עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

אני מעוניין ברכישת לפטופ

מטרות:

#אידיאלי לשימושים סטודנטיאליים (אופיס, גלישה מרובת-טאבים, שקט)

# יכולת הרצה וחיבור לטלויזיה של סרטי HD 1080P

# יכולת להריץ חלק משחקים כמו FM,PES

דרישות:

# מסך 12''-14'', עדיפות למאט אבל לא קריטי (מקסימום מגן מסך מאט יפתור את הבעיה במקרה של מבריק)

# דק, שקט וקל (כ1.5 ק"ג +-)

# מעבד כפול-ליבה, עדיפות לאינטל

# סוללה 6 תאים לפחות

# לא מתחמם יחסית

# יציאת HDMI חובה

# 2GB זכרון

# כרטיס גרפי geforce/radeon

# כונן אופטי לא חובה

# תקציב כ2,000 ש"ח

אשמח לשמוע הצעות.

יש מחשב אחד- Asus Eee PC 1201N, נראה כי עומד יופי בסטנדרטים שלי. חבל רק שמספקים איתו שנה אחריות.

נראה לכם כדאי? אשמח לשמוע רשמים ממי שמחזיק בו.

http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=960

תודה לעוזרים!

פורסם

זה תקציב של LAPTOP ENTRY או של נטבוק שזה מה שהבאת קישור אליו. בעוד שה1201N עונה על הקריטריונים, הוא מיושן למדי.

1215B אמנם מעט יקר יותר, אבל עדכני יותר.

פורסם
  • מחבר

ה1215B שונה ממנו למעשה בסוג המעבד (כאשר בשניהם המעבד dual-core) ובסוג הכרטיס הגרפי

השאלה אם לא עדיף מעבד אינטל מאשר מעבד AMD

מה גם שלפי ביקורות ברשת ה1201N מפיק ביצועים גרפיים טובים מאוד. עד כמה לדעתך הRADEON שונה מהGEFORCE בביצועים? וברעש?

(עוד 200-300 ש"ח לא בעיה, השאלה אם שווה באמת את ההבדל)

פורסם
  • מחבר

Lenovo ThinkPad X121e 3051-66G (הראשון) קצת מכוער יחסית אבל הוא נראה באמת מעולה.

- הוא שקט? זה פרט נוראאא חשוב

- על 12.1'' התפשרתי בגלל המחיר, אני חושש ש11.6'' יהיה קטן לי מדי.. בכל זאת אני הולך לעבוד איתו בלימודים כל יום בסביבות 5 שעות לפחות. אמנם זה אינדיוידואלי, אבל מישהו התנסה כבר במסך בגודל הזה עם שימושים סטודנטיאליים עם ויכול לומר בביטחון שזה מספיק?

- החנויות קצת רחוקות לי.. אני חדש בתחום הניידים, מה הסיכוי שאצטרך להגיע פיזית שוב לחנות במקרה של תקלה או משהו?

פורסם

בכל קניה של נייד ממשווק רשמי (שאינו יבוא אפור), האחריות ניתנת על ידי מעבדה רשמית של הנציגות בארץ.

במקרה של לנובו מדובר במעבדה של IBM ישראל, ולכן אין משמעות למיקום החנות ממנה נקנה המחשב.

אני לא יודע להעיד על השקט של הנייד, אבל לניסיוני - אפשר לסמוך על איכות הבניה של ניידי ה-thinkpad של לנובו.

קח בחשבון שכל נייד משמיע רעש בעומס רציני - עקב פעולת מאוורר אינטנסיבית

בנוגע לגודל - לטעמי ההפרש בין 11.6 ל-12.1 אינצ' לא מורגש בגודל הנייד. ההבדלים ל-13 אינצ' כבר קצת יותר נראים.

מהתנסות קצרה על ה-X130 של סמסונג (נייד בגודל 11.6 אינצ'), קבלתי את הרושם שגודל המסך מפתיע לטובה

פורסם
  • מחבר

אני מבין..

אוקיי אז האופציה הכי רלוונטית זה הלנובו הזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812167

רק נותר להגיע לחנות לבדוק את זה בעיניים :)

מה גם שיש את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035

הוא נשמע גם סבבה (וגם יפה), למרות שהמסך שלו מבריק בניגוד ללנובו, רק השאלה אם יש עליו איפשהו אחריות ל3 שנים כמו בלנובו או לא (אם כי אני סבור שלא)

תודה גבר!

פורסם

רק מה, עם כל אחד מהמחשבים שהוזכרו כאן, מהגדרות של יותר מהמינימום שבמינימום במשחקים אתה יכול לשכוח (ואפילו זה בערבות מוגבל).

פורסם
  • מחבר

לגבי football manager- הדרישה הגרפית שלו במינימום היא RADEON 9800, בPES היא RADEON X1300

בלנובו הזה יש RADEON HD 6320, מה הסיכוי לדעתך שהוא יסחב אותם בסדר גם בהגדרות מעט מעל המינימום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים