עבור לתוכן

שאלה מה אתם חושבים על עכבר bluetooth

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת

כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב?

ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון

תודה למגיבים! =)

פורסם

אני יכול לומר שעם הMS 5000 אין דיליי בין לחיצה / הזזה של העכבר לקבלת תגובה. אבל קח בחשבון שכאשר העכבר לא נמצא בשימוש זמן מסויים ההתקן של ה BT נכנס למצב חיסכון באנרגיה "שיינה" ואז כשאתה עושה פעולה עם העכבר לוקח איזה 3 שניות לראות תגובה ראשונית ואחכ כרגיל הכל זורם כמו שצריך..

כמובן שאתה יכול להגדיר שההתקן לא יכנס למצב שניה אבל אז אתה סתם מבזבז הספק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה עוד 2 שאלות קטנות אליך ספציפית בגלל שציינת שיש לך MS5000 היית אומר שיש לך ידיים גדולות? העכבר נוח לך? או בקיצור אתה ממליץ עליו? וכל כמה זמן אתה צריך להחליף סוללה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי ידיים בגודל בנוני.. העכבר דיי נוח.. לא כמו עכבר גדול שנכנס בכף יד באופן מושלם אבל סבבה לגמריי.. אני עובד איתו לפעמים 12 שעות ביום ואני לא מרגיש משהו מיוחד..

סוללת: אני משתמש בזוג GP 1000 והן מחזיקות לי בערך חודשיים/ שלוש+ עם שימוש של בערך 8 שעות ביום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים