובכן מה יש לנו בזאפ ב 850VA ומעלה באיזור 500 שקל - מחיר מהנמוך לגבוה :

850VA Dynamode

לא מכיר אותו, אבל נראה כיאלו יש לו סוללה אחת ולכן מוגבל למשהוא כמו 480VA לפניי שמתחילות בעיות (סוללה שרופה אחריי הפסקות חשמל...)

אל פסק SILVER LINE 1000VA

לא מכיר אותו, בתמונה נראה קומפקטי מידי בשביל להכיל סוללה רצינית או יותר מאחת

אל פסק Advice PRV850

סוללה אחת - מוגבל ל 480VA

אל פסק Ippon SMARTPOWER 1000

לא מכיר אותו, לא יודע למה לצפות או כמה סוללות יש בו

אל פסק Advice PRS850

כנראה לא שונה בהרבה מה PRV850

אל פסק Aviem Pro 2100

לא מכיר אותו, בתמונה יש 2 כאלה - אם ה 1000 הא זה אם המארז הגדול יותר יתכן שיש בו 2 סוללות - אוליי ?

אל פסק Eitan Engineering VT1000

אל פסק Eitan Engineering VP1000

היה לי מקרה קרוב (מידי) אם UPS שלהם, כשתפסתי אותו בפוקס כשרכיבים פנימיים התחילו להתלהט תוך כדיי שה UPS ממשיך לעבוד "תקין" (מהחשמל, לא מסוללה) ולא נשרף אף פיוז

אל פסק Advice PRPC1050

דיי נראה לי כמו הדבר הכי טוב / בטוח שיש ברשימה שם (ממה שאני מכיר). במחיר של 800-860 שקל

אל פסק Advice PRD1050

אל פסק Advice SMB1050

לדעתי לא שונים באף מאפיין משמעותי מה PRPC1050 אבל עולים יותר

כנראה שכל אחד מה UPSים ברשימה יחזיק את המחשב שלך כל עוד ה UPS חדש והמחשב לא בעומס גבוה. אבל אל תצפה להרבה אחריי שה UPS כבר היה בשימוש זמן מסויים - במיוחד אם זה UPS שיש לו סוללה אחת (שהיא החלק הבעייתי ביותר ברוב ה UPSים הביתיים)

אפשרות אחרת שיש היא להחליף לספק Active PFC זול כלשהוא כמו FSP 300-60HCN ובכך להוריד את ה VA וה W למשהוא כמו 390W ו 430VA. שינוי כזה יוריד קצת את העומס ב VA ל UPS של 850VA, ואוליי איתו תוכל לקחת UPS של 850VA (כמו האדוויס PRV850) ולקוות שהוא יחזיק מעמד יותר זמן

מבחינת מחיר (הספק עולה 140 שקל באייבורי, ביקרתי שם כמה פעמים ומעולם לא היה להם אותו במלאי) החלפת הספק + UPS של אדוויס PRV850 יעלו פחות מ UPS של אדוויס PRPC1050. כך שהספק + ה PRV850 הם אופציה

מבחינת אמינות, כנראה שעדיין UPS של 2 סוללות הולך להחזיק טוב יותר ואז גם אין צורך להחליף את הספק בכל מקרה

פורסם

נראה טוב - קח אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים