עבור לתוכן

קבוצת רכישה Galaxy S III

Featured Replies

פורסם

לפי הטענות שלהם, היו להם בעיות בתרגום הממשק , מעבר לזה אני לא מכיר את הנושא מספיק לעומק כדי לדעת אם היה משהו אחר שמנע מהם להשיק את המכשיר מהר יותר.

בכל מקרה, היום שחנויות פרטיות מביאות את המכשיר בעצמן ונותנות אחריות, אין לסאני שום יתרון עליהן.

בינתיים, נראה שקבוצת הרכישה הנוכחית ממשיכה את הקו של הקודמת.

• תגובות 51
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי הטענות שלהם,

מי מקשיב להם בכלל...

מיותר בכלל לפתוח קבוצת רכישה עוד לפני שהמכשיר הוכרז. נכון, המכשיר אמור להיות מתקדם, חזק ואיכותי.

אולי יהיה מכשיר חזק יותר? מכשיר דומה זול משמעותית? ואולי אפל תגדיר מחדש את השוק?

פורסם

זה נחמד שאתה מצטט רק חלק מהמשפט ולא את כולו וקורא ומבין מה שכתבתי אבל שיבושם לך...

אני אצטט לך אותו לטובת הבנת הנקרא:

מעבר לזה אני לא מכיר את הנושא מספיק לעומק כדי לדעת אם היה משהו אחר שמנע מהם להשיק את המכשיר מהר יותר.

ההצטרפות לקבוצה היא עוד דרך ליצור באז... עכשיו לפי תיאור הקבוצה - הם מתחייבים למכור במחיר מוזל לכל מי שיצטרף.

כמו כן אנו מתחייבים לספק מכשיר במחיר מוזל לכל האנשים שיצטרפו לרכישה הקבוצתית

פורסם

הבנתי מה כתבת בפעם הראשונה.

מה שהתכוונתי לומר הוא, שזה לא באמת משנה למה הם לא השיקו את המכשיר מהר יותר.

פורסם

אני חושב שזה מיותר להקים קבוצת רכישה למכשיר שלא יודעים עדיין בוודאות איך הוא נראה ואיזה חומרה הוא יכיל.

אבל זה רק אני :)

פורסם

^^

לא, זה לא רק אתה.

אני לא מבין למה צריך להקים קבוצה עכשיו, שהמכשיר יושק רק עוד כמה חודשים, ועד שיצא יש עוד כמה חודשים טובים. אחרי זה- עד שסאני (אם מביאים מסאני) ישחררו אותו...

פורסם

כמו שכתבתי בעבר, זה יצירת באז למכשיר... אני לא אתפלא אם לסאני יש יד (או יותר) בהקמת הקבוצה החדשה (כמו יצירת קשר עם רמי ולסכם איתו את הקמת הקבוצה החדשה תוך הבטחת הבטחות כאלה ואחרות)

פורסם
  • מחבר

אין לי שום קשר עם סאני.

כמו כן אני מוכן להתחייב שהרכישה הנ"ל לא תתבצעה דרכם.

מטרת הפתיחה המוקדמת היא לאסוף כוח קנייה גדול וחזק.

פורסם

סלח לי, אבל ההסבר שלך לא מספק.

חצי שנה זה הרבה יותר מידי זמן. אתה יכול גם "לאסוף כוח קנייה גדול" חודשיים מראש, או אחרי ההשקה..

פורסם

אני מאוד מסופק שתצליח לספק את כל מי שייכנס לקבוצה ולאפשר לו לקנות מכשיר בקניה הקבוצתית....

בוא ניקח לדוגמא 500 איש בקבוצה שיקנו מכשיר ברגע שהוא יושק והמחיר יהיה ידוע - יש חנות בארץ (שהיא לא סאני) שמסוגלת למכור 500 מכשירים?? במכה אחת?? אני בספק...

פורסם

מצטרף, הזוי לעשות קבוצה כל כך הרבה זמן לפי השקעה של המכשיר, בלי לדבר על זמינות מוצר בשוק.

פורסם

עזוב זמינות, קודם שיבדקו שאין מתחרה עדיף.

פורסם

כל הדיון הזה מטופש וחסר תועלת ומשמעות.

הוא מיועד למטרת פרסום בלבד (אעלק "באז"), זאת אפילו לא התארגנות אמיתית... ואם זה היה תלוי בי הדיון הזה לא היה פתוח יותר :/

פורסם

עם שם כמו "רמי" אי אפשר שלא להיזכר בקבוצת רכישה הקודמת והצרות שהתרחשו, כמו גם הטענות שהועלו לגבי השתקת ביקורת וניצול ציני של ציבור גדול.

מי שפותח קבוצת רכש עושה זאת משני סיבות.

1) להשיג מוצר בתנאים/מחיר טוב.

2) להשיג טובת הנאה מהיבואן/חנות שאיתה "הקבוצה" עושה "עסקים".

במקרה הזה אני יכול לומר בוודאות שהעיתוי המוקדם מאותת סימנים למעורבות ואינטרס גדול יותר מרצון לקוח להשיג מחיר טוב.

פותח הדיון רוצה כנראה דריסת רגל כדי להקדים את כל שאר המתחרים.

מתחרים על מה ?

על שליטה בקבוצת רכש גדולה.

פורסם

קבוצת רכישה לאיפון 6 anyone?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים