עבור לתוכן

מחשב לסטודנט+שימוש ביתי תקציב 3700 ש"ח עדיפות לDELL

Featured Replies

פורסם

תקציב 3700

מטרות המחשב:בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אני מתחיל ללמוד כנראה השנה,יש אפשרות שתחום הלימוד יהיה קשור במחשבים אם זה רלוונטי.

חשוב לי מאוד שהמחשב יוכל להריץ סרטים וגם שהמעבד יהיה בעל יכולות לא רעות כדי לעשות כל מיני שימושים בתיכנות.

יהיה נחמד אם גם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה+-

* גודל המסך?14-15

* משקל רצוי?לא חשוב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף שיספיק ליותר מ3 אבל זה ממש לא קריטי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא

* בלוטות?עדיף שכן

* גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB

* כונן CD/DVD? צורב?כן וכן

* כונן Bluray?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל מומלץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא,אין לי בעיה שגם לא תהיה מערכת הפעלה כלל

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן DELL

פורסם

אתה מתכנן לקנות עכשיו או לקראת הלימודים?

פורסם
  • מחבר

עכשיו כי בלי קשר אני רוצה כבר זמן מה לקנות מחשב נייד..פשוט אני צריך שהוא יתאים גם ללימודים אח"כ

פורסם

מסך 15 עם יכולות גיימינג לא רעות, אחריות בינ"ל ומערכת הפעלה:

http://www.miorio.co.il/Product.asp?Pid=1524&Cat2Cat1ID=69&Cat2ID=92&aff=Zap〈=he

מסך 14 עם יכולות גיימינג סבירות, בלי מערכת הפעלה ועם מקלדת מוארת:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=12132155&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

פורסם
  • מחבר

הממ תודה רבה,שאלה קטנה,

מה ההבדל בין הדגמים של DELL ה Inspiron והVostro האם יש הבדל ביעילות?

פורסם

יעילות?

אלה פשוט סדרות שונות. ה-vostro מיועד לעסקים קטנים כלומר חסכו בעלויות על מנת לתת מוצר איכותי וזול. עיקר החיסכון מתבטא בפחות אפשרות

לשינויים לרוב המפרט קבוע, הצבעים קבועים מראש וכולי. בנוסף הוא לרוב מגיע בלי מערכת הפעלה\bloatware.

ה-inpiron מיועד לשוק הבייתי. ככזה הוא לרוב מגיע עם מערכת הפעלה וכמובן תוכל להזמין אותו בכל צבע (ואפילו עיצוב אישי).

עריכה: הנה ציטוט שמצאתי ברשת:

1.Vostro is intended for small businesses while Inspiron are intended for home users.

2.Vostro computers are more affordable than Inspiron computers.

3.Vostro has fewer color choices than Inspiron.

4.Vostro has less pre-installed software than Inspiron.

5.Vostro computers typically have shorter technical support periods than Inspiron computers

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים